Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amin canım inşallah :) hayırlısı olsun.

Canım ne yaptın ? yaptın mı test ?

normal kistmiş olur böyle dedi. haftaya bir daha gideceğim bakalım.
Çok şükür canım, kendi kendine erir inşallah merak etme, arkadaşım vardı ya hamile olan, dr 2. keseyi gördü bir kaç gün önce, ikiz galiba :)) ama mol gebelik mi ikiz mi zaman lazım demiş o da biraz tedirgin, ama inşallah ikizdir diyoruz, darısı sana bana inşallah

yaaa ne güzell :) ben de ikiz istiyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin :) Ben zayıflama çabalarındayım bu ara:)

farkettim :)) bende aşılamdan sonra diyetteyim çok aldırdı bana ilaçlar, 2,5 kilo verdim, bi forum var burda gel sende güzel oluyor birlikte takip etmek, demek ikiz istiyorsun gel senide götüreyim ebeye

Canım napıyorsun nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler ?

yok canım adet dönemindeyim bugün 6.gün bitmek üzere. sen nasılsın? ben de d vitamini eksikliği varmış ciddi düzeyde. d vitamini folik asit ve omega 3 balık yağı kullanmaya başladım. kistim varmış. o geçtikten sonra aşılama tedavisine başlayacağım inşallah.

Napim canım bende aynı bat 7 mart bekliyorum işte farklı birşey yok Allah şifa versin sanada inşallah

canım beni etiketlemişsin teşekkür ederim nasıl bir grup kurallara azıcık batım katı gibi sanki biraz :)
yok canım hiç katı değil. günlük menü yazmak zorunlu. cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi var.bir de gün için de birkaç mesaj yazmak. ortam gayet iyi. ben grupta 3 kilo verdim :)

B bibliyofil_k Canım merhaba napıyorsun durumlar nasıl ??
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın?
Bugün adet günüm ama 2 aydır hep 10 gün gecikmeli olduğundan bu ay da gecikir ve sonra hastalanırım diye düşünüyorum. bu ay kistim geçerse aşılamaya başlayacağız inşallah.
sende durumlar nasıl?

Valla canım ben beklemedeyim, nisan ayında adet olursam tüp bebek için görüşmeye gideceğim, inşallah kendiliğinden olur şu mübaek aylar vesilesiyle, inşallah seninde gönlüne göre olur

Valla canım ben beklemedeyim, nisan ayında adet olursam tüp bebek için görüşmeye gideceğim, inşallah kendiliğinden olur şu mübaek aylar vesilesiyle, inşallah seninde gönlüne göre olur
hayırlısı inşallah canım kendiliğinden olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…