- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.941
ii akşamlar kızlar ben dün yaptırdım aşılama ama doktor hani tahlil için tarih vermedi ben adetimi mi bekleyecem yoksa 1 ay sonra mı belli olur?
ay walla bilemedim nurun ama denemk istiyoruzki pazartesiye spermler yasar die yani hamile kalmak icin tatlim.
kardelen iki hafta sonra test yaptir ya da 15. gunu bekle baktin gelmiyor Insallah hamile olacaksin.
sena kiz besik kertmesi mi yaw ikimizin de kiz olsa da arkadas olsalar. kiz istiom Rabbim saglikla verirse Insallah.
kuşum ben daha önce de demiştim ya bu benim 2. doktorum ikisi de 14 gün sonrası verdi testi...ayın 7 si oluyo yani senin...inşallah tutar kuşum..:Saruboceq:
sena son soru bilenler de yazsin kizlar. simdi yumurta da 18mm olsa ve igne olsaniz o buyumeye devam ederek 40 saat sonra mi catlayacak yoksa 20mm gelir de sonra da 40 saat sonra catlar mi? karisik mi oldu :))
ya arkadaşlar benim bugün adet olacakmışım gibi sancım var ama adetimede daha 8 gün var normalmi neler oluyor sizce:))) bide bende size bişey söliyim ben bu ay hamile kalırsam benim doğum günümle bebeğin doğum günü aynı olacak:)))) ne güzel demi:)))))
ok hayırlısı dualarım hepinizle kızlar
senam 20 mm benim pazartesi ancak oluyor. ondan sonra 40 saat surmeyecek di mi catlamasi, pazartesi 40 saat once catlama igne oldugum icin daha buyumeyerek pazartesi catirdayacak Insallah benim gicik yumurtam:))
kızlaaar ben kan verdim de geldim şimdi. 1 saate kadar alıcam inşallah sonucunu.
bişey yok büyük ihtimalle de emin olmak istedim, ilaç kullancam sonuçta. ne olur ne olmaz.
haydi haber veririm, kaçtım şimdilik :)
cakkidi cakkidi gb olmus benim mesaj:)) kizlar baydim kusura bakmayin burda doktorum fransiz ve benim fransizcam az. esim konusuyor soramadim her seyi de ondan bu kadar sinir sinir her seyi soruom, affedin:)
kuşm adet sancısının bukadar erken olacağını sanmıyorum ya geriden gelen yumoşlar çok büyüdü ondan sancı yapıyo ya da göbüşte bebiş var inşallah...bende de çok olmuştu o sancılar...
:uhm:
benim yumurta sayımda yumurtalık boyutumda fazla idi zaten.fakat aşılamadan beri bu ağrılar yoktu.kasıklarıma keskin ağrılar giriyordu arada bi.iki gündür adet sancısı gibi bi tuhaf hissetmeye başladım.karnım öyle sızlıyorki ayaklarım titriyor düşüvericem gibi oluyo.ben adet olmadan öncede olurdu evlenmeden önce.kafam karıştı korkmaya başladım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?