Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Pazartesi kontrole gideceğim başka yumurta var mı diye, hemde gelişen yumurtaya bakacaklar kaç mm diye. İnşallah üçüncü yumurta ortaya çıkmaz iptal olmasın ya ben bu tedaviyi çok bekledim.
Ayy bu arada sende bende güzel haber alırız inşallah. Tek yumurta ile de şans düşük olur sanırım iki yumurta olsa bari en azından daha iyi gibi sanki sizdeki neden ne kuzum sizde niye bebiş olmadı. Bizim ki nedensiz miş

Ne güzel haber bebişinizle mutlu ve hUzurlu yaşam diliyorum Bende beklentiye girmem diyorum içim içimi yiyor elimde değil

Ben 31 yaşındayım eşim 33 2 sene once düşük yaşadım perde ameliyatı oldum eşimde varikosel var sperm ler cok değişken oyuzden 2 yumurta takibi 2 de asilamam oldu
Pes etmek burada ne vakalar var güzel sonuçlar alan. Benim hep umudum var sadece sabırsız biri olduğum İçin heyecan ve stres yapıyorum. Tedaviyi takip edip sabırlı da olunca oluyor geçte olsa birşeyler . Ben cevreme paylaşamadığımı burdan paylaşıyorum bazen iyi geliyor gerçekten anlayan birileri çıkıyor. Yaşımızda çok geç değil Allah’ın izniyle olacak, olumlu düşünelim olumlu olsun

Bazen iyiki burası var diyorum kimse anlamıyor. Derdi olan insan halinden derdi olan anlar dedikleri var ya aynen öyle valla allahtan umut kesilmez Insallah bizde güzel sonuçlar alcaz

Maşallah çok güzel büyümüşler dün aşılama oldum okadar aksilik olduki bekledik sonra eşimin değerleri kötü oldu. Sanki olmıycak birseyi zorluyormus gibi hissettim gerisi allahdan artik
Merhaba cuma günü mü aşılama oldunuz bende Cumartesi oldum heyecanla bekliyorum. Bence canınızı sıkmayın elinizden geleni yaptıysanız taktir Allah’ın onun dediği olur tevekkül edip bekleyeceğiz. Bişey soracağım dinleniyor musunuz yoksa günlük hayatınıza döndünüz mü?

Arkadaşlar bişey soracağım aşılama sonrası ilişki önerdi mi doktorunuz benim doktorum ilk gün hariç diğer gün ve sonrası önerdi siz ne düşünüyorsunuz

Hayır li olsun sizede aynen bu saatten sonra allah ol derse olur cuma dinlendim . Cumartesi yarim gün çalıştım gerisinde hep dinlendim ağır iş yapmadım. Sizin sperm değerleriniz nasil geldi? Cumartesi itibariyle ilişki önerdi doktorum

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2.5 senedir bizde bebek istiyoruz ancak hiçbir sorun olmamasına rağmen bir türlü bebek sahibi olamadık. Reglimin 2.günü doktora gittiğimde klomen verdi çarşamba günü için kontrole çağırdı. Bu ilk aşılama olacak acaba çarşamba günü ve daha sonrası için neler yapmam gerekecek. Şimdiden bir stres bastı

Teşekkür ederim. Laborant çok iyi 22 milyon falan dedi ama anlamadım toplam mı öyle yoksa yıkandıktan sonra mı öyle anlamadım çok iyi dedi ama bazen bakıyorum daha fazla söylüyorlar sanki 22 milyon az geldi bana

Hicc stres yapma canım zaten doktorun sana uygun hap.yada iğne verecektir onlar bitince sonrasında iki günde bir yumurtalarına bakacaklar istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi verirler 36,saat sonra aşılama Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah kendini hiç kasma rahat ol stress yapma, bende yarın sabah ikinciyi olcak inşallah

Kızlar şimdi hastaneden geldim yumurta kontrolüne ama yumurtam buyumemis geçen ayda büyümedigi için aşılama iptal olmuştu gecen hafta pazartesi çift doz klomen kullandım 5 gün ve bugün de kontrole geldim ama yumurta aynı hiç buyumemis

Canım doktor direk iğne başlasa ya.benim geçen ay günde 3 femara ile 5 günde 10 mm olmuştu sonra iğneyle devam etmiştik.hap çok etkilemedi diye bu ay direk iğne verdi doktor.perşembe gidicem bakalım nekadar etkilemiş

Kuzum nasilsin aşılama oldu mu

Aşılama icin normal değer kuzum maşallah yıkanan en iyi sperm sayısıdır . Bizim 6 milyondu gecen ay 40 milyondu. Önemli olan döllemesi

Devlet hastanesi öyle yapmiyo hap yetersiz kaldı aynı ay ikide iğne kullan demiyo ondan yavaş ilerliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…