- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
sadece incirkuru denedimdoktora sormanda fayda var aşılama zaten normal yolun aynısı gibi sadece yumurtanın gelişimini ilaçla yapıp çatladığı günü bilerek seçilmiş sağlıklı spermleri transfer ettikleri için ufak tefek sıkıntsı olanlarda hamilelik ihtimalini artırıyor tutup tutması yine Allah'a kalıyor prof. dr. saraçoğlunun kürlerini denedin mi?
bneim sıkıntı nerde bilemedim ki asilamaya oyizden güvenmiyorum esimde sperm sıkıntısı yok benimde yumurtam buyuup catliyor asilamada farkli napacaklar bilemiyorumsadece incirkuru denedim
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptıracağım inşallah geçen sefer 4 yumurtam oluşmuştu aşılamam iptal edilmişti. Şimdi klomen kullanıyorum pazar günü ultrasonda kontrole gidicem inşallah bu sefer olur hepimizinki hayırlısıyla hamile kalırız
4 yumurta rahmi riske sokuyormuş canım inşallah bu sefer en fazla 2 yumurtam büyür amin inşallah2020ye hepimiz hamiş gireriz inşallahyumurta fazla olduğu için mi iptal edildi bunu ilk kez duydum
Merhaba kizlar..
Benimde bugün adetin 3. Gunu..
Kontrol oldum hersey guzel..
Bu aksam iğnelere basliyorum..
Bugün aşılamadı tutan 2 arkadaşla tanıştım..
Umutlandirdi beni nedense..
Dr bu ay insallah tutucak dedi..
Hakkımızda hayırlısı olur insallah
Bence normal ilişkide sperm ler yerine ulaşamıyor ama aşılamada spermin gideceği yol kısaltılıyorbneim sıkıntı nerde bilemedim ki asilamaya oyizden güvenmiyorum esimde sperm sıkıntısı yok benimde yumurtam buyuup catliyor asilamada farkli napacaklar bilemiyorum
bneim sıkıntı nerde bilemedim ki asilamaya oyizden güvenmiyorum esimde sperm sıkıntısı yok benimde yumurtam buyuup catliyor asilamada farkli napacaklar bilemiyorum
teşekürlerbak bu linkteki doktor aşılamada her şeyi çok net anlatıyor
Yumurta bozukluğundan kasti ne meselateşekürler
diyorki yumurtlama sıkıntısı olana aşılama yapilmaz diyorteşekürler
simdi videodan izledim yol kısalıyor buna ragmen tutnayanin yine tutmuyor nekadar zoe.gebekalmak resmen bahtmeseelsiBence normal ilişkide sperm ler yerine ulaşamıyor ama aşılamada spermin gideceği yol kısaltılıyor
aşılama normal ihtimali % 10 arttırıyormuş, bu nedenle evet spermin yolunu kısaltıyor fakat hareketliliği yüksek olup tutmayanda cok o yuzden biraz kadersimdi videodan izledim yol kısalıyor buna ragmen tutnayanin yine tutmuyor nekadar zoe.gebekalmak resmen bahtmeseelsi
aşılama da spermi içeriye ince uzun bir çubuk gibi bişi ile yolladıkları için sperm daha az yol gidiyor, ve aynı zamanda aşılama tedavisinde ilaç kullanıldığı için yumurtlama ve çatlama günlerine daha cok hakim olunuyor.. tek artısı bunlar baska hiçbir artısı yok.bu yuzden zaten % 10 ihtimal arttırıyormus.bneim sıkıntı nerde bilemedim ki asilamaya oyizden güvenmiyorum esimde sperm sıkıntısı yok benimde yumurtam buyuup catliyor asilamada farkli napacaklar bilemiyorum
aşılama normal ihtimali % 10 arttırıyormuş, bu nedenle evet spermin yolunu kısaltıyor fakat hareketliliği yüksek olup tutmayanda cok o yuzden biraz kaderinş tutar, bırde aşılamanın tuttuğu ama ikiz olmayana hiç denk gelmedim , nasip
İnşallah bende ikizi çok istiyorumaah keşke olmuşken ikiz olsa
analdim cnm bazsinin tutuyir iste nasib demekaşılama da spermi içeriye ince uzun bir çubuk gibi bişi ile yolladıkları için sperm daha az yol gidiyor, ve aynı zamanda aşılama tedavisinde ilaç kullanıldığı için yumurtlama ve çatlama günlerine daha cok hakim olunuyor.. tek artısı bunlar baska hiçbir artısı yok.bu yuzden zaten % 10 ihtimal arttırıyormus.
ah ahh benimde ikiz hayalim cok hoş şuan 1taneyede raizyimda .hayal kirikligindan korkuyorum oda tutmazsa nebilim yaaaşılama normal ihtimali % 10 arttırıyormuş, bu nedenle evet spermin yolunu kısaltıyor fakat hareketliliği yüksek olup tutmayanda cok o yuzden biraz kaderinş tutar, bırde aşılamanın tuttuğu ama ikiz olmayana hiç denk gelmedim , nasip
Kızlar Merhaba bugün 12. günüm aşılama da sizce erken gebelik testi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?