Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım inşallah

canım 3 test yaptım ilki çoz azdı silikti
2.biraz daha belirgin
3.daha silikti
ama yarım saat sonra çıkıyodu ya geçersizmi oluyo o zaman
ben iyisimi bişey yapmadan bekleyim canım

tatlım sen en iyisi cumaya kadar bekle ve kanda tekrar bak,bazen değerler çok geç yükseliyor..

canım 3 test yaptım ilki çoz azdı silikti
2.biraz daha belirgin
3.daha silikti
ama yarım saat sonra çıkıyodu ya geçersizmi oluyo o zaman
ben iyisimi bişey yapmadan bekleyim canım

dyd 3 testin birden yanlış olması imkansız kuşum yaa......nasıl böle duruyon kıs rahat rahat bak tekrar kan ver sen yarın o zaman...bişi olmaz korkma kanın tazelenir..

AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
damla81...................4 ocak 2010 ................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
umut09...................7 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:
dyd 3 testin birden yanlış olması imkansız kuşum yaa......nasıl böle duruyon kıs rahat rahat bak tekrar kan ver sen yarın o zaman...bişi olmaz korkma kanın tazelenir..

canım nasıl rahatladım varya 12 güm kendimi yedim varmı yokmu diye kanı verdik kurtulduk
canım bikaç gün bekleyim yinede ya bidaha negatif görmek istemiyom kız

dyd biliyo musun benim üçüz olduğu halde değerlerim geç yükselmişti tam ikiye katlamamıştı ancak adet gecikmesinden 1 hafta sonra 2069u bulmuştu ve 2 kese görmüştük 3. keseyi de ondan bikaç gün sonra hatta.....hatta hamilelğim sonlanacak diye bekledik hep...

ya diğer kızlar niey haber vermedi yaaaaaa........hepsi mi negatif.........mafoldumben

canım ben bir bebek düşürdüm sen üç acın daha büyük olmuştur eminim.rabbim sana öyle tatlı bi bebek nasip etsinki çektiğin acıları unuttursun inşallah canım
bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimide hepimize versin inşallah
AMİN

umutcum benim sancılarım taaaaaa aşılamanın 4. gün başlamıştı ama benim diğer yumurtaların aşırı büyümesinden olmuştu...o yüzden ayırt edemicem çünkü testi pozitif öğrendikten sonra da 1 ay devam etti....

kötükedihüso

hastane çok güzel çok şanslısın inşallah tutmuştur orda selman laçin vradı çok iyi doktor hım kızdım sana valla kötükedihüso sopa istiyonklava:

memnun kaldım canım bende
aysun hanım yaptı aşılamamı
selman beyde ilgilendi çok

dyd em acımı?hançer desek daha doğru saplandı çıkmıyor yüreğimden hiç....rabbim hepimize nasip etsin canım sana da....mafoldumben

beni biliosundur senacım..benimde tutmadı....yarın ikinci aşılama için gidicem..adetimin 3. günü..

akrebim okudum kuşum hayırlısı ikincide şansın yükseliyo biliyosun...inşallah bu sfer olur ara vermeden hemen olacak öle mi?benim doktorum ara veririz dedi ama ben tutmazsa allah korusun kist oluşmazsa ara vermek istemiyorum hemen 3. yaptıracam tutmazsa da allah korusun yaza tüp bebek...mafoldumben

perşembe günü test günüm ama dünden beri adet sancılarım başladı çok korkuyorum adet olcam diye yaa.. iki arkadaşımda bana hamileyken adet sancıları çektiklerini söyledi ama ben şimdiden test günü negatif çıkacağından emin olmaya başladım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…