- 17 Aralık 2019
- 117
- 44
- 28
- 37
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
cok teşekkür ederim cnm zaten eşimi çok zor ikna ettim acıyı zorluğu ben çekicem ama erkeklerin egolariCanım merhaba bende karacabeyliyim şimdi iş dolasıyla taşındım ama karacabeyde oturuğumda bursada jimel hastanesine gitmiştim orda aşılama yapılıyor çok iyi doktorlar var biraz maliyeti yüksek ama bence bi git oraya derim erkek yaşlı bir doktora gitmiştim ama şimdi hatırlayamıyorum
İnşallah canım çok iyi bir hastane hemde çok özenle çalışıyorlar canım gönül rahatlığıyla git tabi kişiden kişiye göreceli ama ben çok memnun kaldım karacabeyden iş için taşınmak zorunda kalınca tedavimi yarım bıraktımcok teşekkür ederim cnm zaten eşimi çok zor ikna ettim acıyı zorluğu ben çekicem ama erkeklerin egolarioyuzden iyi bir klinik bulmak istiyorum allahın izniyle insallh ilk seferde sonuç aliriz.
ben bi hastaneyi araştırayım cnm cok teşekkür ederimİnşallah canım çok iyi bir hastane hemde çok özenle çalışıyorlar canım gönül rahatlığıyla git tabi kişiden kişiye göreceli ama ben çok memnun kaldım karacabeyden iş için taşınmak zorunda kalınca tedavimi yarım bıraktım
Devam ediyorum canım tedaviye benim 5 düşüğüm oldu geçen sene dış gebelik tüpüm patladı sağ tüpümü aldılar bu ay aşılama yaptırdım bugün öğrendik sonucu tutmamış kan pıhtılaşma testi istedim doktorumdan onun sonucunu bekliycez 1 veya 2 ayda doktorum dinlen dedi daha sonra tüp bebeğe başlıcaz kısmetseben bi hastaneyi araştırayım cnm cok teşekkür ederimhayırlısını versin rabbim hepimiz için.peki gittiğin yerde tedavini surduruyomusun cnm ozel olmicaksa sorun neydi?
2 gun daha bekle cnm..merhaba aşılamada 10.günüm çatlatma iğnesi vurulalı da 12 gün oldu sizce ne zaman test yapmayalım ? hiçbir belirtim yok sol kasık agrım ve halsizlik ,cok azda bel ağrısı . yumurtalarım solda idi ondan kaynaklı olabılır mı 3 tane 18-20 cm yumurtalarım vardı.
14. Günde belli oluyor diyor canım doktorlar bi kaç gün daha bekle bencemerhaba aşılamada 10.günüm çatlatma iğnesi vurulalı da 12 gün oldu sizce ne zaman test yapmayalım ? hiçbir belirtim yok sol kasık agrım ve halsizlik ,cok azda bel ağrısı . yumurtalarım solda idi ondan kaynaklı olabılır mı 3 tane 18-20 cm yumurtalarım vardı.
Hayirlisi olsun hakkin da canimEvet aynı anda içtim. Sonucu bekliyorum şuan
Canim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun insallahÇok iyi yapmışınız sebepsiz olmuyorsa direkt androloji bölümüne gidin biz 4. yıla giricez ve 3 yıldır uğraşıyoruz 1 kimyasal gebelik oldu hep sebepsiz infertilite sanıyorduk ama androlojide eşimde farklı bi aksilik bulundu haziranda aşılamaya karar verildi tahliller filmler doktorun izne çıkması derken aralığa geldik bu ay artık süreç başlasın da 3 gün üst üste de giderim genelde hormon tahliliiçin 3.günü çağırıyorlar ya aşılama işine başlarken de hormon tahlili yapılıyor mu acaba elimde 20 gün öncesinin tahlillerim var beraber götürücem bakalım
Canım benim ya sakin moralini bozma yüksek tut.allah hayırlı sağlıklı evlat versin kuzum.rabbim emeklerinizi umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah cnm bnmDevam ediyorum canım tedaviye benim 5 düşüğüm oldu geçen sene dış gebelik tüpüm patladı sağ tüpümü aldılar bu ay aşılama yaptırdım bugün öğrendik sonucu tutmamış kan pıhtılaşma testi istedim doktorumdan onun sonucunu bekliycez 1 veya 2 ayda doktorum dinlen dedi daha sonra tüp bebeğe başlıcaz kısmetse
Merhaba bizde 2 sene bekledik aşılama falan yaptırmadık önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım eşime diyorum neden bekledik ama inan açıklama bulamıyoruz demek ki kısmet de ğilmiş diyorum ben sizinki de öyledir inşallah aşılamalarımız tutar da aman geç oldu ama güç olmadı derizCanim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun insallahBen de 1 ay once gittigimde yaptirmistim zaten tum testleri (hormon, hsg felan) adetin 3. Gunu gel demisti 1 ay sonra 3. Gunu gittim ve sadece ultrasonla yumurtalarima ve kist olup olmadigina bakti. Tekrardan hormon testi gerek gormedi aradan fazla zaman gecmedigi icin. Hersey normal tedaviye baslayabiliriz dedi ve femara ya baslatti 5 gun kullanip gidicem asilama yapilacak insallah yumurtalarm gereken sekilde buyurse..☺Dedigin gibi beklemek cok zor ve kisir bi dongu.. simdiki aklim olsa hic beklemezdim 2 sene bosu bosuna beklemisim..Hakkimizda hayirlisi olur insallah..
