- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #2.441
günaydın, iyi haftalar....sepet sepet hamiş çıkaralım bu hafta burdannnn...hadi kızlarrrrr kaydirigubbakcemile2
kızlar ben daha aşılamanın 11. günündeyim..ya daha çok var ..bekleyemiyorum..içim sıkılıo çok merak ediyorum yaa..bi de belim ağrıyooo...
cnm aynennn....bel ağrısıyla uyandım bugün bende..hayırdır inşallah diyorumm.....hala ağrıyor..
bende beklemeye dayanamıyorum artık, acaba idrar testi yapsammıki bugün diye düşündüm...çok sabırsızım...
cnm aynennn....bel ağrısıyla uyandım bugün bende..hayırdır inşallah diyorumm.....hala ağrıyor..
bende beklemeye dayanamıyorum artık, acaba idrar testi yapsammıki bugün diye düşündüm...çok sabırsızım...
selam kızlar benim bugün 13.günüm idrar testi yaptım ama 10 dak. sonra çok silik bir çizgi çıktı.adetime 7 gün var.artık sabredemiyoruz yarın sabah kan testine gidecez inş. hepimizin pozitif çıkar ezan okunuyo rabbim kabul etsin dularımızı
selammmmmmmm...
ayyyyy günüm şuanda aşılamada ay Allahım lütfennnn yardımcımız ol hayırlısıyla tutsun aşılamalar..senam da yrım saat sonra sanırım yada önce miydi unuttum...
canım senam ve günümm inşallah ugraşılara degicek canlarım...Allah büyük...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar merhaba herkese iyi haftalar dilerim.
Benden size kötü bir haber dün benim kırmızılar malesef geldi.
Çok üzüldüm çok ağladım ama geçti yapacak birşey yok.
Kızlar merhaba herkese iyi haftalar dilerim.
canım sen tahlil tarihinden önce oldun demi 31 aralık değilmiydi
slm cnm üzülme lütfen hayırlısı olsun bitanem işallah bir dahaki sefere
bende şimdi sonuç almaya gidicem benim tahlil tarihim bugündü ama hiç umudum yok açıkçası dünden beridir kasıklarımda bir ağrı var aynı adet sancısı ama henüz gelmedi bakalım negatifi tahlilde görmeden gelseydi daha çabuk atlatırdım ama yapacak bişi yok akşama yazarım sonucu fakat olumlu olacağını sanmıyorum hayırlısı......
Geçmiş olsun.Kızlar merhaba herkese iyi haftalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?