- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Öyle canım üst üste hep olumsuzu görünce inanası gelmiyor insanın, arkadaşımda öyle diyor hiç olacağını düşünmüyordum, çok hazırlıksız yakalandım diyordişlerini falan yaptıracaktı kaldı, inşallah sende beklemediğin anda vuslatı yaşarsın
Canım ne yaptın ? yaptın mı test ?yarın da doktor randevum var başka bir doktor buldum ona gideceğim. Valla göğüsler şiş, nedense umudum yok hiç. uzun süre olmayınca insan hiç olmayacak diye düşünüyor. Olmazsa bir test alayım bugün,yarın yaparım.
Canım ne yaptın ? yaptın mı test ?
Ne kisti peki canım normal folikül kisti mi yoksa çikolata kisti falan mıevet doktora da gittim negatif. 4 cm kistim varmış ondan düzensizlik olmuş canım
Ne kisti peki canım normal folikül kisti mi yoksa çikolata kisti falan mı
Çok şükür canım, kendi kendine erir inşallah merak etme, arkadaşım vardı ya hamile olan, dr 2. keseyi gördü bir kaç gün önce, ikiz galiba :)) ama mol gebelik mi ikiz mi zaman lazım demiş o da biraz tedirgin, ama inşallah ikizdir diyoruz, darısı sana bana inşallahnormal kistmiş olur böyle dedi. haftaya bir daha gideceğim bakalım.
Çok şükür canım, kendi kendine erir inşallah merak etme, arkadaşım vardı ya hamile olan, dr 2. keseyi gördü bir kaç gün önce, ikiz galiba :)) ama mol gebelik mi ikiz mi zaman lazım demiş o da biraz tedirgin, ama inşallah ikizdir diyoruz, darısı sana bana inşallah
Canım napıyorsun nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler ?yaaa ne güzell :) ben de ikiz istiyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin :) Ben zayıflama çabalarındayım bu ara:)
Canım napıyorsun nasıl gidiyor? Var mı güzel haberler ?
Napim canım bende aynı bat 7 mart bekliyorum işte farklı birşey yokyok canım adet dönemindeyim bugün 6.gün bitmek üzere. sen nasılsın? ben de d vitamini eksikliği varmış ciddi düzeyde. d vitamini folik asit ve omega 3 balık yağı kullanmaya başladım. kistim varmış. o geçtikten sonra aşılama tedavisine başlayacağım inşallah.
yok canım hiç katı değil. günlük menü yazmak zorunlu. cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi var.bir de gün için de birkaç mesaj yazmak. ortam gayet iyi. ben grupta 3 kilo verdim :)canım beni etiketlemişsin teşekkür ederimnasıl bir grup kurallara azıcık batım katı gibi sanki biraz :)
B bibliyofil_k Canım merhaba napıyorsun durumlar nasıl ??yok canım hiç katı değil. günlük menü yazmak zorunlu. cuma ve pazartesi günleri kilo bildirimi var.bir de gün için de birkaç mesaj yazmak. ortam gayet iyi. ben grupta 3 kilo verdim :)
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın?B bibliyofil_k Canım merhaba napıyorsun durumlar nasıl ??
Valla canım ben beklemedeyim, nisan ayında adet olursam tüp bebek için görüşmeye gideceğim, inşallah kendiliğinden olur şu mübaek aylar vesilesiyle, inşallah seninde gönlüne göre olurMerhaba canım iyiyim sen nasılsın?
Bugün adet günüm ama 2 aydır hep 10 gün gecikmeli olduğundan bu ay da gecikir ve sonra hastalanırım diye düşünüyorum. bu ay kistim geçerse aşılamaya başlayacağız inşallah.
sende durumlar nasıl?
hayırlısı inşallah canım kendiliğinden olur inşallah.Valla canım ben beklemedeyim, nisan ayında adet olursam tüp bebek için görüşmeye gideceğim, inşallah kendiliğinden olur şu mübaek aylar vesilesiyle, inşallah seninde gönlüne göre olur
Amin canım inşallahhayırlısı inşallah canım kendiliğinden olur inşallah.
merhaba canım ben kimyasal gebelik geçirdimB bibliyofil_k Canım napıyosun, bebekle ilgili bir gelişme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?