- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.361
canım valla gerçekten katlettin türkçeyi....:))))))))))))))
vaginal jel dedigin progesteron destegi olmali ve kesinlikle geciktirir regleyi. cunku hamile degilsek normalde progesteron geriler ve kanamamiz baslar. ama sende destek verildigi icin jeli kesince gerileyecek ve regle olacaksin.
gerci bir seyi de unutma, arkadaan gelen yumurtalarin olduysa ve sonradan catladiysa iliski de olduysa hamilelik bile olabilir kanda cikmayan. o nedenle soktorucu alma bence bekle biraz daha. sen yoktur diye dusun olursa surpriz olsun.
canim sagol guzel dilegin icin ama ilk hamileligimi ornek verdigim icin aciklayayim iyice de herkes hamile mi kaldin acaba demesin? iliski olmadan igneden sonra ayni agri basladi. catlatma ignelerimizde betahcg hormonu var, hamile kaldigim ay da igne olmadim hamile kaldigimizda da ayni hormon uretiliyor die o zaman agridi. simdi iliski falan olmadi ve hamile degilim ayrica yumurtam catlamadi bile cunku catlayinca ben agridan duramam anlarim yarin catlayacak zaten yumurtam daha 17 mm iken igne yapildi dun.
neyse kizlar kisacasi catlama ignesi yuzunden basim agriyor. dogal bir cozum bilen vardir die israrli sordum.
peki canım jeli bırakınca kaçgün sonra regly olmam gerekir bende tam 1 hafta oldu bırakalı ve regly dair hiç bir belirti yok
neyse hanimlar cikiyrum ben bir ilac aldim dayanamadim agriya ekrana baktikca basim agriyor. basim gecmezse gelmem kendinize iyi bakin.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
canim bilmiyorum orasini doktorunu bir ara istersen. ama jel geciktiriyor arkadaslarimdan biliyorum. bir de progesteron testi adetin ucuncu gunu 0.2 gb cikar oysaki yumurtlama sonrasinda 21. gun 20ye yakin cikar. ordan da anlasiliyorki azaliyor. 21. gunde 20ydi benim reglenin ucuncu gunu 0.2ydi. 28 gunde bir regle olduguma gore bir haftada dusuyor diye kendimce hesap yaptim simdi. ama doktorun daha dogrusunu anlatir.
hii gerci sancuxcum eger arkadan gelenler varsa haklisin beklemekte. madem sabirisin bizde seni gaza getirmeyelim dogru diorsun en guzeli beklemek.
kızlar slm o gün türkçeyi resmen katletmişim ::) bugün kendi halime gülüyorum umarım iyiisnizdir inşallah pzt güzel haberler alırız beklediğimiz sonuçlar var alkisalkisalkis
Kızlar neden konuşmuyorsunuz?
mesajları okuyoordum canım
zemuszemus
kızlar şu hazırlanan listeye nerden bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?