- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.041
hamile kaldigim ay aynen senin gb dakka basi tuvaletteydim karnim cok agriyordu tum regle belirtilerim cok fazlasiyla vardi afaedersin orkidle bile geziyordum o derece, Insallah oldu bu sefer14. gün hala bisi yok. ama karnım ağrüyür..eşofmanın bel lastii de elimde kalcak kontorl etmekten. lülülülülülülülülülülülü
11.günüm canım inanılmaz ağrıyor göğüslerim.ya benim bi arkadaş ilk aşılamasında ikize hamile kalmış ona soracam görürsem belirtilerini vs..
benimde göğüslerim çok şişkindi ve ağrıyordu bence herkesin ki farklı oluyor belirtileri mesela kahveringi akıntısı olan arkadaşlara hamillelik belirtisi falan diyorlardı ama o arkadaşlar ben de dahil olmak üzere regl olduk o yüzden fazla araştırma boşver umutlanıp da sonra hüsrana uğramak daha kötü oluyor
haklısın arkadaşım beklemek en iyisi ama hüsran olmamalı teknoloji çok ilerledi allah sağlığımızı bozmasın
gundoğmadan ne haber nasıl gidiyor en son konuştuğumuzda dr. kızıyordun görüştünüzmü bir daha iiyisindir umarım
kızlar siniz de en gıcık olduğunu cümle" stres yapma , bak sen çok stres yapıosun ondan olmuodur, filanca yıllarca olmamıs da bırakmıs olmus, falancanın dıdısına bisi olmus da o ay kafasından atmıs olmus".. bunları söyleyene kafa göz grimek istiyorum, nasrettin hocanın dediği gibi bana damdan düseni getirin. :) ne çektiğimizi biz biliriz. doktora gitmeler o masaya oturmalar iğneler, adetin üçüncüü günü muayeneler.. biz kafaya takmayalım da kim taksın. kocam bile daa az görmüstür orayı doktorlardan :))))
kızlar siniz de en gıcık olduğunu cümle" stres yapma , bak sen çok stres yapıosun ondan olmuodur, filanca yıllarca olmamıs da bırakmıs olmus, falancanın dıdısına bisi olmus da o ay kafasından atmıs olmus".. bunları söyleyene kafa göz grimek istiyorum, nasrettin hocanın dediği gibi bana damdan düseni getirin. :) ne çektiğimizi biz biliriz. doktora gitmeler o masaya oturmalar iğneler, adetin üçüncüü günü muayeneler.. biz kafaya takmayalım da kim taksın. kocam bile daa az görmüstür orayı doktorlardan :))))
yaa korkmayin ne olur kokrtuklarimiz hep basimiza gelir dikkat ederseniz. korkmayin o yuzden. Insallah regle olmayacaksin. hadi artik arka arkaya hamile haberleri alicaz kizlar biraz pozitif enerji verelim forma herkes oyle negatifki hadin guclerimizi birlestirelim, sonuclardan korkmayalim.
baktikki negatif canimiz sagolsun diyelim daha ne asilamalar ne dogal denmeler gerekirse ne tup bebekler yaptiririz, Allah yeterki saglik versin guc versin.
oyuzden sonuclardan korkmuyoruz anlastik mi vereliniortak
kızlar bugun 14.gunum.ayın 1de adet olmam gerekıyordu ama olmadım.cok umutluyum yarın doktoruma gıdıcem test yaptırıcam.adetımı 2gun gectım ya acaba hamilemıyım.gülücem sende yaptır yarın bırlıkte acıklayalım
mafoldumbengaliba benim umutlarım başka bahara kaldı
canım senin kaçıncı günün aşılamanın?
16. günüm senin kaçıncı şey aşılama oldun mua.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?