- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Benim gibi üç yumurtam oluşmuştu 18cm civarıydı. Kontrolün ertesi günü içatlatma iğnesi vuruldu ardından da bir gün sonra aşılama yapıldı. Yumurta sayısı fazla olunca ikiz olma ihtimali oluyormuş doktor demişti.tabi tutma ihtimalini etkiler mi bilmiyorumKizlar asilma yapabilmeleri icin kac tane yumurtanin buyumus olmasi gerekiyor bi de yumurta ne kadar cok olursa sans o kadar yuksekmi oluyor?
Canım en az 2 yumurta oluşması lazım ve herbirinin en az 18 mm olması lazım. en fazla 4 iyi ondan fazlası birbirini sıkıştırıp büyümeyi engelliyor. Çok yumurta oluştuğu içi aşılama yaptıramayanlar bile var.Kizlar asilma yapabilmeleri icin kac tane yumurtanin buyumus olmasi gerekiyor bi de yumurta ne kadar cok olursa sans o kadar yuksekmi oluyor?
Tek belirtim ani hareketlerde kramp gibi bişey griyor. Birde çok afedersiniz ama böyle aşılamanın yapıldığı yer diyeyim kibarca içeri doğru kaşınma gibi bişey oluyor.Yani baya içerde ama rahimde gibi oda bugün başladı anlam veremedim. Mantarmı kaptı dicem ama rahime daha yakın bi bölge olduğu için onuda diyemiyorum.Merhaba benimde şuna 11. Günüm sende herhangi bir belirti var mı
Herkeste farklı belirtiler olabiliyor mantar olduğunu sanmıyorum dışta olur çünkü içinizi ferah tutun inşallah olumlu sonuçlar alırızTek belirtim ani hareketlerde kramp gibi bişey griyor. Birde çok afedersiniz ama böyle aşılamanın yapıldığı yer diyeyim kibarca içeri doğru kaşınma gibi bişey oluyor.Yani baya içerde ama rahimde gibi oda bugün başladı anlam veremedim. Mantarmı kaptı dicem ama rahime daha yakın bi bölge olduğu için onuda diyemiyorum.
Benim doktorum bir tane yumurta olması yeterli aşılama için dedi en fazla iki yumurta isteriz ikinin üstünde yumurta sonrasında kist oluşumu da yapar veya çoğul gebelik olursa sonlandırmayız gerekiyor o yüzden bir tane yeterli dedi artık hayırlısı AllahtanCanım en az 2 yumurta oluşması lazım ve herbirinin en az 18 mm olması lazım. en fazla 4 iyi ondan fazlası birbirini sıkıştırıp büyümeyi engelliyor. Çok yumurta oluştuğu içi aşılama yaptıramayanlar bile var.
canım b enim doktorum tek yumurta yeterli demişti. 4 den fazlası sıkıntılı diye biliyorumKizlar asilma yapabilmeleri icin kac tane yumurtanin buyumus olmasi gerekiyor bi de yumurta ne kadar cok olursa sans o kadar yuksekmi oluyor?
yanlış bilgilendirme olmasın canım tek yumurtada yeterli. Hatta benim gibi pkolu olanlarda kiste çevirme ihtimali olduğu için ideali 1 yumurta en fazla 2 olsun diyorlar.Canım en az 2 yumurta oluşması lazım ve herbirinin en az 18 mm olması lazım. en fazla 4 iyi ondan fazlası birbirini sıkıştırıp büyümeyi engelliyor. Çok yumurta oluştuğu içi aşılama yaptıramayanlar bile var.