Canim oncelikle hakkinda hayirlisi olsun insallahBen de 1 ay once gittigimde yaptirmistim zaten tum testleri (hormon, hsg felan) adetin 3. Gunu gel demisti 1 ay sonra 3. Gunu gittim ve sadece ultrasonla yumurtalarima ve kist olup olmadigina bakti. Tekrardan hormon testi gerek gormedi aradan fazla zaman gecmedigi icin. Hersey normal tedaviye baslayabiliriz dedi ve femara ya baslatti 5 gun kullanip gidicem asilama yapilacak insallah yumurtalarm gereken sekilde buyurse..☺Dedigin gibi beklemek cok zor ve kisir bi dongu.. simdiki aklim olsa hic beklemezdim 2 sene bosu bosuna beklemisim..Hakkimizda hayirlisi olur insallah..
Merhaba bizde 2 sene bekledik aşılama falan yaptırmadık önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım eşime diyorum neden bekledik ama inan açıklama bulamıyoruz demek ki kısmet de ğilmiş diyorum ben sizinki de öyledir inşallah aşılamalarımız tutar da aman geç oldu ama güç olmadı deriz
Allah hepimizin tez zamanda dualarını kabul eylesin gönlümüzdeki i versin inşallah inan her ay beklemek çok zormuş herkesin sorması konuyu didiklemesi daha da yıpratıcıbiz de 1 yıl istemedik ama pişman değiliz iyi ki de beklemişiz hiç bilmediğim bir şehire gittim işten ayrıldım ev işleri yemek yeni düzen oluştur derken eşimle vakit çok güzel geçti hem de bebek sahibi olmaya maddi manevi hazır olunca istemeye başladık ama 3 yılın bu kadar yıpratıcı olacağını beklemiyorduk bunda da vardır bir hayır
Tamm canim benim haberdar ederiminşallah hayırlısıyla büyür ve tutar balım daha da uğraşmaya gerek kalmazgelişmelerden haberdar edin bizi de
Aman aynen canim insallah tek olsun da hayirlisiyla gec olmasi felan hic onemli diil derim ne yapayimMerhaba bizde 2 sene bekledik aşılama falan yaptırmadık önümüzdeki hafta aşılama yaptıracağım eşime diyorum neden bekledik ama inan açıklama bulamıyoruz demek ki kısmet de ğilmiş diyorum ben sizinki de öyledir inşallah aşılamalarımız tutar da aman geç oldu ama güç olmadı deriz
Bence 4 gun daha bekle canm asilama yaptirdiktan sonra ki 14. Gun baza alinip test yapilacak diye biliyorum benmerhaba aşılamada 10.günüm çatlatma iğnesi vurulalı da 12 gün oldu sizce ne zaman test yapmayalım ? hiçbir belirtim yok sol kasık agrım ve halsizlik ,cok azda bel ağrısı . yumurtalarım solda idi ondan kaynaklı olabılır mı 3 tane 18-20 cm yumurtalarım vardı.
Kızlar asilama Yumurta tembelliğine fayda edermi daha cok spermsel sorunlardami tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?