Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Yarın ilk randevum var canım. Adetimin 3.günü bakalım neler olacak ilk defa yaptırıcam aşılama süreç nasış ilerleyecek göreceğiz
Bende ilkinde cok merak ediyordum igneler yumurta gelisimi catlatma snrasnda asilama derken malesef ilki olmadi insallh bu 2de olur rabbm yuzumu guldrsun raht olun stres yapmayin bn ilkinde cok olumsuzdm smdi cok olumlu dusunuyorm ya

Bende ilkinde cok merak ediyordum igneler yumurta gelisimi catlatma snrasnda asilama derken malesef ilki olmadi insallh bu 2de olur rabbm yuzumu guldrsun raht olun stres yapmayin bn ilkinde cok olumsuzdm smdi cok olumlu dusunuyorm ya
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. İlkinde kaç yumurtan gelişti canım. Eşinden dolayı mı aşılamaya karar verdiniz

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. İlkinde kaç yumurtan gelişti canım. Eşinden dolayı mı aşılamaya karar verdiniz
Ya ben ilkinde cok tecrubesizdim ne sperm sayisini ne yumurta sayim soylenmedi bir bilgi verilmedi cok pismanim bnmde aklima gelmedi sormak bilmiyordum cnku

Sagda ve solda olmasi cok iyi spermler hangi tarafa gitsede karsisinsa yumurta olcak. Sperm değerleriniz iyiymiş bizim 6 milyondu
Karşılaşır ve bebeğimiz bize gelir aminn bizim ikimizinde değerleri gayet güzel şükür hızlandırmak için aşılama yapalım dedi dr. Az olması değil işlevi önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…