senin yorumunu görmemişim kuzum ya bende aynısını yazdım. Dediğin daha çok pkolular için geçerli diye biliyorum ama erkekte sıkıntılı olanlarda 2 3 yumurta daha iyi demişlerdi.Benim doktorum bir tane yumurta olması yeterli aşılama için dedi en fazla iki yumurta isteriz ikinin üstünde yumurta sonrasında kist oluşumu da yapar veya çoğul gebelik olursa sonlandırmayız gerekiyor o yüzden bir tane yeterli dedi artık hayırlısı Allahtan
canım buraya benim için 30.12 sonuç bekliyor yazabilirsin:)Merhabalar arkadaşlar. Bugün itibari ile 2. aşılama sürecime başladım.Adetimin 4. günündeym ve bugün doktorum gonalf 900 verdi hergün 112.5 kullanıp salı günü kontrole gidicem inşallah. Dualarım 2020ye hamile olarak girmek.Gonalfle beraber inciride yapmayı düşüyürum yarın sabah onada başlayacağım. Varsa benim gibi anne adayları burdan fikir alışverişi yapalım isterim :) Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Rabbi hebli minessalihin.
Aklınıza takılan birşey olursa aşağıda arkadaşlarımızın süreçlerine bakıp soru sorabilirsiniz :)
Ebrubeyazit gonal f kullanıyor:)
@BuddyninAnnesi 04.12 sonuç bekliyor(aralıkta olacak inşallah )
@teolog8579 11.12 sonuç bekliyor (inşallah pozitif olacak )
Pandus gonal f kullanıyor :)
Biz de sorun esimde canm sperm hareketsizligi ve varikosel var femara kullaniyorum bugun 4. Gunum pazartesi yumurtam olusmussa asilama yapilacaksenin yorumunu görmemişim kuzum ya bende aynısını yazdım. Dediğin daha çok pkolular için geçerli diye biliyorum ama erkekte sıkıntılı olanlarda 2 3 yumurta daha iyi demişlerdi.
İnşallah gelişmiştir canım, zaten sende problem yoksa bu ilaçlarla haydi haydi büyümüştür merak etme içini ferah tut:) bende pko olmasına rağmen 1 tane geliştiyse:) eşinde problem olupta aşılamayla hamile kalan okudum kaç kere; hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın kuzumBiz de sorun esimde canm sperm hareketsizligi ve varikosel var femara kullaniyorum bugun 4. Gunum pazartesi yumurtam olusmussa asilama yapilacak
Ayy insallah canim yaİnşallah gelişmiştir canım, zaten sende problem yoksa bu ilaçlarla haydi haydi büyümüştür merak etme içini ferah tut:) bende pko olmasına rağmen 1 tane geliştiyse:) eşinde problem olupta aşılamayla hamile kalan okudum kaç kere; hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın kuzum
benim esimde yok sıkıntı suan bendede yokama yine bence erkekte olmayinca kadina gidiyorlar asilama kadında sorun ise olmuyormuSıkıntı erkek te olan asilamalarda tutma ihtimali biraz daha yuksek oluyor diye duymustum
Geçen asilamada tek yumurtam vardı..Benimde yarın yumurta kontrolü var bakalım 2 yi geçebildim mi
Asilama 1yumrta ile olmuyormu 2 3 tane olunca nolckiGeçen asilamada tek yumurtam vardı..
Insallah 3 4 yum olur şansımız artar :)
Benim klomen ile en fazla 3 olmuştu diğerlerinde 2 oldu hep inşallah öyle olurGeçen asilamada tek yumurtam vardı..
Insallah 3 4 yum olur şansımız artar :)
Canim oluyo tabiki de asilama ama ben sknti erkekte olursa asilamanin tutma ihtimali daha yuksek diye duydum hep cewremdekilerden. Belli de olmaz kuzum sonucta nasip kismet bu isler Rabbim werdikten sonra illaki biseyi vesile kilar ve olurbenim esimde yok sıkıntı suan bendede yokama yine bence erkekte olmayinca kadina gidiyorlar asilama kadında sorun ise olmuyormu
Insallah canimKizlar merhaba bende asilama oldum bugün 12 günüm sabah test yaptim ama negatifdi yinede allahdan ümit kesilmez diyorum ve cumartesini bekliyorumasilamadan sonra doktor progesteron verdi sabah aksam onu kullaniyorum.. Ates ölcümüde yapiyorum suan daha yüksek cikiyo benim asilamadan sonra bugüne kadar asiri bel agrim oldu ve gögüslerim dolgunlasti.. Umarim allah en kisa zamanda hepimize nasip eder ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?