- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.161
allahım yüzümüze gülsün umut hep var dün eşikuzenin bebegi oldu onlara gittik bizden 1 sene sonra evlendiler hemede korunurken hamile kalmış okadar güzeldiki bebek anlatamam annesi onu sverken hep kendimi hayal ettim okadar güzel geliyoki o duygu hep dua ediyorum allaha inşallah bizimde olur kızlar
canım 3 test yaptım ilki çoz azdı silikti
2.biraz daha belirgin
3.daha silikti
ama yarım saat sonra çıkıyodu ya geçersizmi oluyo o zaman
ben iyisimi bişey yapmadan bekleyim canım
canım 3 test yaptım ilki çoz azdı silikti
2.biraz daha belirgin
3.daha silikti
ama yarım saat sonra çıkıyodu ya geçersizmi oluyo o zaman
ben iyisimi bişey yapmadan bekleyim canım
tatlım sen en iyisi cumaya kadar bekle ve kanda tekrar bak,bazen değerler çok geç yükseliyor..
canım beylikdüzü medicanada yaptırdım
hayırlısı napalım allah büyük
dyd 3 testin birden yanlış olması imkansız kuşum yaa......nasıl böle duruyon kıs rahat rahat bak tekrar kan ver sen yarın o zaman...bişi olmaz korkma kanın tazelenir..
dyd biliyo musun benim üçüz olduğu halde değerlerim geç yükselmişti tam ikiye katlamamıştı ancak adet gecikmesinden 1 hafta sonra 2069u bulmuştu ve 2 kese görmüştük 3. keseyi de ondan bikaç gün sonra hatta.....hatta hamilelğim sonlanacak diye bekledik hep...
evet canım bekleyim ben bakalım ne olcak adet olmazsam yaptırırım
kötükedihüso
hastane çok güzel çok şanslısın inşallah tutmuştur orda selman laçin vradı çok iyi doktor hım kızdım sana valla kötükedihüso sopa istiyonklava:
canım ben bir bebek düşürdüm sen üç acın daha büyük olmuştur eminim.rabbim sana öyle tatlı bi bebek nasip etsinki çektiğin acıları unuttursun inşallah canım
bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimide hepimize versin inşallah
AMİN
beni biliosundur senacım..benimde tutmadı....yarın ikinci aşılama için gidicem..adetimin 3. günü..
umutcum benim sancılarım taaaaaa aşılamanın 4. gün başlamıştı ama benim diğer yumurtaların aşırı büyümesinden olmuştu...o yüzden ayırt edemicem çünkü testi pozitif öğrendikten sonra da 1 ay devam etti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?