Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı belirtiler bende de var ve benimde ateşim 37- 36.9 bu şekilde hergün ağrılar devam ve sık sık idrara çıkıyorum benimde 11. Günüm aynı günlerde bekleniyor bebişlerimiz hayırlısıyla inşallah mutlu haberleri alırız

inşallah tutmuştur iyi haber almaya çok ihtiyacımız var

amiiiinn inşallah dualarımdasın canım inşallah tutmuştur bebiş

Benim 2 yumurtam olusmustu iyimi demistim en az 2 diyoruz zaten demisti ondan oyle soyledim herkesin doktoru farkli demekki

Test zamanın gelmedi mi ? Ben 13 ünde yaptırdım 25 26 sı gibi kan testi yaptırabilirsin dedi
Bugun yapabilirdim aslında ama eşim il dışına çıktı pazartesi yapacam siye söz verdim o yüzden ama meraktan da çatlıyorum. Ateşimi ölçtüm yükselmiş 37.2 olmuş

Test zamanın gelmedi mi ? Ben 13 ünde yaptırdım 25 26 sı gibi kan testi yaptırabilirsin dedi
Hayırlısı olsun senin için de inşallah Bebişin tutunur Herhangi bir belirti yaşıyor musun ve ateşini de hergün ölçmeyi unutma

Aynen benim öyle oldu iptal oldu tedavim

Slm kızlar..
2 yumurtam 12 mm..
Büyümekte olan yumurtalarda varmış..
Iptal olabilir diye bisey sotlylemedi dr..
Ignelere devam pazartesi kontrol var tekrar..
Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bugün 12. Günüm ama adet sancısı gibi kasığıma ara ara ağrı atıyor anlık sonrada geçiyor. Böyle olan var mı
Gebelik belirtisi olabilir cnm
Adet olacakmış gibi ağrı oluyor ama olmuyosun..
Insallah tutmuştur bize umut olur

Slm kızlar..
2 yumurtam 12 mm..
Büyümekte olan yumurtalarda varmış..
Iptal olabilir diye bisey sotlylemedi dr..
Ignelere devam pazartesi kontrol var tekrar..
Hakkımızda hayırlısı olsun
İptal olmaz onlar istenilen boyuta ulaşana kadar iğnelere devam edersin

Kizlar bugün daha aşılamanın 4.günü düne kadar kasık ağrım çoktu özellikle sağ tarafta ama bugün azaldi bu sefer ağrı belime vurdu ve afedersiniz aşırı derece ha sancilarim olmaya başladı ki bütün gece bundan dolayı uyuyamadım. Normal mi yaşayan varmı, crimino jel kullanıyorum yatmadan onun etkisi olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…