- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.961
hımmmm...gün kıs senin bebiş hem türkçe hem ingilizce hem fransızca bilecek ne güzel...ben de hep küçüklükten itibaren yavaş yavaş ingilizce konuşayım onla öğrensin diyorumm:1hug:kiz kocamla ingilizce anlasioz:))
kiz cocuk eblek olur uc dili ogrense turkce fransizca nesine yetmior. annesiyle babasi arasinda konuslanlari da anlamyiversin:=))
esim biraz turkce biliyor ben de biraz fransizca bakarsin tek dile bile ineriz cocuk gelene kadar:)) walla benim kendimden yana hic umidim kalmadi doktor bana cok erken vermis igneyi bence. yarin daha 17. mm civari olucaklar hayir doktorumda dalgindir biraz yanlis mi hesapladi ne!!! iyidir de dalgindir da bana dioki senin sorunun bebegi tutamamk rahimde, iki kez hamile kalmis gb kalmisim aklinda, Allah korusun o oyle deyince bile aglamak istedim ne ikisi ben 21 ayda bir kez hamile kaldim o da zar zor dedim kalakaldi adam.
ama catlama ignesi topiginde herkesin doktoru 20 hatta 22 mmde yaptirmis igneyi daha o gun onceden degil yani.????????ben yaptirdigim gun daha 17mm olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?