- 18 Nisan 2015
- 221
- 54
- 298
daha olmadı benim gecikme, normal düzenimde giderse 3 Aralıkta regl olmayı bekliyorum.Gecikme kaç gün oldu
O zaman onun üstüne ortalama 1 hafta gibi düşünebilirsiniz benim öyle oldu yani sizin de 10 aralık gibi olabilir yani inşallah olmaz dadaha olmadı benim gecikme, normal düzenimde giderse 3 Aralıkta regl olmayı bekliyorum.
Bakalım merak ediyorum. Olunca buraya yazarım mutlaka. Geçen ay opu sonrası ilk reglimdi, inanılmaz fazla ağrı çekmiştim. inşallah bu kez biraz sakin geçer :/O zaman onun üstüne ortalama 1 hafta gibi düşünebilirsiniz benim öyle oldu yani sizin de 10 aralık gibi olabilir yani inşallah olmaz da
17.gün gibi sanırımTransfer adetten sonraki kaçıncı güne denk geliyor genelde 15 16 gün sonrasına mı ? Herkesin değişiyor mu
benim 20 gün gecikti tarlusal kullandım öyle geldi kaç gün gecikmenizArkadaşlar bu 2.adetteki gecikme max kaç gün sürüyor ? Bi standartı var mıdır ?
çalışıyorum zaten akademisyenim ben işlerim de oldukça yoğun kendimi dinleyecek vaktim olmuyor ancak sürekli bi ağlama isteği hassaslık oluştu ben decanım ben de ilaçların beni alt üst ettiğini düşünüyordum ama zaman geçtikçe bunun tamamen benim stresime bağlı olduğunu anladım. kendini oyalamanın bir yolunu bulabilirsen en güzeli o olur bence
transfer döneminde rapor alacak mısınız beni de en çok düşündüren durumlardan birisi bu kaç gün almalıyım vsçalışıyorum zaten akademisyenim ben işlerim de oldukça yoğun kendimi dinleyecek vaktim olmuyor ancak sürekli bi ağlama isteği hassaslık oluştu ben debelki de dediğiniz gibi stresten kaynaklıdır..
evet alacağım. ilk transferim de 2 hafta rapor almıştım doktorum yatmamı önermişti. ancak bu doktorumla henüz konuşmadım ama en az 1 hafta dinlenmeyi düşünüyorum. çok hareketli bir iş hayatım yok fakat iş stresim oldukça fazla bu yüzden dinlenmek daha mantıklı geliyor :)transfer döneminde rapor alacak mısınız beni de en çok düşündüren durumlardan birisi bu kaç gün almalıyım vs
benim de aynı şekilde masa başı çalışıyorum ancak sorumluluğu ve stresi çok fazla olan bir işim var o yüzden nasıl yapsam onu düşünüyorum kaç gündür :)evet alacağım. ilk transferim de 2 hafta rapor almıştım doktorum yatmamı önermişti. ancak bu doktorumla henüz konuşmadım ama en az 1 hafta dinlenmeyi düşünüyorum. çok hareketli bir iş hayatım yok fakat iş stresim oldukça fazla bu yüzden dinlenmek daha mantıklı geliyor :)
zaten çalışan bayanlar olarak dinlenmeye ihtiyacımız var bu da güzel bir fırsat o yüzden değerlendirmek lazımbenim de aynı şekilde masa başı çalışıyorum ancak sorumluluğu ve stresi çok fazla olan bir işim var o yüzden nasıl yapsam onu düşünüyorum kaç gündür :)
maalesef öyle benim de transfer tarihine göre rapor vs ayarlamam gerekecek bana 11 aralık da kontrole gel dediler muhtemelen 12 aralık gibi de transfer yaparlar diye düşünüyorum :)zaten çalışan bayanlar olarak dinlenmeye ihtiyacımız var bu da güzel bir fırsat o yüzden değerlendirmek lazımbu demek değil ki evde paso yatıp kalkmayacağım, ama en azından iş stresinden uzak dizi film izlerim kitap okurum evimde vakit geçiririm hasret kalıyoruz bunlara (
Amin inşallah gerçekten hiç kolay değil ya aranızda hiç yaşayan oldu mu bilmiyorum ben tedaviye başladım başlayalı göğüslerimden süt geliyor prolaktin bakalım dedi doktorum 68 çıktı değerim çok yüksek transfer olcam bide aralıktaBenimde aralıkta 2. Transfer planlanacak inşallah bu sefer dualarımız kabul olur
gecikmemin 4. günündeyim fakat kaç gün süreceğini merak ettim :) Bir ortalaması var mıdır yok mudur diye danışmak istedim.Gecikme kaç gün oldu
14 gün baya fazla geldi :) ben daha gecikmenin 4. günündeyim ama sabredemiyorumay bunu ben de merak ediyorum ama kesin yoktur bi standardı :) opu sonrası 2.regli gecikmeyen var mı acaba??? benim genelde düzenli gidiyo, aşılamada da opu sonrası da 14 gün sonra regl oldum hep, bunun dışında normal düzende gitti. bakalım bu kez nasıl olacak
bana da doktorum 2 aralıkta gel dedi son kontrolden sonra ki gün mü oluyor ki transfer :)maalesef öyle benim de transfer tarihine göre rapor vs ayarlamam gerekecek bana 11 aralık da kontrole gel dediler muhtemelen 12 aralık gibi de transfer yaparlar diye düşünüyorum :)
benim 11 gün gecikti 39. gün 2. adetim başladı. Şu an estoferm ve kan sulandırıcıya başladık muhtemelen 9-10 aralık transferim olacakArkadaşlar bu 2.adetteki gecikme max kaç gün sürüyor ? Bi standartı var mıdır ?
ben iş yerimle görüştüm evden çalışacağım test gününe kadar. Sonra devam edeceğim.transfer döneminde rapor alacak mısınız beni de en çok düşündüren durumlardan birisi bu kaç gün almalıyım vs
bana o şekilde söylediler ama her doktor farklıdır :)bana da doktorum 2 aralıkta gel dedi son kontrolden sonra ki gün mü oluyor ki transfer :)
bende evden çalışabilirim ama çok stresli bir iş ve ben çalışsam eminim sinir seviyemi koruyamayacağım durumlar olabilir o yüzden en iyisi rapor alıp çalışmamak gibi geldi :)ben iş yerimle görüştüm evden çalışacağım test gününe kadar. Sonra devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?