- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.061
16. günüm senin kaçıncı şey aşılama oldun mua.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
oldum canım benimde 13, günüm belirtilerin var mı senin?
gulucem 16;gunse nasil besinde adet gunun, asilamadan 14 gun sorna adet gunu olmali yani catladiktan sonra
kıs gülücem allahın izniyle iyi haberler getir bize nooolurr :)
hadi inşallah.
yaa Insallah oldu be canim bu sefer kimse kusura bakmasin ama cok uzun bekleyenlere cok daha umutlaniyorum bilirim beklemek ne demektir canim Insallah hamilesindir ve Allah kucagina saglikla almayi da nasip eder.
ben artık hiç uyuyamıyorum kızlar,adet olacak gibi oluyorum ama bişi yok...
gulucem sen 16 gun derken asilaman gecelei 4 gun mu oldu yani yoksa asilamadan sonra mi 16 gun gecti. kadinlar farkli gunlerde yumurtlayabilir ama yumurtladiktan sonra her kadin 14 gun sonra regle olur en fazla bir gun once ya da sonra degisir. kisacasi bacim sen bana asilama oldugun tarihi ver aralik 12 mesala oyle regle gunu diye yazma ayin kacinda asilaman oldu?
ben simdi cikmaliyim guluceme bir nazar boncugu gonderiyorum
canımbenim gerçekten çok üzüldüm bizim gibi bu durumu yaşayanlar daha iyi bilir sana ne desem bilmiyorum allahım bu sefer yüzünü güldürmedi ama birdahaki sefere bebeğini kucağına alıcaksın inşallah daha dün konuşuyorduk nasıl oldu öyle çok şaşırdım sağlığın yerinde olsun yeterki yine denersin senin tam adet gününde mi geldi kanaman bende daha bekliyorum test yaptırmadım adet gününü bekle demişti doktorum ama çok sabırsızlanıyorum allahım herkesin yüzünü güldür
kızlar siniz de en gıcık olduğunu cümle" stres yapma , bak sen çok stres yapıosun ondan olmuodur, filanca yıllarca olmamıs da bırakmıs olmus, falancanın dıdısına bisi olmus da o ay kafasından atmıs olmus".. bunları söyleyene kafa göz grimek istiyorum, nasrettin hocanın dediği gibi bana damdan düseni getirin. :) ne çektiğimizi biz biliriz. doktora gitmeler o masaya oturmalar iğneler, adetin üçüncüü günü muayeneler.. biz kafaya takmayalım da kim taksın. kocam bile daa az görmüstür orayı doktorlardan :))))
inan ki öle kötüyüm ki anlatamam...adet günümden 3 gün önce geldi işte..tam adet olmam gereken zaman yani...allah senin yüzünü güldürsün inşallah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?