- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Amin canımm hepimiz için bu ay hayırli olsunHadi hayırlısı olsun
Progestan fitili ne zaman kullanmaya başla dedi doktorun canimAmin canımm hepimiz için bu ay hayırli olsun
Gelir gelmez kullandım sabah akşam kullancam kuzuProgestan fitili ne zaman kullanmaya başla dedi doktorun canim
Çok güzl bi haber bende aralik ayinda asilama olucam regl 2.gununu bekliyorm 2.asilamam olucak insallh busefer olurİlk aşılamada hamile kaldım canım
Bnde sanurim aralik ortalarina denk gelicek insallah rabbm yuzumuzu guldururrrBnede adet bekliyorum aralık ortaları aşılamaya olucam hayırlısı artık
Yarın ilk randevum var canım. Adetimin 3.günü bakalım neler olacak ilk defa yaptırıcam aşılama süreç nasış ilerleyecek göreceğizBnde sanurim aralik ortalarina denk gelicek insallah rabbm yuzumuzu guldururrr
Bende ilkinde cok merak ediyordum igneler yumurta gelisimi catlatma snrasnda asilama derken malesef ilki olmadi insallh bu 2de olur rabbm yuzumu guldrsun raht olun stres yapmayinYarın ilk randevum var canım. Adetimin 3.günü bakalım neler olacak ilk defa yaptırıcam aşılama süreç nasış ilerleyecek göreceğiz
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. İlkinde kaç yumurtan gelişti canım. Eşinden dolayı mı aşılamaya karar verdinizBende ilkinde cok merak ediyordum igneler yumurta gelisimi catlatma snrasnda asilama derken malesef ilki olmadi insallh bu 2de olur rabbm yuzumu guldrsun raht olun stres yapmayinbn ilkinde cok olumsuzdm smdi cok olumlu dusunuyorm ya
Ya ben ilkinde cok tecrubesizdim ne sperm sayisini ne yumurta sayim soylenmedi bir bilgi verilmedi cok pismanim bnmde aklima gelmedi sormak bilmiyordum cnkuİnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. İlkinde kaç yumurtan gelişti canım. Eşinden dolayı mı aşılamaya karar verdiniz
Evet esimden dolayi sperm morfoloji 3İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. İlkinde kaç yumurtan gelişti canım. Eşinden dolayı mı aşılamaya karar verdiniz
Bazen öğrenmemek daha iyi değil mi.Ya ben ilkinde cok tecrubesizdim ne sperm sayisini ne yumurta sayim soylenmedi bir bilgi verilmedi cok pismanim bnmde aklima gelmedi sormak bilmiyordum cnku
Degl bnce ya hc bir bilgi sahibi olmuyosun neler yapildi bilmiyosunBazen öğrenmemek daha iyi değil mi.
Progestan kullanıyoruz ya .7. Günü progesteron hormonuna baktırmak mantikli mi acaba .ilaç degeri etkiler mikiProgestan fitili ne zaman kullanmaya başla dedi doktorun canim
Hayırlı olsun canim sonu pozitif olsun diyeKizlar Bnde bugün hayırlısı ile 2. Asilamami oldummallahım HaYırLı sonuçlar nasip etsin
Bu sefer biri sağda biride solda 2 tane yumurta vardı sperm değerleri doktorumuz çok iyi dedi yıkanmış olarak 18milyonHayırlı olsun canim sonu pozitif olsun diyekaç yumurtan vardi sperm değerleri nasıldı
Sagda ve solda olmasi cok iyi spermler hangi tarafa gitsede karsisinsa yumurta olcak. Sperm değerleriniz iyiymiş bizim 6 milyonduBu sefer biri sağda biride solda 2 tane yumurta vardı sperm değerleri doktorumuz çok iyi dedi yıkanmış olarak 18milyon
Masallah insallah sonunda pozitifi gorursunuzBu sefer biri sağda biride solda 2 tane yumurta vardı sperm değerleri doktorumuz çok iyi dedi yıkanmış olarak 18milyon
Karşılaşır ve bebeğimiz bize gelir aminnSagda ve solda olmasi cok iyi spermler hangi tarafa gitsede karsisinsa yumurta olcak. Sperm değerleriniz iyiymiş bizim 6 milyondu
Aminnn canimMasallah insallah sonunda pozitifi gorursunuzbnde regl olmayi bekliyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?