- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.341
sagolun kizlar, yok sancuxum stresle inan ilgisi yok hamile kaldigim ay hicbir tedavi olmamistimki hatta oyle rahattimki bebek fikri bile yoktu o ay icin aklimda o zaman da agridi dusun dollenme olmus aninda baslamis ayni agrilar su an normal bas agrisindan tamamen farkli o yuzden ayni agrilar olduguna eminim.
ah keske halsizlik yapsa bu agri cok feci kizlar!!
n83 nasil agrin var?
senanin da tuatan asilmasinda gecen yil karni acayip agrimisti tatlim. Insallah sen de hamilesin.
vajinal bir ağrı ayağa kalktığımda sol tarafı çok kötü ağrıyor yarın gidicem dr. ytarken bir sıkıntı yok bilmiyorum neden son 2 günden beri oldu dr normal dedi ama kimsede böyle bir şikayet duymadım sen biliyormusun neden olabilir
Benimde olmuştu. Senin kaç yumurta vardı? Benim doktor arkadan gelen yumurtalar çatlayabilir demişti. Belkide senin arkadan gelen yumurtaların çatladı onun ağrısı olabilir.
2 tane oldu diye biliyorum bakalım yarın ne diyecek senin kaç günün var
Bizde ağrılarımızı konuşuyorduk. İnşallah çektiğimiz ağrıların sonu güzel olucak.
slm kızlar bende aşılama magduruyum 2 aşılama 4 aralıkta oldu oda tutmadı ama hala regly olmadım geçen ay 20 olmuştum 3.5 gün öne atar benim reglm 21 aralıkta kan testim negatif çıktı bu aşılamamda crinone vajinal jel kullandım bukadar geçikme yaparmı bililendirirseniz sevinirima.s.
Berkal, cecen selam kızlar hoşgeldiniz.
Durunınki belli değil hbr vermedi ama demetinki negatifmiş galiba.[/QUOTE
HADİ YA ÜZÜLDÜM BAK,SEN İYİ SABREDİYOSUN VALLA BEN ŞİMDİYE ÇOKTAN YAPTIRMIŞTIM,ZATEN 14, GÜNDE KESİN ÇIKIOR DİYE BİLİORUM BEN
Belki de sen aşılama yaptırmadan hamile kalmış bile olabilirsin. Olur mu olur.opuyorumnanaktan
Durunınki belli değil hbr vermedi ama demetinki negatifmiş galiba.[/QUOTE
HADİ YA ÜZÜLDÜM BAK,SEN İYİ SABREDİYOSUN VALLA BEN ŞİMDİYE ÇOKTAN YAPTIRMIŞTIM,ZATEN 14, GÜNDE KESİN ÇIKIOR DİYE BİLİORUM BEN
Napıyım cnm sabrediyorum Doktorun da bir bildiği vardır. Arkadan gelen 2 yumurtam vardı onları da düşünerek herhalde geç bir tarih verdi. Bir de benim aşılamam çok erken oldu son adetimin 11. günü yapıldı. Normalde benim yumurtam 17. günde kendiliğinden çatlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?