Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam canım benim de geçen ay aşılamam iptal oldu çok fazla yumurta büyümüş diye bu ay bı türlü adetim gelmedi sen de kist fln oldu mu adet gecikmesi yaşadın mı ? Ben gonal f kullandım çatlatma iğnesi bile yapmadı doktorum

Canım ben klomen kullanmıştım yumurta çok olunca iptal edildi işte hatta sen düzenli ilişkiye gir bu kadar yumurtayla tutabilir dedi maalesef olmadı benim adetim bir gün gecikmişti

Kızlar selam aşılamanın 12. günü ve adetime 3 gün var normalde çok düzenlidir adetim ama bugün lekelenme yaşadım. pembe kahverengi sonra peçeteyle sildim ve minik parçalı kan gelmişti. Umutlarım suya düştü iş yerinde olduğum için dolan gözümü sürekli siliyorum. yarın test yapmayı düşünüyordum ama artık gerek kalmadı galiba

bende
11. gün yapmıştım ya canım hani 0.68 di bugün bendende pembe lekelenme geldi ve çok ciddi karın ağrısı yaşıyorum umudunu kaybetme sen yyinede belli olmaz

Yinede test yap canım

bende

11. gün yapmıştım ya canım hani 0.68 di bugün bendende pembe lekelenme geldi ve çok ciddi karın ağrısı yaşıyorum umudunu kaybetme sen yyinede belli olmaz
Adetgeciktikten bir hafta sonra hamile olduğunu öğrenen okumuştum aşılama da Allah'tan imiş kesilmez canim

Benimde bir yumurtam büyümüştü dün aşılama oldum hafif hafif ağrım oluyor. Çok umutlandim nedense ihtimali düşük bile olsa. Pko li olupta asilmadan sonra hamile kalan çok kişi var. İnşaallah bizlerde 2020 ye anne adayları olarak gireriz

dur bakalım canım hemen koyverme kendini inşallah bebişin seninledir forumda testi negatif çıkıp üstüne 4 gün lekelenme yaşamış fakat 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrenen birini okumuştum

dur bakalım canım hemen koyverme kendini inşallah bebişin seninledir forumda testi negatif çıkıp üstüne 4 gün lekelenme yaşamış fakat 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrenen birini okumuştum
inşallah bugün gerçekten garip duygular yaşadım Allahın izniyle hepimiz bebiş haberimizi alalım

kızlar asılama dün oldu ama benim hala kasık agrım var normal mi? Sag tarafımda bir yumurta gelişmişti, şimdi de agrı surekli sağ tarafımdan giriyor

Kızlar Merhaba bugün 12. günüm aşılama da sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı ?
bugun ben de 12. gunumdeyım :) ama inan evde test vardı arkadasıma verdım. cuma gunu bellı olacak ve hastahane de ogrenmek ıstıyorum. daha önce hep boyle onden onden yapardm bu sefeer galıba totem yaptım. evdeki gebelik testleri % 100 olmadığı için çıkmazsa moralıni bozma bence, iki gun daha bekleyip kan yaptır derim. inş hamilesindir.

parça dediğin şey aşılamadan sonra kullanılan jelden kaynaklı olabilir mi? inş kan testinde cıkar

kızlar asılama dün oldu ama benim hala kasık agrım var normal mi? Sag tarafımda bir yumurta gelişmişti, şimdi de agrı surekli sağ tarafımdan giriyor
ben 12. gunumdeyım ve sürekli aynı seyı bende yasadım. sagdaki yumurtam gelişmişti benimde, sureklı kasıklarımda bıcak saplanıyor gbi agrı vardı. cuma gunu belli olacak yazarım ben de sonucu. bir kaç gündür de regli olacak gibi karnım agrıyor ama 15 20 dk sonra geciyor. dengemız de bozuldu tabıı

inşallah tutmuştur. aynen dengemiz bozuldu akşamları jel kullanıyorum o yapar mı ki diye de düşündüm ama neyse hayırlısı olsun haber et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…