- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Insallah canimKarşılaşır ve bebeğimiz bize gelir aminnbizim ikimizinde değerleri gayet güzel şükür hızlandırmak için aşılama yapalım dedi dr. Az olması değil işlevi önemli olan
Kuzum doktorlar sebep söylemedi mi peki. Sebebi ne olabilir ya da başka yöntem deneriz falan demediler miKızlar şimdi hastaneden geldim yumurta kontrolüne ama yumurtam buyumemis geçen ayda büyümedigi için aşılama iptal olmuştu gecen hafta pazartesi çift doz klomen kullandım 5 gün ve bugün de kontrole geldim ama yumurta aynı hiç buyumemis
Meraba bende pazartesi aşılama oldum inşallah hepimiz pozitif görürüz benim 3 tane yumurtam olmuştuHadi inşallah kuzumm pozitifleri görürüzilaç vitamin verdimi doktor
Malesef hiç bişey demedi cuma günü tekrar gidicem çok garipki klomen ise yaramiyor birde bu ay günde iki tane kullandım ama en çok canımı sıkan iki aydır boşuna hormon kullanıyorum şimdi diyete girdim biraz zayıflamaya çalışiyorum hiç bişey yemiyorumKuzum doktorlar sebep söylemedi mi peki. Sebebi ne olabilir ya da başka yöntem deneriz falan demediler mi
10 mu çok değil mi canım bu kadar yumurta benim bildiğim kadarıyla bu kadar yumurta ile aşılamayı iptal etmesi lazımdı doktorunİnşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar görürüz. Bugün doktora gittim cuma günü için çatlatma iğnesi vurulacak pazar günü de aşılama yapılacak. 10 dan fazla yumurtam gelişmiş inşallah olurBirde arkadaşlar bana klomeni kes demedi folik asit verdi. Ben klomen kullanmaya devam edecek miyim?
37.5 kullandım 6 7 iğne yaptim. Geçen ay 9 iğne yapmıştım kuzukızlar selam gonal f kullanan var mı aşılama öncesi .doktor size kaç gün kullandırdı kaç lık kullandınız günlük doz
Farklı bir doktora Muane olmalısın canim 10 yumurta cok fazla tüp bebek de okadar oluyor.İnşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar görürüz. Bugün doktora gittim cuma günü için çatlatma iğnesi vurulacak pazar günü de aşılama yapılacak. 10 dan fazla yumurtam gelişmiş inşallah olurBirde arkadaşlar bana klomeni kes demedi folik asit verdi. Ben klomen kullanmaya devam edecek miyim?
yaa bana da doktor 75 lik kullan dedi 4 gün boyunca sonra gel bakalım ona göre devam edecek miyiz bakalım dedi. reçeteye de 2 kutu yazmış toplam 450+450 = 900 ıu oluyor . zaten verdiği doza göre 1 kutu 6 gün gidiyor. neden 2 kutu istedi anlamadım. çok pahalı 1680 tl para verdim dün . bende sanıyorum ki 2 kutu toplam 450 ıu bilsem almazdım valla yetmese alırdım.37.5 kullandım 6 7 iğne yaptim. Geçen ay 9 iğne yapmıştım kuzu
Bende 5 gün 75 kullandım büyüme olmadığı için 5 gün de 112,5 kullandım 3 tane yumurta oldu ama doktorum rapor çıkardı 1 kutu için 275 tl ödedimyaa bana da doktor 75 lik kullan dedi 4 gün boyunca sonra gel bakalım ona göre devam edecek miyiz bakalım dedi. reçeteye de 2 kutu yazmış toplam 450+450 = 900 ıu oluyor . zaten verdiği doza göre 1 kutu 6 gün gidiyor. neden 2 kutu istedi anlamadım. çok pahalı 1680 tl para verdim dün . bende sanıyorum ki 2 kutu toplam 450 ıu bilsem almazdım valla yetmese alırdım.
ben özele gidiyorum canım raporu araştırma hastanelerinde falan veriyorlarmış. sende çok kullanmışsın iğneyi .sonuç ne peki belli miBende 5 gün 75 kullandım büyüme olmadığı için 5 gün de 112,5 kullandım 3 tane yumurta oldu ama doktorum rapor çıkardı 1 kutu için 275 tl ödedim
Bende özele gidiyorum canım pazartesi aşılama yapıldı bakalım sonucu bekliyorumben özele gidiyorum canım raporu araştırma hastanelerinde falan veriyorlarmış. sende çok kullanmışsın iğneyi .sonuç ne peki belli mi
raporu özel mi verdi yani .bilgisizlikten ben ilacı pahalıya mı aldım yaniBende özele gidiyorum canım pazartesi aşılama yapıldı bakalım sonucu bekliyorum
Evet canım özel verdi 1 kutu 800 tl civarı o yüzden rapor yazcam dedi 2 kulu iğne+ çatlatma iğnesi + progestan 600 tl verdimraporu özel mi verdi yani .bilgisizlikten ben ilacı pahalıya mı aldım yani
siz diyince e nabızdan baktım ilacın raporu var mış nasıl olacak bilmiyorum kartla ödemesini yaptık aldık ilaçları o kadar para verip .Evet canım özel verdi 1 kutu 800 tl civarı o yüzden rapor yazcam dedi 2 kulu iğne+ çatlatma iğnesi + progestan 600 tl verdim
Olsun artık inşallah karşılığını alırsınız bebişler gelirsiz diyince e nabızdan baktım ilacın raporu var mış nasıl olacak bilmiyorum kartla ödemesini yaptık aldık ilaçları o kadar para verip .
inşallah canım oda belli değil işte. verdiğim paraya için acıdı .sonuçta herkes geçim derdinde masraflar çok bu süreçteOlsun artık inşallah karşılığını alırsınız bebişler gelir
Malesef öyle inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan isteyen herkesin kucağı boş kalmasın hem maddi hem psikolojikman zor bir süreçinşallah canım oda belli değil işte. verdiğim paraya için acıdı .sonuçta herkes geçim derdinde masraflar çok bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?