Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oldum canım benimde 13, günüm belirtilerin var mı senin?

karnım adet olucakmış gibi ağrıyor göğüslerim acıyor çok gerildiler bacaklarım bile ağrıyor arasıra beyaz akıntım var çok fazla senin belirtilerin ney canım inşallah senden duyarız pozitif sonucu ne kadar çok negatif sonuçta olan allahım ne olur yalvarıyorum isteyen herkese ver allahım beklemek evlat hasretiyle tutuşmak çok zor ancak bizi bizim gibi yaşayanlar anlar çok üzülüyorum böyle duyunca regl oldum diyenleri kahroluyorum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

yaa Insallah oldu be canim bu sefer kimse kusura bakmasin ama cok uzun bekleyenlere cok daha umutlaniyorum bilirim beklemek ne demektir canim Insallah hamilesindir ve Allah kucagina saglikla almayi da nasip eder.

ahhhhhhhh canım benim benim güzel dileklerin için allah seninde yüzünü güldürsün inşallah:CüvCüv::ecrin_bebek:

gulucem sen 16 gun derken asilaman gecelei 4 gun mu oldu yani yoksa asilamadan sonra mi 16 gun gecti. kadinlar farkli gunlerde yumurtlayabilir ama yumurtladiktan sonra her kadin 14 gun sonra regle olur en fazla bir gun once ya da sonra degisir. kisacasi bacim sen bana asilama oldugun tarihi ver aralik 12 mesala oyle regle gunu diye yazma ayin kacinda asilaman oldu?

19 aralıkta aşılama oldum o gün adetimin 12. günüydü zaten doktorum çok umursamadı öyle sallaı beni işte çünkü hiç umutlu değildi

gulucem erken tebriklere bile baslayabiliriz, sen iki gun once regle olmaiydin demekki bebis var:)) yarin hemen kanda baktir bence hamilesin. cunku yumurtlamadan sonra 14 gun gecince gelir regle hadi diyelim bazi kadinlarda 16 gun gecince, bugune de atlatirsan Allah'im Insallah, bebisini gondermis bence. yarin kan testine gitsene

inan ki öle kötüyüm ki anlatamam...adet günümden 3 gün önce geldi işte..tam adet olmam gereken zaman yani...allah senin yüzünü güldürsün inşallah canım...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benım bugün 10.gün aşılama yaptıralı.hiç bir hamilelik belirtim yok.normalde göğüslerim hemen acımaya başlardı. kassık kısmında gene ağrım var. bende adet olcam galiba .öyle gibi görünüyor

kizlar benim yarindan itibaren internetim olayacak haftada bir iki kez kaynanaminkinden girerim haberlerinizi almaya, Insallah guzel haberlerle dolu olur form her geldigimde.

inan ki öle kötüyüm ki anlatamam...adet günümden 3 gün önce geldi işte..tam adet olmam gereken zaman yani...allah senin yüzünü güldürsün inşallah canım...

gayet iyi anlayabiliyorum seni bu aşılamamdan öne bir kere daha aşılama yaptırmıştım sonuç olummsuzdu çok yıkılmıştım böyle yaparak elime ne geçti hiç birşey hayat devam ediyor o yüzden bebeklerimiz olana kadar mücadele edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…