Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

2 ocak az kalmış

önce yapılan kan testinde belli oluyo mu?
kaçıncı gün yaptırmayı düşünüyorsunhihoyyyt

12. gün yani benim derdim yılbaşına acaba bebeğimle girebilecekmiyim çok ümitsizim ama elimde değil merakla o günü bekliyorum 30 aralıkta yaptırmayı düşünüyorum ama eşim bekliyorum diyor bilmiyorum ne yapıcam:CüvCüv:

benim de ilk çok heycanlıyım o yüzden 5 senedir bekliyorum bebişi inşallah rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz

inşallah canım ya

geçmişte yaşadıklarımızın üzerini süngerliyoruz

yeni hayat yeni umutlarla yolumuza devam ediyoruz

tabi duayı eksik etmiyoruz
Allahtan geldik O'nna dönücez

İNŞALLAH derse Yakaran

İNŞA eder YARADAN :Saruboceq:

kızlar ben çıkmak zorundayım daha sonra görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın alllahım dualarımızı kabul eder inşallah 2010 uğurlu senemiz olur bebeklerimizle birlikte

selam arkadaşlar beni listeden silin negatif çıktı benim aşılamam.sonuç bekleyen arkadaşların moralini bozmamak ve olumsuz etkilememek için bundan sonra yazmıcam sadece okucam allah hepinizi anne etsin.kolay gelsin

OLSUN BE GÜLÜCEM
ha YILBAŞINDA HA BİR GÜN SONRA
zaten bilsen de bilmesende onunla gireceksin yılbaşına

selam arkadaşlar beni listeden silin negatif çıktı benim aşılamam.sonuç bekleyen arkadaşların moralini bozmamak ve olumsuz etkilememek için bundan sonra yazmıcam sadece okucam allah hepinizi anne etsin.kolay gelsin

Alan da Allah Verende
seeval iyi günde kötü günde ne olursa olsun biz seninleyiz
bizimle paylaşırsan yaşadıklarını ders alıcaz
yazmıcam gibi şeyler söyleme lütfen
Çok üzgünüm çoook

demetak günüm yaaaaa........çok üzülmüş ama belli tüp bebek falan diyo...bence de bir kere daha denemeli....:1no2:

belki 3. kez bu sefer puregonla falan denenir.olmazsa tüpe geçeriz heralde.çok yorucu bide hergün aynı soruyla karşılşmak çok yoroyu beni.daha 2,5 yıllık evliyiz.aşılamadan önce eşimin yıkanan sperm sayısı 84 milyon idi.bendede 3 folikül oluşmuştu.ama yinede olmadı işte herşey kader kısmet diyoruz ama üzülmedende geçemiyoruz...

canım ya
VAZGEÇMİYORUZZZZdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…