- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Peki adetin başladı mı ?0.68 negatif
kesinlikle öyle, bende 20 aralıkta kan verıcem o zaman belli olacak, bu 4 gün geçermi bilmiyorum, inş herkesin tutsun :)Çok teşekkür ederimbende 20sine olucam diye adeti bekliyorum daha şimdiden heyecanlıyım harıl harıl temizlik yapıyorum ki süreç başladığında hiçbir şeyle yorulmak istemiyorum ben böylesem sizi düşünemiyorum Twitterda bir astroloji sayfasında gördüm ama tekrar bulamadım önümüzdeki 4-5 gün zihinde olumlu düşüncelere hayallere yer verilmesini öneriyordu demek ki dolunaydı tutulmaydı hepimizi sallamış
Hayır canım başlamadıPeki adetin başladı mı ?
İnş hayırlı sonuclar alırızValla canım hep yattım 1 hafta ondan sonra yavaş yavaş yemeğimi yaptım evimi topladım ama yormadan başka hiç bir şey yapmadım süpürgemi bile eşim yapıyor hayla bilmiyorum umarım yerleşme kanamasıdır ama hiç umutlu değilim yarın belli olucak bakalım ne olduğu canım inşallah seninkide tutmuştur
İnş hayırlı sonuclar alırızValla canım hep yattım 1 hafta ondan sonra yavaş yavaş yemeğimi yaptım evimi topladım ama yormadan başka hiç bir şey yapmadım süpürgemi bile eşim yapıyor hayla bilmiyorum umarım yerleşme kanamasıdır ama hiç umutlu değilim yarın belli olucak bakalım ne olduğu canım inşallah seninkide tutmuştur
Belki de yukselir daha 4 gün var içini ferah tut olmasa bile tekrar deneyeceğiz olana kadar mutsuz olmak yokHayır canım başlamadı
Evet her akşam 2 tane içtim bendeKizlar tekrardan hepinize mrb ben de asilama yaptiracagim. Bugun adetimin 3. Gunu doktora gittim femara 2.5 mg werdi. Her gece 2 tane icmemi soyledi 5 gun boyunca... cuma gunu eger yumurtalarim gelisirse asilama yapilacagini soyledi. Simdi benim sorum su asilama ewresinde bu ilaci kullanan varmi bi de her gece 2 tanemi ictiniz ayni anda icmem gerekiyomus
Ikisini de ayni andami ictin canmEvet her akşam 2 tane içtim bende
Teşekkür ederim canım valla kaç saattir ağlıyorum inş yükselir bu 2. Aşılamam tpe geçeceğiz yoksaBelki de yukselir daha 4 gün var içini ferah tut olmasa bile tekrar deneyeceğiz olana kadar mutsuz olmak yok
Teşekkür ederim canım valla kaç saattir ağlıyorum inş yükselir bu 2. Aşılamam tpe geçeceğiz yoksa
Kizlar tekrardan hepinize mrb ben de asilama yaptiracagim. Bugun adetimin 3. Gunu doktora gittim femara 2.5 mg werdi. Her gece 2 tane icmemi soyledi 5 gun boyunca... cuma gunu eger yumurtalarim gelisirse asilama yapilacagini soyledi. Simdi benim sorum su asilama ewresinde bu ilaci kullanan varmi bi de her gece 2 tanemi ictiniz ayni anda icmem gerekiyomus
Yani bana hep ilaçları 3 günü başlattı 3. Günü gel dedi ama senin öyle bir durumun varsa 1 veya 2. Günü git ilaçlarını galan yazar belki tahlilini verir sende yaptırısın ona göreHanımlar doktora illa adetin 3. günü mü gitmek gerekiyor gittiğimiz ilk gün neler yapılıyor muayene tahlil mi?
eşimin nöbeti denk gelmiyor ve 3. gün zorunluysa ben artvinden rizeye tek gitmek zorunda kalıcam
1. veya 2. günü gitsem sorun olur mu bilginiz var mı?
Canim 2 senelik ewliyim bu zamana kadar oyle cok bi doktora gitmedim son 3 aydir cok sık gider olduk cunki artik bekleyerek bir yere warilmayacaginin farkina vardik.. Biraz gec oldu ama hayirlisi artikHanımlar doktora illa adetin 3. günü mü gitmek gerekiyor gittiğimiz ilk gün neler yapılıyor muayene tahlil mi?
eşimin nöbeti denk gelmiyor ve 3. gün zorunluysa ben artvinden rizeye tek gitmek zorunda kalıcam
1. veya 2. günü gitsem sorun olur mu bilginiz var mı?
Yani bana hep ilaçları 3 günü başlattı 3. Günü gel dedi ama senin öyle bir durumun varsa 1 veya 2. Günü git ilaçlarını galan yazar belki tahlilini verir sende yaptırısın ona göre
Canim 2 senelik ewliyim bu zamana kadar oyle cok bi doktora gitmedim son 3 aydir cok sık gider olduk cunki artik bekleyerek bir yere warilmayacaginin farkina vardik.. Biraz gec oldu ama hayirlisi artikBen doktora gittigimde hep adetin 3. Gunu gel diyodu canim nedenini bilmiyorum acikcasi hic sormadim da ama dedigin gibi o gun gitme sansin yoksa 1. Veya 2. Gunu de gidebilirsin bisey fark edecegini sanmiyorum. Doktorun anlayisli ise seni iyi bi sekilde yonlendirir zaten kuzucum
Evet aynı anda içtim. Sonucu bekliyorum şuanIkisini de ayni andami ictin canm
Merhaba kizlar bende asilama yaptiricam hangi klinikte yaptiriyorsunEvet canım özelde yaptırıyorum . 1240 tl iğnenin fiyatı ama indirim yapıyorlar ben tanıdık eczaneden 900e aldım .
Canım merhaba bende karacabeyliyim şimdi iş dolasıyla taşındım ama karacabeyde oturuğumda bursada jimel hastanesine gitmiştim orda aşılama yapılıyor çok iyi doktorlar var biraz maliyeti yüksek ama bence bi git oraya derim erkek yaşlı bir doktora gitmiştim ama şimdi hatırlayamıyorum adamın adınıKizlar bursada asilama yaptimis veya tedavi gorenler varmi yardimci olursaniz sevinirim.12 yaşında kızım var.4 senedir korunmuyoruz ama olmadi.esimin sper sayısı düşük yumurtlammda sıkıntı yok.bizde asilama yaptırmaya karr verdik.onerebileceginiz bir klinik doktor var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?