Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ilaçların etkisi olabilr klon bendede tam tersi oldu klo kaybettim iskeletor gibi oldum :) şimdibebbeiş fikrini sildim kafamdan keçiboynuzu pekmezi içiyorum iştahım açıldı galiba 1 klo aldım zaten pekmez 1 kloydu bbugün bitti :)) fazla klolarınıza talibim :) bu arada hepinize dünaydınn gününüz haftanız güzel geçsin zemuszemus

herkeslere "dünaydın" :))

benim adetim günün ilk ışıklarıyla geldi arkadaşlar. sağolsun test parasından kurtarmış oldu :))) 3. aşılamamdı. hakkım bitti kazana düştüm:) bundan sonrası için tüp demisti doktorum. ama ben yarışmadan çekiliyorum. bi süre dinlenelim bakalım :) artık ağlayamıyorum bile sinirlerim bozuldu :) bağışıklık yaptı tutmaması laelaelaelaelae. tutsaydı ağlardım herhal :))

canım benim :) üzülmemmek galiba bende bağışıklık yaptı bu ay süperim ya ama ben test parası ödemiştim hadi sen karlısın bence dinlen biraz valhi ben aynenn öyle yapıyorum tın diyorum artık benim ilk aşılamamdı şimdi kendime zaman ayırıyorum aman ne yapayım demekki var birbilidği yaradanın belki skaat olavcaktı belki hayırsız bir evlat ayy artık düşünmüyorum sende takma kafana gelirse gelir gelmese paşa keyfi bilir bak benim bir arkadşım iki aşılama bir tüp denedi negatif oldu sonradan doğal hamiş kaldı bir kızı var yaaa yaniii

kızlar ben bugun teste gıdıyorum.adetım 4 gun gectı cok umutluyum.eger negatıf cıkarsa cok uzulurum. cok hayal kurdum 3 geceden berı uyuyamıyorumdurmadan ruyamda test yaptırdıgımı ve hamıle oldugumu goruyorum.buna bı son vermem gerek teste gıdıcem bana dua edın

haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz gülüm dualarımız seninle şimdiden nazar değemesin

Merhaba benım aŞılamada 16.gÜnÜm bugÜn 14.ve 15.gÜn kahverengı leke geldı adet olamadım bÖyle bı sorunla karŞılaŞan varmı cevap lÜtfen

hayırlı haberlerle gel inşallah bitanem...dualarımız seninle...

Merhaba benİm aŞılamada 16.gÜnÜm bugÜn 14.ve 15.gÜn kahverengİ leke geldİ adet olamadım bÖyle bİ sorunla karŞılaŞan varmı cevap lÜtfen

günaydın arkadaşlar!
Gst canım bende de aynı şey oldu ya...bugün büyük bir heyecanla doktorumu aradım geri dönmesini bekliyorum..bakalım ne diycek çok merak ediyorum

Allah hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşaallah

slm arkadaşlar listede adım var aşılama tarihim belli olacaktı ama cumartesi kontrole gittiğimde yumurtalarım kendiliğinden çatlamıştı bu yüzden aşılamam iptal oldu normal yolla deneyeceğiz ki denedik 3 gün zaten bakalım inşallah 2 hafta sonra filan size güzel haberler veririm yalnız benim adımı listeden silmenizi rica edeceğim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…