- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.041
özçeliksena konuş şekerim inşallah hamişsindir hadi liste artık anne görsün canım
ben bazen acele mi ediyorum diye düşünüyorum bebek için..ama ben gecen yıl yara ted. için gittim bebek tedavisinde buldum kendimi 1 yıldır gün takibi vs.. şimdi bu aşılama sonrası bekleme felan.kafayı bozdum iyice rüyama felan giriyor.bu arada kızlar doktor eğilip kalkma çok yorulma felan dedi başka bildiğiniz sey var mı
ben bazen acele mi ediyorum diye düşünüyorum bebek için..ama ben gecen yıl yara ted. için gittim bebek tedavisinde buldum kendimi 1 yıldır gün takibi vs.. şimdi bu aşılama sonrası bekleme felan.kafayı bozdum iyice rüyama felan giriyor.bu arada kızlar doktor eğilip kalkma çok yorulma felan dedi başka bildiğiniz sey var mı
selem kızlaar senacım benim eşimin de takviyesi var 12 de gelir.yazdıklarınızı anca okudum muhabbetiniz bol olsun
selam herkese ben geldim nasılsınız arkadaşlar?
test yaptırıpta 1 saat içinde haber alacak bi arkadaş vardı haber varmı ondan ben yeni yazılanları okuyamadım hala.arkadaşlardaydık koşa koşa geldim eve sonuç alıcaz diye işallah ilk annemiz gelir bu gece allah yormasın onuda mübarek günlerde
özçeliksena canım valla benim arkadaşım hamile kaldı hiç belirti yaşmadı herkezde farklı oluyo
senacık senin yumoşların son boyutları ne canım
hoşbulduk senacım.12 24 çalışıyo memur bu akşam takviyesi var.bizde senin gibi şu an doğudayız.mardindeyiz 3.senemiz.bu arada listede 22 arkadaş sonuç bekliyor.hafta içini sabırsızlıkla bekliyoruuum.
hımmm....allah kolaylık versin canım ben orda 1,5 yıl çalıştım...merkezde misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?