Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese hayırlı günlerrrr:))
yarın senam ve günüm için büyük gün...Allahımm inşallahh büyük bir coşku yaşanır bunun sonunda...
digfer arkadaslarım inşallah sizlerde en yakın zamanda kavuşursunuz meleklerinize..hepinizi çok öptüm..
işe gitme zamanı artık:))iyi günlerzemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

başka bir doktora gideceğimi söylemiştim sizlere. 4 senedir beni gören doktorumdan çok memnundum ama burada ünlü bir doktor var, ona da görünmek istedik.

ve aslında şimdiye kadar çözüme yönelik atılması gereken adımın atılmadığını gördük. bir başlık açıp yazmayı düşünüyorum.

senacım beni listeden silmen gerekecek, bir türlü çıkamadım üst tarafa, aşılamaya gerek yok dedi doktorumuz.

ayrıntılı yazdığım zaman size de haber veririm.

. cnm bizi habersiz birakma.merak ettim insallah cozume ulasirsin cabucak.

kizlar merhaba acil bir cevaba ihtiyacim var. ben mayista hamile kaldigimda iliskiden saatler sonrasi 4 gun suren hicbirsekilde ilaclarla gitmeyen, ama normal bas agrilarimdan da farkli bas agrisi cekmistim gozume de vuruyordu. oyleki once gozcuye gittik besinci gundede emar kapisindan donduk. yani dokotrlara atmistim kendimi ama hamile kaldigim icinmis.
simdi de catlatma ignesinden bir saat sonra hemen basladi ayni sey. iliski olmadan kisacasi igneden oldugu kesin. igne de zaten hamile kaldigimizdaki betachg hormonu. sanirim bu hormon bende uc bes gun bas agrisi yapiyor. hamile kaldigim ay iliskiden sonraki besinci gun gecmisti.
simdi yine var ama tekrarliyorum iliskiden once ve zaten henuz yumurtam catlamadi.
sizde de oluyor mu? basim cok agriyor kizlar yumurta catlamadi henuz ilac alsam mi?
ama o vakit ilac da gecirmemisti ve cok ilac icmistim belki de bebegim ondan dayanamadi hatta(
ne yapicam ben su an dayanilir gb ama igneden sonra her gecen saat daha da artiyor(

bana aşılama yapılalı 6 gün oldu ve buna rağmen ağrılarım için dr um ağrı kesici içebilirsin dedi hatta sürekli kullandığım kendi ilaçlarım var onları da kullanmamda bir sakınca yokmuş sonuç belli oluncaya kadar allah şifalar versin canım

Güncüm merhaba. Herkesin bünyesi farklı bende baş ağrısı olmadı ama iğneyi vurulduktan sonra çok halsizleştim tüm gün yattım.
Bana doktor pek ilaç kullanma dedi.
Bence dayanabildiğin kadar ilaçsız dayan. Ilık bir duş al istersen rahatlatır.

Gün belki de stres yaptın çok. Stres te baş ağrısı yapar.Biraz rahatlatmaya çalış kendini. Yaşadıklarımız kkolay şeyler değil. ıstemesekte stres yapıyoruz.
Geçmiş olsun tekrar cnm.

sagolun kizlar, yok sancuxum stresle inan ilgisi yok hamile kaldigim ay hicbir tedavi olmamistimki hatta oyle rahattimki bebek fikri bile yoktu o ay icin aklimda o zaman da agridi dusun dollenme olmus aninda baslamis ayni agrilar su an normal bas agrisindan tamamen farkli o yuzden ayni agrilar olduguna eminim.
ah keske halsizlik yapsa bu agri cok feci kizlar!!
n83 nasil agrin var?
senanin da tuatan asilmasinda gecen yil karni acayip agrimisti tatlim. Insallah sen de hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…