Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok teşekkür ederim cnm zaten eşimi çok zor ikna ettim acıyı zorluğu ben çekicem ama erkeklerin egolari oyuzden iyi bir klinik bulmak istiyorum allahın izniyle insallh ilk seferde sonuç aliriz.

cok teşekkür ederim cnm zaten eşimi çok zor ikna ettim acıyı zorluğu ben çekicem ama erkeklerin egolari oyuzden iyi bir klinik bulmak istiyorum allahın izniyle insallh ilk seferde sonuç aliriz.
İnşallah canım çok iyi bir hastane hemde çok özenle çalışıyorlar canım gönül rahatlığıyla git tabi kişiden kişiye göreceli ama ben çok memnun kaldım karacabeyden iş için taşınmak zorunda kalınca tedavimi yarım bıraktım

Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptıracağım inşallah geçen sefer 4 yumurtam oluşmuştu aşılamam iptal edilmişti. Şimdi klomen kullanıyorum pazar günü ultrasonda kontrole gidicem inşallah bu sefer olur hepimizinki hayırlısıyla hamile kalırız

ben bi hastaneyi araştırayım cnm cok teşekkür ederim hayırlısını versin rabbim hepimiz için.peki gittiğin yerde tedavini surduruyomusun cnm ozel olmicaksa sorun neydi?

ben bi hastaneyi araştırayım cnm cok teşekkür ederim hayırlısını versin rabbim hepimiz için.peki gittiğin yerde tedavini surduruyomusun cnm ozel olmicaksa sorun neydi?
Devam ediyorum canım tedaviye benim 5 düşüğüm oldu geçen sene dış gebelik tüpüm patladı sağ tüpümü aldılar bu ay aşılama yaptırdım bugün öğrendik sonucu tutmamış kan pıhtılaşma testi istedim doktorumdan onun sonucunu bekliycez 1 veya 2 ayda doktorum dinlen dedi daha sonra tüp bebeğe başlıcaz kısmetse

merhaba aşılamada 10.günüm çatlatma iğnesi vurulalı da 12 gün oldu sizce ne zaman test yapmayalım ? hiçbir belirtim yok sol kasık agrım ve halsizlik ,cok azda bel ağrısı . yumurtalarım solda idi ondan kaynaklı olabılır mı 3 tane 18-20 cm yumurtalarım vardı.

Merhaba kizlar..
Benimde bugün adetin 3. Gunu..
Kontrol oldum hersey guzel..
Bu aksam iğnelere basliyorum..

Bugün aşılamadı tutan 2 arkadaşla tanıştım..
Umutlandirdi beni nedense..
Dr bu ay insallah tutucak dedi..
Hakkımızda hayırlısı olur insallah

2 gun daha bekle cnm..
Ignenin etkisi ile pozitif çıkabilir..
Negatifsede moral bozmicaksan uzulmiceksen yap gitsin

14. Günde belli oluyor diyor canım doktorlar bi kaç gün daha bekle bence

Canim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun insallah Ben de 1 ay once gittigimde yaptirmistim zaten tum testleri (hormon, hsg felan) adetin 3. Gunu gel demisti 1 ay sonra 3. Gunu gittim ve sadece ultrasonla yumurtalarima ve kist olup olmadigina bakti. Tekrardan hormon testi gerek gormedi aradan fazla zaman gecmedigi icin. Hersey normal tedaviye baslayabiliriz dedi ve femara ya baslatti 5 gun kullanip gidicem asilama yapilacak insallah yumurtalarm gereken sekilde buyurse..☺Dedigin gibi beklemek cok zor ve kisir bi dongu.. simdiki aklim olsa hic beklemezdim 2 sene bosu bosuna beklemisim..Hakkimizda hayirlisi olur insallah..

Canım benim ya sakin moralini bozma yüksek tut.allah hayırlı sağlıklı evlat versin kuzum.rabbim emeklerinizi umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah cnm bnm

Merhaba bizde 2 sene bekledik aşılama falan yaptırmadık önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım eşime diyorum neden bekledik ama inan açıklama bulamıyoruz demek ki kısmet de ğilmiş diyorum ben sizinki de öyledir inşallah aşılamalarımız tutar da aman geç oldu ama güç olmadı deriz

inşallah hayırlısıyla büyür ve tutar balım daha da uğraşmaya gerek kalmaz gelişmelerden haberdar edin bizi de

biz de 1 yıl istemedik ama pişman değiliz iyi ki de beklemişiz hiç bilmediğim bir şehire gittim işten ayrıldım ev işleri yemek yeni düzen oluştur derken eşimle vakit çok güzel geçti hem de bebek sahibi olmaya maddi manevi hazır olunca istemeye başladık ama 3 yılın bu kadar yıpratıcı olacağını beklemiyorduk bunda da vardır bir hayır

Allah hepimizin tez zamanda dualarını kabul eylesin gönlümüzdeki i versin inşallah inan her ay beklemek çok zormuş herkesin sorması konuyu didiklemesi daha da yıpratıcı

Aman aynen canim insallah tek olsun da hayirlisiyla gec olmasi felan hic onemli diil derim ne yapayim

Bence 4 gun daha bekle canm asilama yaptirdiktan sonra ki 14. Gun baza alinip test yapilacak diye biliyorum ben

Kızlar asilama Yumurta tembelliğine fayda edermi daha cok spermsel sorunlardami tutuyor

doktora sormanda fayda var aşılama zaten normal yolun aynısı gibi sadece yumurtanın gelişimini ilaçla yapıp çatladığı günü bilerek seçilmiş sağlıklı spermleri transfer ettikleri için ufak tefek sıkıntsı olanlarda hamilelik ihtimalini artırıyor tutup tutması yine Allah'a kalıyor prof. dr. saraçoğlunun kürlerini denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…