Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kesinlikle öyle, bende 20 aralıkta kan verıcem o zaman belli olacak, bu 4 gün geçermi bilmiyorum, inş herkesin tutsun :)

İnş hayırlı sonuclar alırız
İnş hayırlı sonuclar alırız

Kizlar tekrardan hepinize mrb ben de asilama yaptiracagim. Bugun adetimin 3. Gunu doktora gittim femara 2.5 mg werdi. Her gece 2 tane icmemi soyledi 5 gun boyunca... cuma gunu eger yumurtalarim gelisirse asilama yapilacagini soyledi. Simdi benim sorum su asilama ewresinde bu ilaci kullanan varmi bi de her gece 2 tanemi ictiniz ayni anda icmem gerekiyomus

Evet her akşam 2 tane içtim bende

Teşekkür ederim canım valla kaç saattir ağlıyorum inş yükselir bu 2. Aşılamam tpe geçeceğiz yoksa

ağlama demek çok saçma canım benim rahatlayana kadar ağla bak hiç tanımadığın benim bile dualarım sizinle gücümüzün, durumumuzun yettiği yere kadar pes etmek yok bu da bizim sınavımız işte bol bol meryem suresi yasin suresi oku Allah belki vermeyerek daha büyük bir sınavdan koruyor bizi bilemiyoruz Rabbim önce bizlerin sonra diğer anne olmak isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah

Hanımlar doktora illa adetin 3. günü mü gitmek gerekiyor gittiğimiz ilk gün neler yapılıyor muayene tahlil mi?
eşimin nöbeti denk gelmiyor ve 3. gün zorunluysa ben artvinden rizeye tek gitmek zorunda kalıcam
1. veya 2. günü gitsem sorun olur mu bilginiz var mı?

Yani bana hep ilaçları 3 günü başlattı 3. Günü gel dedi ama senin öyle bir durumun varsa 1 veya 2. Günü git ilaçlarını galan yazar belki tahlilini verir sende yaptırısın ona göre

Canim 2 senelik ewliyim bu zamana kadar oyle cok bi doktora gitmedim son 3 aydir cok sık gider olduk cunki artik bekleyerek bir yere warilmayacaginin farkina vardik.. Biraz gec oldu ama hayirlisi artik Ben doktora gittigimde hep adetin 3. Gunu gel diyodu canim nedenini bilmiyorum acikcasi hic sormadim da ama dedigin gibi o gun gitme sansin yoksa 1. Veya 2. Gunu de gidebilirsin bisey fark edecegini sanmiyorum. Doktorun anlayisli ise seni iyi bi sekilde yonlendirir zaten kuzucum

Yani bana hep ilaçları 3 günü başlattı 3. Günü gel dedi ama senin öyle bir durumun varsa 1 veya 2. Günü git ilaçlarını galan yazar belki tahlilini verir sende yaptırısın ona göre

Aksilik regl uygulamasında cuma gününe başlangıç görünüyor 1 2 gün erken olsam bari

Çok iyi yapmışınız sebepsiz olmuyorsa direkt androloji bölümüne gidin biz 4. yıla giricez ve 3 yıldır uğraşıyoruz 1 kimyasal gebelik oldu hep sebepsiz infertilite sanıyorduk ama androlojide eşimde farklı bi aksilik bulundu haziranda aşılamaya karar verildi tahliller filmler doktorun izne çıkması derken aralığa geldik bu ay artık süreç başlasın da 3 gün üst üste de giderim genelde hormon tahliliiçin 3.günü çağırıyorlar ya aşılama işine başlarken de hormon tahlili yapılıyor mu acaba elimde 20 gün öncesinin tahlillerim var beraber götürücem bakalım

Kızlar asilama Yumurta tembelliğine fayda edermi daha cok spermsel sorunlardami tutuyor

Kizlar bursada asilama yaptimis veya tedavi gorenler varmi yardimci olursaniz sevinirim.12 yaşında kızım var.4 senedir korunmuyoruz ama olmadi.esimin sper sayısı düşük yumurtlammda sıkıntı yok.bizde asilama yaptırmaya karr verdik.onerebileceginiz bir klinik doktor var mi?

Canım merhaba bende karacabeyliyim şimdi iş dolasıyla taşındım ama karacabeyde oturuğumda bursada jimel hastanesine gitmiştim orda aşılama yapılıyor çok iyi doktorlar var biraz maliyeti yüksek ama bence bi git oraya derim erkek yaşlı bir doktora gitmiştim ama şimdi hatırlayamıyorum adamın adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…