- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.081
Merhaba kızlar!
Ya ben aşılama sürecine başlamadan önce tartıldığımda 62 kilo çıkmıştım..ama bu sabah tartıldım ve tam 70 kilo çıktım mafoldumben
Anlamıyorum neden böyle oldum ya öyle moralim bozuldu ki...offf halbuki beslenmemde değişen bişiy yok..ilaçların etkisi olabilir mi? kilo alanınız oldu mu benim gibi:sinifsinif:
herkeslere "dünaydın" :))
benim adetim günün ilk ışıklarıyla geldi arkadaşlar. sağolsun test parasından kurtarmış oldu :))) 3. aşılamamdı. hakkım bitti kazana düştüm:) bundan sonrası için tüp demisti doktorum. ama ben yarışmadan çekiliyorum. bi süre dinlenelim bakalım :) artık ağlayamıyorum bile sinirlerim bozuldu :) bağışıklık yaptı tutmaması laelaelaelaelae. tutsaydı ağlardım herhal :))
kızlar ben bugun teste gıdıyorum.adetım 4 gun gectı cok umutluyum.eger negatıf cıkarsa cok uzulurum. cok hayal kurdum 3 geceden berı uyuyamıyorumdurmadan ruyamda test yaptırdıgımı ve hamıle oldugumu goruyorum.buna bı son vermem gerek teste gıdıcem bana dua edın
kızlar ben bugun teste gıdıyorum.adetım 4 gun gectı cok umutluyum.eger negatıf cıkarsa cok uzulurum. cok hayal kurdum 3 geceden berı uyuyamıyorumdurmadan ruyamda test yaptırdıgımı ve hamıle oldugumu goruyorum.buna bı son vermem gerek teste gıdıcem bana dua edın
Merhaba benİm aŞılamada 16.gÜnÜm bugÜn 14.ve 15.gÜn kahverengİ leke geldİ adet olamadım bÖyle bİ sorunla karŞılaŞan varmı cevap lÜtfen
-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?