Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
vajinal bir ağrı ayağa kalktığımda sol tarafı çok kötü ağrıyor yarın gidicem dr. ytarken bir sıkıntı yok bilmiyorum neden son 2 günden beri oldu dr normal dedi ama kimsede böyle bir şikayet duymadım sen biliyormusun neden olabilir

Belki de sen aşılama yaptırmadan hamile kalmış bile olabilirsin. Olur mu olur.opuyorumnanaktan

Benimde olmuştu. Senin kaç yumurta vardı? Benim doktor arkadan gelen yumurtalar çatlayabilir demişti. Belkide senin arkadan gelen yumurtaların çatladı onun ağrısı olabilir.

Benimde olmuştu. Senin kaç yumurta vardı? Benim doktor arkadan gelen yumurtalar çatlayabilir demişti. Belkide senin arkadan gelen yumurtaların çatladı onun ağrısı olabilir.

Bir de cnm ilaç kullanıyoruz ilaçlarda bünyemizi altüst ediyor. Bende az ağrı çekmedim. İlk zamanlar kasık ağrısı daha sonra bel ağrısı daha da sonra garip karın ağrıları. Bugün de belim çok ağrıyor.
Yani normal cnm hepimizde oluyor takma kafana.

slm kızlar bende aşılama magduruyum 2 aşılama 4 aralıkta oldu oda tutmadı ama hala regly olmadım geçen ay 20 olmuştum 3.5 gün öne atar benim reglm 21 aralıkta kan testim negatif çıktı bu aşılamamda crinone vajinal jel kullandım bukadar geçikme yaparmı bililendirirseniz sevinirima.s.

2 tane oldu diye biliyorum bakalım yarın ne diyecek senin kaç günün var

Cnm benin bugün aslında 15.günüm aşılamada ama doktorum bana 31 aralıkta yaptır dedi tahlil. Ben o nedenle beklemedeyim doktorumu dinliyorum anlayacağın. Ama bir tarafımda sabırsız test yaptırsam mı diyor. Kafam çok karışık, garip duygular içerisindeyim.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bizde ağrılarımızı konuşuyorduk. İnşallah çektiğimiz ağrıların sonu güzel olucak.

üstelik sadece fiziksel ağrılar değil yaşadığımız yeri geldi kalbimiz çok ağrıdı yeri geldi ruhumuz ama rabbim mutlaka bu yaşadıklarımızın sonunu güzel eyleyecek bize 2010 da cennet kokululu mucizelerimizi verecek

Canım gecikme olabilir ilaçların etkisinden. Ama sen bir doktoruna danış bence o seni yönlendirsin. Jeli bırakalı kaç gün oldu?

vaginal jel dedigin progesteron destegi olmali ve kesinlikle geciktirir regleyi. cunku hamile degilsek normalde progesteron geriler ve kanamamiz baslar. ama sende destek verildigi icin jeli kesince gerileyecek ve regle olacaksin.
gerci bir seyi de unutma, arkadaan gelen yumurtalarin olduysa ve sonradan catladiysa iliski de olduysa hamilelik bile olabilir kanda cikmayan. o nedenle soktorucu alma bence bekle biraz daha. sen yoktur diye dusun olursa surpriz olsun.

Belki de sen aşılama yaptırmadan hamile kalmış bile olabilirsin. Olur mu olur.opuyorumnanaktan

canim sagol guzel dilegin icin ama ilk hamileligimi ornek verdigim icin aciklayayim iyice de herkes hamile mi kaldin acaba demesin? iliski olmadan igneden sonra ayni agri basladi. catlatma ignelerimizde betahcg hormonu var, hamile kaldigim ay da igne olmadim hamile kaldigimizda da ayni hormon uretiliyor die o zaman agridi. simdi iliski falan olmadi ve hamile degilim ayrica yumurtam catlamadi bile cunku catlayinca ben agridan duramam anlarim yarin catlayacak zaten yumurtam daha 17 mm iken igne yapildi dun.
neyse kizlar kisacasi catlama ignesi yuzunden basim agriyor. dogal bir cozum bilen vardir die israrli sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…