Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben çıkıyorum şimdilik yarın güzel haberler verirsiniz inşallah
iyi akşamlar

umutcum gündoğmadanın da karın ağrıları olmuştu hamiş olduğu ay...benim de olmuştu ağrım belki adet sancısı da çektim haberim yok çünkü dehşet ağrılardı....

umut yapma bekle kuşum
perşembe gelsin:ecrin_bebek:

ya su içmek gerekiyo ben buradakilere de tavsiye ettim güya ama kış olduğu için benim de canım istemiyo ya......

evet canım ara verilmeyecek...allah korusun kist oluşmazsa ara vermek istemiyorum zaten...inşallah bu seferki tutar..eşim de ben de çok yıkıldık..o kadar inandırmışız ki kendimizi..çok kötü geldi...mafoldumben

kızlar ben ikinci aşılamayı yaptırmaktan vazgeçtin nisanda tüp yapcaz tabi kendiliginden olur inşallah çünkü eşimin morfolojiside 3 şans aşılamada zaten az bizim daha aza düşüyo morfoloji 4 ten aşagı olursa aşılama da şans yok denecek kadar azmılş

inş. dediğin gibidir canım yaa.ilk aşılamam olduğu için çokta kendimi olacak diye şartlandırmak istemedim ama üzülüyo insan işte

ben içiyorum valla kızlar.ders anlatırken de kuruyor boğazım o yüzden şişeyle geziyorum siz de sıcak suyla karıştırıp için ama ne olur için.normalde de akıntımı da kesiyor benim.3 lt 6 küçük şişeye eşit olduğundan her öğün 2 şer şişe içiyorum öyle tutuyorum aklımda

benide listeye ekleyebilirmsn.cuma günü test yaptırcam

umutcum inşallah pozitif olacak kuşum....şimdiden üzülme...

akrepcim senin ilkti dimi?

bugullum hayırlısı canım spermde sorun varas bence de direk tüp bebeğe geç...bizim arkadaşın da 7 sene mi 4 sene mi yanlış olmasın olmamıştı bu sitede...tüp bebek yaptırdı..ilk sferede üçüz kaldı..azaltma yaptılar ikizleriyle devam ediyor şimdi heralde 7 aylık oldular....

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
fesleğen85...............8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

Son düzenleme:

ilkti bitanem...şimdi ikinci olacak bu ay..aşılamayı bekleyenlere ekleyebilirsin yani beni...

bu haftanın listesi çok kabardı....bu haftada hamiş çıkmazsa.....vah vah halimize....:tomato:

ekledim akrepcim ne güzel yeniden listedesin dimi?allahtan hiçbir zaman umut kesilmez işte....rabbim veriyor sabrını bir süre sonra toparlanıyor insan...boşuna dememişler allah kimseye kaldıramayacağı kadar yük vermez diye...

bugull cum seni de opt canım...görüşürüz....bizi bırakmadığın için sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…