Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılaman oldu herhalde ben kaçırdım orayı kusuruma bakma kardelen ama benim doktorum bol sıvı al dedi.bide aşılama günü ilişkiye girme aşılamadan bir gün sonra hergün ilişki dedi.ilişkiden sonra ayakların yukarda kalsın dedi.poponun altına yastık koy 2 saat kadar kalkma yerinden dedi.bana bütün söylenenler bunlar işallah işe yarar kardeşa.s

yapma canım yaaaaaaaa............sağlık olsun canım canın sağolsun...son bi kez daha denesen keşke....5-6 kez yaptıran var....kendine dikkat et olur mu?a.s.

Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın görüşmke üzere.
Senacım yarın sınavda başarılar.
Byeeeeeeeeeee.

canım benim nasıl da unutmamış teşekkür ederim sancuxummm......opt güzel bebişli rüyalar gör inşallah....Şeniz

ya gün valla kızlar kızıyo ama bu negatifleri gerçekten üzerime alınıyorum artık...denemek için en azından gelecek hafta sonuna kadar sen alsana listeyi geri alırım senden sonra...belki açılır azcık liste...

kuşum bana sorduysan negatifi duyunca üzüldüm benim listemde 6. negatif falan oldu...hiç hamiş çıkmadı henüz bende mi bişey var derinim yaaaa..senağlama

yaaa...negatif çıktı demek..çok üzüldüm(
saçmalama kız ne alaka deli olma...çıkar Allahın izinyle bitanem sıkma canını..gün ve sen olucaksınız ben inanıyorum...hepinizi öptüm kızlar..günüm senamm iyi geceler kızlar...:a015:

sağol biratenm ben de seni opt........sana da iyi geceler...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…