Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özçeliksena konuş şekerim inşallah hamişsindir hadi liste artık anne görsün canım

kuşum daha aşılam olmadı ki...pazartesi ama inşallah diyelim yine de...benim ilk hamilelğim çok bulantılı geçmişit kızlar 3 ay kustum sölemesi ayıp herkes kilo alırken ben 51 kilodan 48 e düşmüştüm 3. ayımda sonra da hızla kilo almaya başladım...1 ayda 4 kilo aldım...

Valla benim doktor hiçbirşey demedi.

yok kuşum ya bana da aynısını sölemişti...ağır da kaldırma yeter...hııı bol su içmeyi de unutma...ben pazartesiden itibaren başlıcam 2 litre suya günde...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
sevval82..................4 ocak 2010 .................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
candycruuz..............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
selam herkese ben geldim nasılsınız arkadaşlar?
test yaptırıpta 1 saat içinde haber alacak bi arkadaş vardı haber varmı ondan ben yeni yazılanları okuyamadım hala.arkadaşlardaydık koşa koşa geldim eve sonuç alıcaz diye işallah ilk annemiz gelir bu gece allah yormasın onuda mübarek günlerde

valla ben şimdiden hamile gibi hissediyom gerçekten sigaradan da midem bulanıyo bugün içiyorum ama böğüre böğüre ...kocişlede çalıştık düne kadar...ne dersiniz?deeeeermişim ama bukadar erken bulantı olmaz tabi.....tamamen psikolojiktir...bugün gördüm daha yumoşları akıllı akıllı oturuyolardı ablaları......

sevvalcim yok kuşum negatifmiş ama söktürücü alıp hemen aşılamaya başlıcak pike...

özçeliksena canım valla benim arkadaşım hamile kaldı hiç belirti yaşmadı herkezde farklı oluyo

tabi ki kuşum muhakkak öle...ama benim hamileliğimde hamilelğin bütün belirtileri oluyo ama bulantımın şimdi başlaması kötü oldu..kalırsam ayırt edemicem yani....:1rolleyes:

hoşbulduk senacım.12 24 çalışıyo memur bu akşam takviyesi var.bizde senin gibi şu an doğudayız.mardindeyiz 3.senemiz.bu arada listede 22 arkadaş sonuç bekliyor.hafta içini sabırsızlıkla bekliyoruuum.

hoşbulduk senacım.12 24 çalışıyo memur bu akşam takviyesi var.bizde senin gibi şu an doğudayız.mardindeyiz 3.senemiz.bu arada listede 22 arkadaş sonuç bekliyor.hafta içini sabırsızlıkla bekliyoruuum.

hımmm....allah kolaylık versin canım ben orda 1,5 yıl çalıştım...merkezde misiniz?

demeeeeeeeeeeetttttt.......gel burayaaaaaaaaa.........naptın seni konuşup duruyozzzzz....inşallah adet olmadın kuşuummmm.pazartesi mi test?

kızlar bi de yumoşlar büyüynce benim sezeryan ağrım tekrar başladı biliyo musunuz geçti gibiydi ama dikiş yeri ağrıyo tekrar dokununca ve zorlayınca...allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma..neleri göze aldım yaaaa......

üzgünüm hemde çok.çünkü adet oldum.test yaptırmadan oldum.iyiki de test yaptırmamışım...inşallah sizinki tutar.3. aşılamaya geçmeden doktora tüp bebek istediğimi söyleyecem.çok yoruldum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…