- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Nasip kısmet bekleyip göreceğiz inşallah olumlu sonuç olur sizin ikinci aşılama mı?Aşılama icin normal değer kuzum maşallah yıkanan en iyi sperm sayısıdır . Bizim 6 milyondugecen ay 40 milyondu. Önemli olan döllemesi
Hadi hayırlısı olsun inşallah gönlünce olurKizlarr bende yarın 2. Aşılamayı olucam hayırlısı ile
Bence yavaş ilerlemesi daha iyi çünkü yumurta birden büyüyünce aşılamayı iptal ediyorlarDevlet hastanesi öyle yapmiyo hap yetersiz kaldı aynı ay ikide iğne kullan demiyo ondan yavaş ilerliyo
Canimm az önce çıktım olduk bakalımKuzum nasilsin aşılama oldu mu
Hadi hayırlısı olsun iyice dinlenin uzanın aşılamadan sonra ne kadar yatırdılar?Canimm az önce çıktım olduk bakalım
İnsallahh pozitif görürüm hepimiz görürüz
Aminn canımm onbeş dk.falan yattım odada . Şimdi eve geçiyorum uzancamHadi hayırlısı olsun iyice dinlenin uzanın aşılamadan sonra ne kadar yatırdılar?
Hadi inşallah kuzumm pozitifleri görürüzCanimm az önce çıktım olduk bakalım
Evet 2. Asilamam kuzum senin pekiNasip kısmet bekleyip göreceğiz inşallah olumlu sonuç olur sizin ikinci aşılama mı?
İnşallah canimm aminnHadi inşallah kuzumm pozitifleri görürüzilaç vitamin verdimi doktor
Benimde 2. Aşılama ilki femera ile yaptılar zaten hastane işlemi yanlış yaptı bu iğneli 2. Aşılamam bu aşılamam çok güzel geçti Allah’ın izniyle umutluyum olmazsa diğer 3. İçin gideceğim hemenEvet 2. Asilamam kuzum senin peki
Dinlen mutlaka benim eltimin 1. Aşılamadan tuttu çok dinlendi dikkat etti dinlenmekte önemlimişAminn canımm onbeş dk.falan yattım odada . Şimdi eve geçiyorum uzancam
Nasıl yanlış yaptıBenimde 2. Aşılama ilki femera ile yaptılar zaten hastane işlemi yanlış yaptı bu iğneli 2. Aşılamam bu aşılamam çok güzel geçti Allah’ın izniyle umutluyum olmazsa diğer 3. İçin gideceğim hemen
Önce spremi vermek için baya bekledik eşim strese girdik daha İşlem için 9 kişiydik sıra bekliyorduk tek yatak vardı 2 3 kişinin işlemi yapıldı daha sonra hepimizi. Eline spremleri verdiler öyle 30 45 dakika arası elimizde beklettiler bana aşılamayı yapanda stajerdi bana kötü davrandı baya moralim bozuldu aşırı bi ağrı oldu zaten tutmadı da bu 2. Aşılamam çok az ağrı oldu çok şükürNasıl yanlış yaptı
Devlette mi oldu 1. AsilamanÖnce spremi vermek için baya bekledik eşim strese girdik daha İşlem için 9 kişiydik sıra bekliyorduk tek yatak vardı 2 3 kişinin işlemi yapıldı daha sonra hepimizi. Eline spremleri verdiler öyle 30 45 dakika arası elimizde beklettiler bana aşılamayı yapanda stajerdi bana kötü davrandı baya moralim bozuldu aşırı bi ağrı oldu zaten tutmadı da bu 2. Aşılamam çok az ağrı oldu çok şükür
Evet 2 side devlette ama 2. Aşılamam profa gittim hastanede daha dikkatliydiDevlette mi oldu 1. Asilaman
Benimde ilki tuttu ama.kimyasal.oldu canımDinlen mutlaka benim eltimin 1. Aşılamadan tuttu çok dinlendi dikkat etti dinlenmekte önemlimiş
Hayırlısıyla nasip eylesin inşallah RabbimBenimde ilki tuttu ama.kimyasal.oldu canım
Aynen dinleniyom yarında izinliyim inşallah bu sefer sağlıkla gebelik haberi alırım hepimiz alalım
Aminn kuzum inşallahHayırlısıyla nasip eylesin inşallah Rabbim
Hadi hayırlısı olsunCanimm az önce çıktım olduk bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?