- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.061
amin sağol canım.ömerli ilçesindeyiz sen hangi yıllarda buradaydın.merkezde mardin park hastanesi açıldı aşılamamı orada yaptırdım sperm yıkamada yapılıyo burda.[/QUOTE
yaaaaaa.....ben 35 yıl önce falan ordaydım evlenince tayinim çıktı..
ben bazen acele mi ediyorum diye düşünüyorum bebek için..ama ben gecen yıl yara ted. için gittim bebek tedavisinde buldum kendimi 1 yıldır gün takibi vs.. şimdi bu aşılama sonrası bekleme felan.kafayı bozdum iyice rüyama felan giriyor.bu arada kızlar doktor eğilip kalkma çok yorulma felan dedi başka bildiğiniz sey var mı
üzgünüm hemde çok.çünkü adet oldum.test yaptırmadan oldum.iyiki de test yaptırmamışım...inşallah sizinki tutar.3. aşılamaya geçmeden doktora tüp bebek istediğimi söyleyecem.çok yoruldum artık...
iyi geceler herkese...
Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşmke üzere.
Senacım yarın sınavda başarılar.
Byeeeeeeeeeee.
amin sağol canım.ömerli ilçesindeyiz sen hangi yıllarda buradaydın.merkezde mardin park hastanesi açıldı aşılamamı orada yaptırdım sperm yıkamada yapılıyo burda.[/QUOTE
şimdi baya gelişti buralar ve hızla gelişiyo bana göre ben seviyorum mardini ama uzak işte memlekete.fazla terör yok arada kıpırtılar oluyo ama allah fırsat vermesin inş.huzurlu yaşamak varken allah akıl versin herkeze
şimdi baya gelişti buralar ve hızla gelişiyo bana göre ben seviyorum mardini ama uzak işte memlekete.fazla terör yok arada kıpırtılar oluyo ama allah fırsat vermesin inş.huzurlu yaşamak varken allah akıl versin herkeze
pardon canım 35 yıl yazmışım benim daha yaşım 30kaydirigubbakcemile3
3,5 yıl dicektim...
canım meraba bende batmanda yaşıyorum.çok yakınız birbirimize ne kadar çok ortak özelliğimiz var:))))
hoşbulduk bitanem...nasılsın..
senacım bayanlara yaşı sorulmaz kusuruma bakma ama 35 yıl önce mardindeysen şimdi kaç yaşındasın bacım:)))valla kafama takıldı kızma nolur:))ben matematikçiyim böyle şeyler duyunca beyin hemen hesap yapıyo :)))
canım meraba bende batmanda yaşıyorum.çok yakınız birbirimize ne kadar çok ortak özelliğimiz var:))))
kuşum ben değilim ama mardinde sevval mardindeymiş ben bingöldeyim...gerçi yine yakınız da...
kuşum bana sorduysan negatifi duyunca üzüldüm benim listemde 6. negatif falan oldu...hiç hamiş çıkmadı henüz bende mi bişey var derinim yaaaa..senağlama
senacım bayanlara yaşı sorulmaz kusuruma bakma ama 35 yıl önce mardindeysen şimdi kaç yaşındasın bacım:)))valla kafama takıldı kızma nolur:))ben matematikçiyim böyle şeyler duyunca beyin hemen hesap yapıyo :)))
yanlış yazmışım kuşum 3,5 yıl dicektim ben 30 yaşındayım dahakaydirigubbakcemile3
merhaba sevvalcim baya yakınız sizinde mi görev?memnun musun batmandan
yaaa...negatif çıktı demek..çok üzüldüm(
saçmalama kız ne alaka deli olma...çıkar Allahın izinyle bitanem sıkma canını..gün ve sen olucaksınız ben inanıyorum...hepinizi öptüm kızlar..günüm senamm iyi geceler kızlar...:a015:
yanlış yazmışım kuşum 3,5 yıl dicektim ben 30 yaşındayım dahakaydirigubbakcemile3
senacım gözlerime inanamadım zaten 35 mi diye düşünüyodum şimdi bu ne diye.hesaplıyorum tutmuyo.daha yeni gitmişsiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?