- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Allah isteyen bütün din kardeşlerimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinRabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahAmin canim hepimiz bebislerimizi gobusumuzde tasimis oluruz umutlar tukenmesin allahim duamizzi kabul etsin ,, :)
Aynen ben Bekleyeyim canım şu hamilelik takvimi yapmak için yanıp tutuşuyorum bende istiyorum yaYapma ozaman bi kaç gün daha bekle varsa bile çıkmaz çünkü
Hosgeldin canim kismette varsa hersey olur bende 04-12- de regl oldum 4 gunu klomen kullandim sabah aksam 9 .gunumde klomen bitti 12.gun yumurtam 15 mm dedi 14 gunumde yumurtam 19 mm dedi ayni gun catlatma ignesi yapildi 15 gunumde uzayan akintim geldi. ve kasiklarimda batma gogsum uclarimda karincalama gibi his ve krem gibi beyaz akintim var reglime 7 gun kaldi hayirlisi diyorum .allahim her kucagi bos birakmasin insallah ,, :)bizim durumumuz benziyor :) benim de 14ün de klomen bitti ilk yumurtam 15inde catladi 2 gün sonra 1 yumurta daha çatladı, doktor 2 hafta bekle dedi. beklemedeyim ben de. insallah hamişizdir :)
İnsallah canim dualarin hayellerin kabul olsun. allahim kucagina gobusune bebis versin :)Aynen ben Bekleyeyim canım şu hamilelik takvimi yapmak için yanıp tutuşuyorum bende istiyorum ya
AAaaammmmiiiiinnnnnmAllah isteyen bütün din kardeşlerimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinRabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
İkimizde ayniyiz 7 gun var benimde hadi guzel haberler verelim canim hakkimizda hayirlisicanım ne zaman çatladığını bilmiyorum Ayın 14 ünde gittiğimde çatlamış dedi ayın kaçı 23daha on gün bile olmamış Adetime de yedi gün var işteama 7 gün varken çıkarm yaa
Tabiki yaz bskarsin umut olur belirtilerimizBendee belirtilerimi yazayimmi :)) heray olann belirtilerii :)
Ovulasyon testmi gebelik testimi canim hayirlisi olsun umutlar tukenmesin ,,, :)Bende bu ay klomen kullandım 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün test pozitif di bugün negatif iğne etkisi sanırım. Bekliyorum
Gebelik testi canim.. Umutla yaşıyoruz zaten Rabbim hayirlisiyla versin inşallahOvulasyon testmi gebelik testimi canim hayirlisi olsun umutlar tukenmesin ,,, :)
Amin canim umutlar tukenmeden gebe oldugumuzu ogreniriz insallah canim....Gebelik testi canim.. Umutla yaşıyoruz zaten Rabbim hayirlisiyla versin inşallah
hosgeldin canim cok gecmis olsun umarim bu defa bebis haberleri verirsin hepimiz verirriz allahim nasip eder o gunleri insallah....Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Ağustosta bi dış gebelik geçirdim. Sat 8 aralık. Bakalım inş bu ay sağlıklı bir gebelik geçirmek. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah bu ay tuttururuz.
Saol canım inşallah kısmet olur hepimizehosgeldin canim cok gecmis olsun umarim bu defa bebis haberleri verirsin hepimiz verirriz allahim nasip eder o gunleri insallah....
Amin ağzın bal yesin Amin aminİnsallah canim dualarin hayellerin kabul olsun. allahim kucagina gobusune bebis versin :)
Gerçekten mi İnşallah ikimizde hayallerimize konuşuruz haber verirsin olur mu ne zaman test yapmayı düşünüyorsunİkimizde ayniyiz 7 gun var benimde hadi guzel haberler verelim canim hakkimizda hayirlisi
ama belirtileri her ay oluyor ki benim bir de bu ay sadece kasklrım aşırı derecede batma kramp var ve baski olunca acio yuz ustu yatamiom ve bir haftadır gazlar ve gögslerimi hassaslaşma oldu Normalde benim Adetime yakın olur bu iki gündürhafif var git gide biraz daha fazla hassaslaşıyor ve sürekli yeme isteği var inşallah kırgınlık baş ağrısı da var amagrip var ona bağlıyorumTabiki yaz bskarsin umut olur belirtilerimiz
Carsamba regl olmasam cuma 1 ocak da yapmayi dusunuyorum iki gun gecsin diyorum ,,,, :)Gerçekten mi İnşallah ikimizde hayallerimize konuşuruz haber verirsin olur mu ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Anladim belirtilerimiz ayni ama ben grip degilim hayirlisi olsun canim bakalim cift cizgiyi hangimiz gorecegiz insallah hepimiz gorruz pozitifiama belirtileri her ay oluyor ki benim bir de bu ay sadece kasklrım aşırı derecede batma kramp var ve baski olunca acio yuz ustu yatamiom ve bir haftadır gazlar ve gögslerimi hassaslaşma oldu Normalde benim Adetime yakın olur bu iki gündürhafif var git gide biraz daha fazla hassaslaşıyor ve sürekli yeme isteği var inşallah kırgınlık baş ağrısı da var amagrip var ona bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?