- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Neden olmuyormuş canimOlmuyormus
Tüp bebekde oluyormus sadece asilamada olmuyor dendiNeden olmuyormuş canim
Ben yarın sabah aşılama olacağım, açıyor mu nasıl işlemler yapılıyor biraz tedirgin oldum saatler kalaBenim 2. Olcak 1 tane gelişti canim ikisindede. 17 aralık gibi bat ozaman çevresi Insallah olumlu sonucu aliriz senin peki
Alttan muayene gibi düşün acımıyorBen yarın sabah aşılama olacağım, açıyor mu nasıl işlemler yapılıyor biraz tedirgin oldum saatler kala
Bugün oluyorum canımSen naptn aynı gün başlamıştık seninle aşılamayı oldun mu
Teşekkür ederimAlttan muayene gibi düşün acımıyorhiç kasma kendini kalbim dualarım seninle
Hiç korkacak bisi yok canım 3 dk bile sürmüyor toplamBen yarın sabah aşılama olacağım, açıyor mu nasıl işlemler yapılıyor biraz tedirgin oldum saatler kala
Şuan hastane bekliyorum. Sağol canım içimi rahatlattın.Hiç korkacak bisi yok canım 3 dk bile sürmüyor toplamacımıyor. Hayirli haberlerini bekliyoruz
Hadi hayırlısı olsun canım rabbim güzel haberi duymayı nasip etsin inşallahBugün oluyorum canım
Tüh insallh olur skmayin caniniziHadi hayırlısı olsun canım rabbim güzel haberi duymayı nasip etsin inşallah
Benim yine yumurta yok şimdi çıktım hastaneden
Ewet korkmayin acimiyor kasmayin stres yapmayinŞuan hastane bekliyorum. Sağol canım içimi rahatlattın.
İnşallah ama gecen ayda aynısı oldu yumurta büyümedi bu ayda aynıTüh insallh olur skmayin caninizi
Aşılamamı oldum yoldayım. Ama hiç yumurtan çatlamış mı diye bakmadılar. Dün değil evvelsi gün çatlatma iğnemi oldum sadece. İnşallah olur yumurtan kuzum önümüzde ay. Pes etmek yokHadi hayırlısı olsun canım rabbim güzel haberi duymayı nasip etsin inşallah
Benim yine yumurta yok şimdi çıktım hastaneden
Benim canım çok acıdı sanırım bünye ile ilgili. Aşılama esnasında ayrıca yumurtalıklarda yüksek kramplar olduEwet korkmayin acimiyor kasmayin stres yapmayininsallh sonucuda guzl olur
Benimde 1 aralıkda oldu kasıklarım cok ağrıyor umutsuzumMerhaba. Bende bu ay ilk defa aşılama oldum. 1 Aralık'ta yapıldı. Şuan bekleme sürecindeyim. Çok ümitli değilim nedensehiçbir semptom tutmuyor bence çünkü şimdiye kadarki aylarda çoğu semptomu yaşadım ben ve sonuç Negatifti. Mesela 2 gündür midem kalkıp duruyor ama daha önce bunuda yaşamıştım alt kasık ağrım var vaginaya vuran ve midem bı garip dediğim gibi
Bendeçok ağrım olduğunda istemsiz ümidimi kaybediyorum , eskiden ağrıyı semptom sayiyordum ama ağrı kullandığımız çatlatma iğnesinin ve bazı ilaçların etkisiymis. Umidini kaybetme canım.Benimde 1 aralıkda oldu kasıklarım cok ağrıyor umutsuzum
İlk aşılamam 14 gün sonra belli olur dedi sizin acaba?Bendeçok ağrım olduğunda istemsiz ümidimi kaybediyorum , eskiden ağrıyı semptom sayiyordum ama ağrı kullandığımız çatlatma iğnesinin ve bazı ilaçların etkisiymis. Umidini kaybetme canım.
Birlikte bekleyelim. Doktor ne zaman bakmani söyledi testi? İlk asilaman mı?
Naptin canim nasil gecti nasilsinŞuan hastane bekliyorum. Sağol canım içimi rahatlattın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?