Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Daha önce kullanmismiydin gonalf . Yumurta ve kişiye gore değişiyor bana da 2 kutu yazdi 1 kutu bile bitmedi tedavide. Herhalde olmıyacağı icin diğer ayıda düşündü diye konustuk eşimle

Daha önce kullanmismiydin gonalf . Yumurta ve kişiye gore değişiyor bana da 2 kutu yazdi 1 kutu bile bitmedi tedavide. Herhalde olmıyacağı icin diğer ayıda düşündü diye konustuk eşimle
alemsin yaa bizde aynısını düşündük. dedik her halde zaten olmayacak diye düşündü 2 ayı birden yazdı . ilaç boşa gitmesin o kadar para verdik bi daha aşılama yaptıralım diye gideriz diye düşündü her halde dedik. ilk defa kullanıcam canım . beceriksiz doktor sekreterinin yüzüne raporsuz aldık ilacı. çatlatma iğnesine rapor vermiş yanlışlıkla. eczaneci öyle görüyor kızda yok gonal f ye verdim diyor sileyim yeniden yazayım diyor. sanki eczaneler kör

Valla bizde aynı şeyi düşündük bana da allahtan rapor yazdı ama olaylı bir rapordu özel hastane olmasına rağmen rapor işi sarktı daha ödeme yapamadık eczaneye aşılama işlemi bitti

Valla bizde aynı şeyi düşündük bana da allahtan rapor yazdı ama olaylı bir rapordu özel hastane olmasına rağmen rapor işi sarktı daha ödeme yapamadık eczaneye aşılama işlemi bitti
ne zaman belli olacak sonucun seninde mi ilk aşılama idi kaç yumurtan gelişti. bende iğnemi kendim yapıcam inşallah beceririm. yeni fiyatlar artmadan ödemenizi yapın bence. valla içim cız etti 1700 tl ilaca verince. rapor olsaydı 700 e falan alırdık her halde . birinin hatası yüzünden uğraştığımız şeye bak.

Benim 2. Olcak 1 tane gelişti canim ikisindede. 17 aralık gibi bat ozaman çevresi Insallah olumlu sonucu aliriz senin peki

Benim 2. Olcak 1 tane gelişti canim ikisindede. 17 aralık gibi bat ozaman çevresi Insallah olumlu sonucu aliriz senin peki
Ben ilk defa aşılama yaptırıcam canım. Henüz iğneye daha yarın başlıycam ortalama 10 gün sonra falan aşılama olsa ocak başı belli olur sonuç. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu arada dün doktorun yoktu yerine başka doktor vardı, sadece yumurta takibi olacağı önemsemedim oradaki doktor baktı ama yumurtalıklar baktıkları kameralı materyal var ya hiç dezenfekte falan etmedi koruyucu da takmadı, bende o an yunurta boyutuna odaklandığım İçin gözüme batmadı hızlıca baktı doktor başka hasta bekliyor diye bende acele ettim çıktım ama çıktıktan sonra dank etti iki gündür içim içimi yiyor mikrop ve ya hastalık kapıcam diye. Yarın konuşmaya gidicem kendi doktorumla. Siz siz olun dikkat edin böyle şeylere ölümcül cinsel hastalıklar bile bulaşabilir. Ben ki bu konularda çok hassasım nasıl o an anlamadım doktora tepki vermedim içim gidiyor.
Meraba bende pazartesi aşılama oldum inşallah hepimiz pozitif görürüz benim 3 tane yumurtam olmuştu
bende cuma günü oluyorum

Bende 5 aydan fazla hormon kullanıyorum dene dene artık vücudum tepki verecek kötü şekilde diye korkuyorum. Bu ay aşılama olacağım İçin bana iğneli hormon verdiler 10 gün kullandım inşallah bu sefer olur

Bilmiyorum arkadaşlar ama aşılama pazar günü yapılacak o gün soracağım kaç yumurta var diye hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bilmiyorum arkadaşlar ama aşılama pazar günü yapılacak o gün soracağım kaç yumurta var diye hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Zaten catlatma ignesini nezaman vurulcagin zaman doktorun sana yumurtanı kaç tane olduğunu boyutunu soyluyo canm

Merhaba,ben de bu ay ikinci asilamam olacakti ama,tam 6 tane yumurtam oldu,ilk hafta cok sayida ve kucuktuler, pazartesi gunku kontrolde hepsi buyumussaydiklarim 6 tane,gorunmeyenlerde var dedi draşılama iptal maalesef cogul gebelikten dolayi,dogal yontemle mecburen bu ay

Benim doktorum kendi söyledi size rapor çıkaralım diye ben özel de rapor olduğunu bilmiyordum . sadece ilaç icin veriyor raporu . Aşılama ücretinde değişiklik olmadi canim
Bnde yarn gidicem sorayim bakalm varsa ole bi imkn bnde kullanirim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…