Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sancux bence de yarin yaptirt sen testini. varsa cikar. be beklemeyecegim 14 gun, 12de yaptiracagim testi, eger bes civari cikarsa sonuc henuz belli degildir ignede betahcg vardir diye de olabilir erken hamilelik diyede ama baktin 20 civari
Insallah umudumuz nazarimiz ol topigimizin.

hii gerci sancuxcum eger arkadan gelenler varsa haklisin beklemekte. madem sabirisin bizde seni gaza getirmeyelim dogru diorsun en guzeli beklemek.

peki canım jeli bırakınca kaçgün sonra regly olmam gerekir bende tam 1 hafta oldu bırakalı ve regly dair hiç bir belirti yok

neyse hanimlar cikiyrum ben bir ilac aldim dayanamadim agriya ekrana baktikca basim agriyor. basim gecmezse gelmem kendinize iyi bakin.
Allah hepimizin gonlune gore versin.

Anladım cnm. Bana daha öncede dediğim gibi ılık bir duş iyi gelir. Başka birşey de bilmiyorum malesef.

peki canım jeli bırakınca kaçgün sonra regly olmam gerekir bende tam 1 hafta oldu bırakalı ve regly dair hiç bir belirti yok

canim bilmiyorum orasini doktorunu bir ara istersen. ama jel geciktiriyor arkadaslarimdan biliyorum. bir de progesteron testi adetin ucuncu gunu 0.2 gb cikar oysaki yumurtlama sonrasinda 21. gun 20ye yakin cikar. ordan da anlasiliyorki azaliyor. 21. gunde 20ydi benim reglenin ucuncu gunu 0.2ydi. 28 gunde bir regle olduguma gore bir haftada dusuyor diye kendimce hesap yaptim simdi. ama doktorun daha dogrusunu anlatir.

teşekkür ederim canım yarın en iyisi kontrole gitmeka.s.

kızlar slm o gün türkçeyi resmen katletmişim ::) bugün kendi halime gülüyorum umarım iyiisnizdir inşallah pzt güzel haberler alırız beklediğimiz sonuçlar var alkisalkisalkis

Valla katlettin Türkçeyi, bizi de kopardın burda. İyi olduğuna sevindim. Umarım seni bir daha bu kadar umutsuz ve mutsuz görmeyiz.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…