Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bibliyofil_k

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
3.788
6.189
158
Merhaba arkadaşlar 2017 Aralık ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar burada buluşalım ve paylaşım yapalım. Hem sonuçlarımızı takip edelim hem birbirimize moral olalım?

Ben bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım. Sebepsiz interfilite sebebiyle 2 ay klomen artı çatlatma iğnesi tedavisi oldum işe yaramadı.

Peki ya sizler ? Hadi buyrun sohbete.

Merhaba canim bende 2. asilamami yaptiracagim yarin Allah in izniyle bakalim ne olacak ilki tutmadi insallah bu sefer tutar rabbim yardimcisi olsun hepimizin insallah mutlu sonuclar aliriz

Oğlum tüp bebek. Kilometre aşılama 2 Kez normal iğneli tedavi olmadı. Tüp bebek tedavisi ile oldu. 2. De hayıt tohumu içtim adetle bir 15 gün 2. Ayda hamile kaldım düştü. Kan sulandırıcı içmem gerekiyordu. Sonra tekrar hayıta başladım 2. Ay hamileyim ve bir kızım oldu çok şükür. Fsh biraz yüksekti benim hormon düzenliyor. Bence tedavi olmadan deneyin ama araştırın mutlaka
..

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ben beklemek istemiyorum artık daha gençsin akışına bırak olur diyorlar ama yok yaptırcam ben bu ay aşılamayı Allah izin verirse.
Aynen cok iyi anliyorum seni banada diyorlar akrabalarim ama evliyim sonucta bu normal birsey bir an once olsun istiyorum beklemek cok zor Allah hepimizin yardimcisi olsun canim

Tavsiyen icin tesekkur ederim canim rabbim anali babali buyutsun insallah sevindim senin adina

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ben beklemek istemiyorum artık daha gençsin akışına bırak olur diyorlar ama yok yaptırcam ben bu ay aşılamayı Allah izin verirse.
Bende hemen istiyordum amaa iznimiz oldugu icin biletleri de aldigimz icin ikamet ettigim yerde olmayacagm bende hicc beklemek istemiyorum kismetse ocak ayina bende insallah.. insallah tutar seninki de..

Bende hemen istiyordum amaa iznimiz oldugu icin biletleri de aldigimz icin ikamet ettigim yerde olmayacagm bende hicc beklemek istemiyorum kismetse ocak ayina bende insallah.. insallah tutar seninki de..

inşallah. yarın adetimin 3 .günü doktora gideceğim bakalım.

Reactions: H M
inşallah. yarın adetimin 3 .günü doktora gideceğim bakalım.
Bende 3 4 gun sora adet olunca gozukucm detayli konusacagm doktorla insallah allah yardimcimiz olsun. Belki bu sekilde vesile olacak.. moralini guzel tut her zaman insallah Allah buyuk

inşallah. kime gitsem sorun yok olur dedi ama benim sabrım kalmadı
Bende oyleyim sorma. Elimde olsa hemen bu ay yaptiricam ama burda degilim o yzuden gidisat takip edilemez gelincede adetimi beklicem buna bile zor sabrediyorum:)ama kuvvet versin Allah umudunu kaybetme.vakti ne zamansa o zaman.. bizim sorunlarimiz var iste bilmem olurmu artk

inşallah olur. Bu konu bizlere uğurlu gelir belki :) Umutlu olmak dua etmez lazım bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…