Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14. gün hala bisi yok. ama karnım ağrüyür.. eşofmanın bel lastii de elimde kalcak kontorl etmekten. lülülülülülülülülülülülü
hamile kaldigim ay aynen senin gb dakka basi tuvaletteydim karnim cok agriyordu tum regle belirtilerim cok fazlasiyla vardi afaedersin orkidle bile geziyordum o derece, Insallah oldu bu sefer

11.günüm canım inanılmaz ağrıyor göğüslerim.ya benim bi arkadaş ilk aşılamasında ikize hamile kalmış ona soracam görürsem belirtilerini vs..

benimde göğüslerim çok şişkindi ve ağrıyordu bence herkesin ki farklı oluyor belirtileri mesela kahveringi akıntısı olan arkadaşlara hamillelik belirtisi falan diyorlardı ama o arkadaşlar ben de dahil olmak üzere regl olduk o yüzden fazla araştırma boşver umutlanıp da sonra hüsrana uğramak daha kötü oluyor

gundoğmadan ne haber nasıl gidiyor en son konuştuğumuzda dr. kızıyordun görüştünüzmü bir daha iiyisindir umarım

haklısın arkadaşım beklemek en iyisi ama hüsran olmamalı teknoloji çok ilerledi allah sağlığımızı bozmasın

haklısın arkadaşım beklemek en iyisi ama hüsran olmamalı teknoloji çok ilerledi allah sağlığımızı bozmasın

kesinlikle haklısın canım ümitlerimizi kaybetmemeliyiz başta müslamanlığa yakışmaz ümitsizlik sabredeceğiz inşallah sabrımızın meyveleride cennet kokulu bebişlerimiz olacak inşallah sanırım ilk aşılaman

gundoğmadan ne haber nasıl gidiyor en son konuştuğumuzda dr. kızıyordun görüştünüzmü bir daha iiyisindir umarım

yok gorusmedik ama yumurtam catladi ben agridan anliyorum bir de atesim yuksek ordan da takip ederim her ay. o yuzden doktor hakli cikti diye kizginligim gitti zaten cok tecrublei bir doktordu bosuna kizmisim:)
yumurtaliklarimda agrim var, arada da rahim sizliyor, baska da bir sey yok. bu agri bazi aylarda olurdu kisacasi umudum hic yok ama Allah bilir olursa surpriz olur. pek de takmiyorum cunku bizim sebepsiz infertelite ha normal denemissin ha asilamayla cok da farki yok benim gbler icin, normalbir ay gb gelior bana. ilkine 21 ayda hamile kalmistim daha ohoooo cok var, kaybimdan sonra bes ay gecti henuz(

aşk olsun arkadaşım sana nerden biliyorsun 21 aya süüreceği belki hemen olcak klava:klava: ümitsizlik hiç yakışmıyor

bu arada bizimki de sebepsiz herşey ikimizde de normal bende uzun zzamandır bekliyorum ha aşılama ha normal diyorsun ama bunlar sebep biz sebepleri yapalım takdir allahın canımcım

kızlar siniz de en gıcık olduğunu cümle" stres yapma , bak sen çok stres yapıosun ondan olmuodur, filanca yıllarca olmamıs da bırakmıs olmus, falancanın dıdısına bisi olmus da o ay kafasından atmıs olmus".. bunları söyleyene kafa göz grimek istiyorum, nasrettin hocanın dediği gibi bana damdan düseni getirin. :) ne çektiğimizi biz biliriz. doktora gitmeler o masaya oturmalar iğneler, adetin üçüncüü günü muayeneler.. biz kafaya takmayalım da kim taksın. kocam bile daa az görmüstür orayı doktorlardan :))))

kaydirigubbakcemile2

yaa tamama da dovme beni ama ben de o 21.ayda kendiliginden hamile kaldigimda cok rahattim badana boya ugrasiyordum tatilden donmustum ustune ustustluk nasil olsa olmuyor tupe geceriz bari bu ay da esimle eskisi gb bir iliskim olsun diyordum:)))
yani sence de garip bir tesaduf degil mi bak ilk gunden beri rahat oldugum takmadigim tek zaman var o da 21.aydi

korkmamak elimde değil çünkü altı buçuk senedir bekliyorum çok tedavi yöntemleri denedim o yüzden aynı sonucu alıcam diye çok korkuyorum dedeiklerin çok doğru keşkş elimde olsa senin bu pozitifliğin inşallah seni mutlu eder bebeğine kavuşursun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inşallah canım sen hamilesindir doktorum ümitli olmadığı için yapmak istemiyorum test adet gününü bekle dedi doktorum bana benim beşinde adet günüm tabiki şaşmazsa ama sende pozitif sonucu yarın muhakkak bekliyorum allahın izniyle :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mafoldumbengaliba benim umutlarım başka bahara kaldı

canımbenim gerçekten çok üzüldüm bizim gibi bu durumu yaşayanlar daha iyi bilir sana ne desem bilmiyorum allahım bu sefer yüzünü güldürmedi ama birdahaki sefere bebeğini kucağına alıcaksın inşallah daha dün konuşuyorduk nasıl oldu öyle çok şaşırdım sağlığın yerinde olsun yeterki yine denersin senin tam adet gününde mi geldi kanaman bende daha bekliyorum test yaptırmadım adet gününü bekle demişti doktorum ama çok sabırsızlanıyorum allahım herkesin yüzünü güldür

aynen sana katılıyorum banada çok öyle diyen oluyor deli olucam kafama taktığım için olmuyormuş bebek bebek diye düşünmesem olucakmış enson dediğin kocam bile daha az görmüştür orayı demişsin gerçekten doğru hele o çıktığımız muayaene masası çok sinir bozuculaelaelaelaelaeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…