- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.321
kime güvensekki kaydirigubbakcemile3
kime güvensekki kaydirigubbakcemile3
. cnm bizi habersiz birakma.merak ettim insallah cozume ulasirsin cabucak.kızlar merhaba,
başka bir doktora gideceğimi söylemiştim sizlere. 4 senedir beni gören doktorumdan çok memnundum ama burada ünlü bir doktor var, ona da görünmek istedik.
ve aslında şimdiye kadar çözüme yönelik atılması gereken adımın atılmadığını gördük. bir başlık açıp yazmayı düşünüyorum.
senacım beni listeden silmen gerekecek, bir türlü çıkamadım üst tarafa, aşılamaya gerek yok dedi doktorumuz.
ayrıntılı yazdığım zaman size de haber veririm.
slmlar nasılsın
Iyiyim cnm sende iyisin umarim.sabirla beklemedeyim
Güncüm merhaba. Herkesin bünyesi farklı bende baş ağrısı olmadı ama iğneyi vurulduktan sonra çok halsizleştim tüm gün yattım.kizlar merhaba acil bir cevaba ihtiyacim var. ben mayista hamile kaldigimda iliskiden saatler sonrasi 4 gun suren hicbirsekilde ilaclarla gitmeyen, ama normal bas agrilarimdan da farkli bas agrisi cekmistim gozume de vuruyordu. oyleki once gozcuye gittik besinci gundede emar kapisindan donduk. yani dokotrlara atmistim kendimi ama hamile kaldigim icinmis.
simdi de catlatma ignesinden bir saat sonra hemen basladi ayni sey. iliski olmadan kisacasi igneden oldugu kesin. igne de zaten hamile kaldigimizdaki betachg hormonu. sanirim bu hormon bende uc bes gun bas agrisi yapiyor. hamile kaldigim ay iliskiden sonraki besinci gun gecmisti.
simdi yine var ama tekrarliyorum iliskiden once ve zaten henuz yumurtam catlamadi.
sizde de oluyor mu? basim cok agriyor kizlar yumurta catlamadi henuz ilac alsam mi?
ama o vakit ilac da gecirmemisti ve cok ilac icmistim belki de bebegim ondan dayanamadi hatta(
ne yapicam ben su an dayanilir gb ama igneden sonra her gecen saat daha da artiyor(
9 gün kaldı zamanın benim bu kadar uzun olacağını hiç tahmin etmemiştim ama çok ağrım var yatıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?