Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gerçekten 2010 uğurlu geldi inşallah böyle de devam eder.
Bebek isteyen tüm arkadaşlarımızdan teker teker güzel haberlerini alırız burdan.
Sende umarım rahat bir hamilelik geçirirsin cnm.
Kaç haftalık oldu bebek?

neler olmuş burdaaaa...ne güzel haberle bunlar yaaa..kardelencin hamileliğini sağlıkla ilerlediğine çok sevindimmm.humiscim senin adına hem sevindim hemde üzüldüm ama normal yolla hamile kalmak büyük bir mucize bence.. bende kendiliğinden hamile kalabilirmyim diye öğrenmek için neler vermezdim, en azından sen öğrendin ve bundan sonra ümitle yoluna devam edebilirsin :)) fesleğen, dst29, sanux akrep83 hayırlı olsun çok sevindim banada ümit oldunuz sizlerin güzel haberlerini okuyunca içim bi garip oldu :)) İnş. bende bebişime yakınlaşıyorumdur, gerçi benim aşılamadn sonra işlerim biraz karıştı ama şimdi doğru adımlar attığımı düşünüyorum..aşılamadan sonra doktor değiştirdim daha doğrusu özele gitmeye başladım..doktorum yaramın olduğunu söyledi aşılamada yapsan tüp bebekte yapsan tutması zaten zor ihtimaldi dedi, yara gelen spermleri öldürüyomuş belkide o yüzden normal yolla hamile kalamıyorum neyseki tedaviye başladım yaramı dondurduk kontrollerim devam ediyo,sorunumuz olmadığı için yumurta takipleri ve ilaçlarla başlıcaz sanırım inş. herşey yolunda gider inş. bende yakında size hamile olduğumu yazarım :))

umut doğru bende de yara vardı ben de dondurmuştum canım sen de bak bi ilerleme kaydetmişsin bunu bilmeden boş tedaviye girecektin tekrar tekar.hayırlısı olsun güzelim sen de iyi haberlerini yazacaksın buraya inanıyorum kendine dikkat

evet çok haklısın boşu boşuna aşılama tüp bebek yaptırabilirdim çok şükür farkına varıldı önceki doktorlara da çok sinir oldum bu zamana kadar nasıl söylenmez bana diye ama artık geçmişe değil ileri bakıp bebeğimi içimde hissetmek istiyorum alkisalkisalkis

valla canım en son adetimi 28 şubatta gördüm 4 haftalık falandır herhalde..daha doktora gitmedim...şöyle iyi bir hastane ve doktor bulamadım ki..ist de oturan varsa avrupa yakasında bir hastane ve doktor tavsiye etseniz aslında bana:)

İhmal etme cnm biran önce git. Şu an 6 haftalık olmuş bile:)
Ben anadolu yakasında oturduğum için avrupa yakasındaki hastaneleri pek bilmiyorum.

Umutcum merhaba canım. Sende inşallah en kısa zamanda hamile kalacaksın. Bak yeni doktorun sıkıntının ne olduğunu da bulmuş. Bekliyoruz güzel haberlerini. Kendine iyi bak.

hamilelik nasıl gidiyor kızlar

benimki iii gidiyor valla.2 gün önce bebeişim müziğe tepkı verdı.çok şaşırdım. bir kurmalı oyuncak bebğin müziğine. müzik bitene kadar durmadı. tekme atıyoruz artık babaya da ilk tepkımızı verdık.karnıma dokunup onla konuşuyodu eşim birden tekme attı seni duyuyorum baba der gibi.çok güzel bir duygu ya. senınkı nasıl gidiyor.?

ne güzel canım maşallah bizimki de hafif hafif hissettiriyor.5.aya girecez kıyafetler dar geliyor benim artık elbise felan giyiyorum ben de.çok güzel bir duygu yaa Allah herkese tattırsın.

kızlar yarın eğer bebeğim gösterirse cinsiyetini öğrenicez çok heyecanlıyım.bize hep oğlan gibi gelıyo ama bakalım hislerimiz doğrumu.sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez gerçi.

merhaba arkadaşlar!
Dün hamile olduğumu öğrendimkaydirigubbakcemile2
Allah'ü teala istiyen herkese versin inşallah en kısa zamanda...

merhaba arkadaşlar!

çok sevindim. allah tamamına erdırsın ve sağlıklı bir şekılde kucağına almayı da nasip etsın inşallah. kendine dikkat et.benimde kızım olcakmış çok seviniyorum ılgın masal'ım geliyor.

merhaba arkadaşlar!

Hayırlı olsun humis..vakti zamanı gelince kucağına almak nasip olur inş..doya doya koklarsın kuzunu :)) darısı bizlerinde başına inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…