Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen ben de ehliyet sınavı dedin ben de görevliyim sınavda da aklıma geldi şimdi.

ben görevli değilim ama bu sefer...ben girecem sınava...sırnaşık şey
alışkınım ya sınav giriş belgelerini falan toplayıp formları ben mi dağıtsam diyom:))))))))))))))

Son düzenleme:
ay insallah bak iki asilama cok iyi olmus, ikinci asilamada sperm degerleri etkilendi mi? hatirliyor musun? yikandi mi spermler once oyle sorayim.ay canim icim kipirdadi yazinda Insallah hamilesin.
bir de sorun neydi, cok mu sordum?

Sorun yok be tatlım sebepsiz bizimki. Yıkama yapıldı ikinci aşılamada çok az sayısı düştü o kadar.
İstediğin kadar sor cnm ne olacak.

kızlar önce haberi vereyim dedim, şimdi yazdıklarınızı okudum.

özele gittim tabii, hızlı çıksın diye, yakın bize. rahatladım şimdi durum netleşince. hayırlısı.

hem üzülmüyom kıslar ya, ümit olmadan olur mu hiç. tam gaz aşılamaya devam.

yarın sökülür diye düşünürseeeek, çünkü normalde yarındı hesaplarıma göre, sanırsam ki 7-8 ocak gibi 2. aşılamam yapılacak.

yiihuuu

Sorun yok be tatlım sebepsiz bizimki. Yıkama yapıldı ikinci aşılamada çok az sayısı düştü o kadar.
İstediğin kadar sor cnm ne olacak.
bizimde sebepsiz.
hayirlisi olsun.
igne oldugum gun iliski dogal olsun; sonrasinda da iki gun sonra asilama olsun die dusundum de ondan sayiyi sordum.
pikecim iste boyle oh ne guzel yeni asilamaya konsantre ol tatlim.
kizlar on dakikaligina cikmaliyim.burda olursaniz gelicem yine.

canım pikeciiiiiiiiimmmmm inşallah aşılaman tuttar canım...aşılamadan haber vermeyi unutm haaaaaa.......

ben görevli değilim ama bu sefer...ben girecem sınava...sırnaşık şey
alışkınım ya sınav giriş belgelerini falan toplayıp formları ben mi dağıtsam diyom:))))))))))))))

olurr valla:) ya da tanıdık hoca denk gelirse haha ne kötü şeyler düşünüyom iş ahlakına yaraşır mı hiç benimki de laf:)
ilköğ. mi lisede misin?

olurr valla:) ya da tanıdık hoca denk gelirse haha ne kötü şeyler düşünüyom iş ahlakına yaraşır mı hiç benimki de laf:)
ilköğ. mi lisede misin?

ben hep ilköğretimi tercih ettim canım ya.....biliyosun lisede de çaılışabilirim ama onlarla uğraşamam ben tam serseri çağları...böle ilköğretim rahat oluyo..

sen de gel keyiflen bugulcuuuuuuumm...
kızlar ne diyorum hani demetak testini kocası izin vermedi diye yapmadı ya keşke bari gelse de adet oldu mu olmadı mı onu sölese umarım olmamıştrı...

tabi durudamla da...

Son düzenleme:
pazartesi de dst nin test günü demetak da o gün yaptıracak galiba...iki sonuç beklicez..

kızlar size ilginç bişi söleyim mi ben hamile kalınca sakız da çiğneyemiyorum midem bulanıyo..şimdi çiğnerken midem bulandı da akılma geldi....hazırlık yapıyom heralde...

ay inşallah ikiside hamiledir canım ya bende yarında pazarda oruç tutcam bide kızlar yarın sular zemzem akıcak akşam namazından önce duş alın ve akan suları içme suyunuza koyun akşam namazından sonra altı rakat namaz kılın ne duanız varsa edin ben inanın hepimiz için inşallah dua edcem rabbim dualarımızı hayırlı bi şekilde kabul etsin bide yarın eyübe gidicem eyüp elensariyi ziyaret etcez eşimle dua edicem kızlr sizde amin diyin

ben bazen acele mi ediyorum diye düşünüyorum bebek için..ama ben gecen yıl yara ted. için gittim bebek tedavisinde buldum kendimi 1 yıldır gün takibi vs.. şimdi bu aşılama sonrası bekleme felan.kafayı bozdum iyice rüyama felan giriyor.bu arada kızlar doktor eğilip kalkma çok yorulma felan dedi başka bildiğiniz sey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…