- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
aa ne zaman oldu canım ? çok geçmiş olsun, canım bende nisan ayında adet olunca gidecektim doktora o tarihte eşim gitti yurtdışına, sonra kayınvalidem ameliyat oldu ona baktım falan derken mayıs ayı adetimide kaçırdım adetliyim şuan, yani bayram sonunu bekleyeceğim tüp bebek için yakın çevremde dr artaştırıyorum, beklemedeyim yanimerhaba canım ben kimyasal gebelik geçirdimşu an akışına bırakmış durumdayım herhangi bir tedavi falan görmüyorum. sen nasılsın ?
anladım canım martın sonunda oldu. nisanda normal adetimi oldum. aslında 2.günü aşılama için gidecektim doktorum izinliymiş. bu ay da kaldı yine akışına bıraktım yani :) Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın.aa ne zaman oldu canım ? çok geçmiş olsun, canım bende nisan ayında adet olunca gidecektim doktora o tarihte eşim gitti yurtdışına, sonra kayınvalidem ameliyat oldu ona baktım falan derken mayıs ayı adetimide kaçırdım adetliyim şuan, yani bayram sonunu bekleyeceğim tüp bebek için yakın çevremde dr artaştırıyorum, beklemedeyim yani
Aynen canım duamız o bir engel çıkıyorsa vardır elbet bir hikmeti, Allah gönlüne göre versin inşallahanladım canım martın sonunda oldu. nisanda normal adetimi oldum. aslında 2.günü aşılama için gidecektim doktorum izinliymiş. bu ay da kaldı yine akışına bıraktım yani :) Allah hayırlısını versin geç olsun güç olmasın.
inşallah canım inşallah.Aynen canım duamız o bir engel çıkıyorsa vardır elbet bir hikmeti, Allah gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canım gözünaydın, inşallah bu mübarek ay hürmetine dileğin kabul olurSvltr Canım merhaba. sanırım ben bu ay aşılama yaptıracağım artık. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor bebek var mı ?Svltr Canım merhaba. sanırım ben bu ay aşılama yaptıracağım artık. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
canım inanırmısın az önce kan sonucum çıktı yarın adet günüm beta hcg 24.50Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor bebek var mı ?
Maşallah Canım gözünaydın hadi bakalım ne mutlu sanacanım inanırmısın az önce kan sonucum çıktı yarın adet günüm beta hcg 24.50
inşallah artar sağlıkla daha önc ekimyasal gecirmiştim canımMaşallah Canım gözünaydın hadi bakalım ne mutlu sana
İnşallah korktuğun gibi olmaz Canım gönlünce olsun inşallahinşallah artar sağlıkla daha önc ekimyasal gecirmiştim canım
inşallah canımİnşallah korktuğun gibi olmaz Canım gönlünce olsun inşallah
Bende tüp bebek tedavisi gördüminşallah canım
Allahın izniyle hamile kalırısn inşallah canım. Ben geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı bu ay 2.si yapılacaktı 1 yumurta geliştiği için şans düşük dedi doktorum.Bende tüp bebek tedavisi gördüm
Bugün transferimin 9. Günü
Perşembe’yi bekliyorum test için
İnşallah Canım hepimiz inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbimAllahın izniyle hamile kalırısn inşallah canım. Ben geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı bu ay 2.si yapılacaktı 1 yumurta geliştiği için şans düşük dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?