Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sadece incirkuru denedim

2020ye hepimiz hamiş gireriz inşallah yumurta fazla olduğu için mi iptal edildi bunu ilk kez duydum

hayırlı olsun inşallah tutar bebişin sağlıkla gelir

simdi videodan izledim yol kısalıyor buna ragmen tutnayanin yine tutmuyor nekadar zoe.gebekalmak resmen bahtmeseelsi
aşılama normal ihtimali % 10 arttırıyormuş, bu nedenle evet spermin yolunu kısaltıyor fakat hareketliliği yüksek olup tutmayanda cok o yuzden biraz kader inş tutar, bırde aşılamanın tuttuğu ama ikiz olmayana hiç denk gelmedim , nasip

bneim sıkıntı nerde bilemedim ki asilamaya oyizden güvenmiyorum esimde sperm sıkıntısı yok benimde yumurtam buyuup catliyor asilamada farkli napacaklar bilemiyorum
aşılama da spermi içeriye ince uzun bir çubuk gibi bişi ile yolladıkları için sperm daha az yol gidiyor, ve aynı zamanda aşılama tedavisinde ilaç kullanıldığı için yumurtlama ve çatlama günlerine daha cok hakim olunuyor.. tek artısı bunlar baska hiçbir artısı yok.bu yuzden zaten % 10 ihtimal arttırıyormus.

aah keşke olmuşken ikiz olsa

analdim cnm bazsinin tutuyir iste nasib demek

ah ahh benimde ikiz hayalim cok hoş şuan 1taneyede raizyimda .hayal kirikligindan korkuyorum oda tutmazsa nebilim yaa

13 ünde aşılamam oldu doktor 25 26 sı gibi test yaptır demişti . Özellikle hangisi diyince de kan testi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…