- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.921
bende geldiiim
canım malesef afedersiniz çok kokulu yaaa...doktoru yarın arıyayım bari haklısın.kadın benden bıktı zaten:)))derincim kokusu yoksa iltihap degil derler genelde ama mutlaka doktorunu ara sor yarin. ya da yarasini donduran hanimlara sormak lazim formda. bu arada gitme yaw niye bolesin muhabbetti.
senacim ileri hareketli yuzde 65. hareket iyiymis.
filmde cekildim her sey normaldi. iste bizim grubun bilinmiyor, muhtemelen dollenmeyle ilgili sorunlar oluyormus ya yumurta zari kalin ya sperm basi yeterli degil vs vs. bunlar kucuk ihtimaller diyorlar tup bebekte gozle gorup anliyorlarmis dollenme sorunu mu die.
neyse buna da sukur, bir krere hamile kaldim zor da olsa oluyormus demek.
artik takmiyorum nedenini ya da asilama olur mu vs vs. hayirlisysa olsun die dua ediyorum.
kuşum ne işagi ev sahibisin sen burda ..yine gel opt...Şeniz
biz de seni kuşum Şenizcanlarımm kocişim geldi işten müsadenizle kaçtım bende öptüm hepiniziŞeniz
nurunayn sen bizim diğer topiktensin galiba...
evet sena dr banada aşılama dedi bende yaza doğru aşılananacam ama siz hamiş kalırsanız bende önce davranacam hadin kızlar anne olmaya yaklaştınız inşallah..
gule gule derin.
nurun cimdirilcek haaaaa, cok alemsin:))
sena ya bizde yarin iliski olsun diyoruz ama pazartesiye perhiz hic olmuyor mu oluyor sence? yaw ne yapsak?????
gule gule derin.
nurun cimdirilcek haaaaa, cok alemsin:))
sena ya bizde yarin iliski olsun diyoruz ama pazartesiye perhiz hic olmuyor mu oluyor sence? yaw ne yapsak?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?