- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.141
canım benim aşılama erken oldu 10.gün oldu.adetim 11 ocak belki o zamana kadar olmam
inşallah bizde hamiş oluruz canım ama bende bu ay umut yok tutmadı çünkü
canım benim aşılama erken oldu 10.gün oldu.adetim 11 ocak belki o zamana kadar olmam
inşallah bizde hamiş oluruz canım ama bende bu ay umut yok tutmadı çünkü
berkalcım valla çok doğru sölüyosun....ben tövbe ettim bidaha liste falan yapmıcam bu ilk ve son olsun...üstüme alınıyorum valla artık....negatifleri sanki ben yaptım ha aşılmaları:1no2:
dyd ne güzel canım hala olmamışsın test ...bu güzel bişey...hayırlısı inşallah...
dyd olur mu bence kesinlikle tekrar yaptırmalısın....nerden biliyosun aniden yükselmediğini...bu sitede bölelerini de okuduk....2.0 dan 3 gün içinde 100 lere çıkanı da duyduk...keşke erken yaptırmasaydın...bazen benim de içimden dürtüyolar ama fren yapıyorum...diğerinde de 14 gün sabredip yaptırmıştım zor olsa da...
belki geç döllenmedir dur bakalım acele etme bide canım istanbulda nerde yaptırdın aşılamayı böyle erkenden karalar baglama allah büyük:CüvCüv:
canım benimkide 2.0 dı ay ne kötü oldum varya kağıdı elime tutuşturup negatif diyince
bir gün öncede idrarda çıkmıştı biliyomusun çift çizgi vardı ona aldanıp yaptırdım işte
ilaçlardan oldu demekki oda çift çıktı
bugull inşallah kuşum yaa inanın en çok ben sevinecem hep kalbim güm güm atarak açıyorum pc yi yemin ederim...
idrarda çift miydi?kız dyd çabuk hemen şimdi gidip bi idrar testi bulup yapıyosun çabukklava: klava:
berkalım senin sölediğinin üzerine sölemiyom bunu kuşum negatifler çıkmaya başladığından beri diyorum bende mi bi gudümsüzlük var diye....hep de dua ediyorum ama hergün ayetel kürsü okuyorum 100 tane ve burdaki kızların hepsine olsun sevabı kabulu diyorum valla ama yine de çıkmadı henüz pozitif....
dyd idrar testin duruyo mu canım resmini koysana buraya bakalım...fikrimizi söyleyelim...
allahım yüzümüze gülsün umut hep var dün eşikuzenin bebegi oldu onlara gittik bizden 1 sene sonra evlendiler hemede korunurken hamile kalmış okadar güzeldiki bebek anlatamam annesi onu sverken hep kendimi hayal ettim okadar güzel geliyoki o duygu hep dua ediyorum allaha inşallah bizimde olur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?