- 4 Temmuz 2019
- 502
- 893
- 103
- 34
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Insallah canimmInsallah canimHadi bakalim hayirli haberi verirsin insallah cumartesi gunu❤
Aynı belirtiler bende de var ve benimde ateşim 37- 36.9 bu şekilde hergün ağrılar devam ve sık sık idrara çıkıyorum benimde 11. Günüm aynı günlerde bekleniyor bebişlerimiz hayırlısıyla inşallah mutlu haberleri alırızKizlar merhaba bende asilama oldum bugün 12 günüm sabah test yaptim ama negatifdi yinede allahdan ümit kesilmez diyorum ve cumartesini bekliyorumasilamadan sonra doktor progesteron verdi sabah aksam onu kullaniyorum.. Ates ölcümüde yapiyorum suan daha yüksek cikiyo benim asilamadan sonra bugüne kadar asiri bel agrim oldu ve gögüslerim dolgunlasti.. Umarim allah en kisa zamanda hepimize nasip eder ❤
Insallah canimmAynı belirtiler bende de var ve benimde ateşim 37- 36.9 bu şekilde hergün ağrılar devam ve sık sık idrara çıkıyorum benimde 11. Günüm aynı günlerde bekleniyor bebişlerimiz hayırlısıyla inşallah mutlu haberleri alırız
ben 13. gununde regl oldum. hayırlısı ne dıyelım..
Selam kızlar eskiden her yazı bildirim gelirdi şimdi gelmiyor neden anlamadım. Aşılamanın 9. günü bugün ve hiç bir belirti yok.Sadece bugün çok ufak adet ağrısı gibi ağrı gelio gidiyo arada.Benim normaldede adet sancım böle bir hafta önceden ufak ufak başlıyor. Tutmadı mı acaba off ..
Merhaba öncelikle aşılama yapanların veda yaptıracak olanların Allah yar ve yardımcısı olsunİnşallah bebeklerimiz tutunur.. bende aşılama yaptırdım bütün 11. Günüm Pazartesi test yapıcam bana da dua etmeyi unutmayın nolur
Benim 2 yumurtam olusmustu iyimi demistim en az 2 diyoruz zaten demisti ondan oyle soyledim herkesin doktoru farkli demekkiBenim doktorum bir tane yumurta olması yeterli aşılama için dedi en fazla iki yumurta isteriz ikinin üstünde yumurta sonrasında kist oluşumu da yapar veya çoğul gebelik olursa sonlandırmayız gerekiyor o yüzden bir tane yeterli dedi artık hayırlısı Allahtan
İnsallah canım inşallah herkesten iyi haber alırızinşallah tutmuştur iyi haber almaya çok ihtiyacımız var
Doğru haklısınBenim 2 yumurtam olusmustu iyimi demistim en az 2 diyoruz zaten demisti ondan oyle soyledim herkesin doktoru farkli demekki
Test zamanın gelmedi mi ? Ben 13 ünde yaptırdım 25 26 sı gibi kan testi yaptırabilirsin dediKızlar bugün 12. Günüm ama adet sancısı gibi kasığıma ara ara ağrı atıyor anlık sonrada geçiyor. Böyle olan var mı
amin cnmCanim oluyo tabiki de asilama ama ben sknti erkekte olursa asilamanin tutma ihtimali daha yuksek diye duydum hep cewremdekilerden. Belli de olmaz kuzum sonucta nasip kismet bu isler Rabbim werdikten sonra illaki biseyi vesile kilar ve olur
Bugun yapabilirdim aslında ama eşim il dışına çıktı pazartesi yapacam siye söz verdim o yüzden ama meraktan da çatlıyorum. Ateşimi ölçtüm yükselmiş 37.2 olmuşTest zamanın gelmedi mi ? Ben 13 ünde yaptırdım 25 26 sı gibi kan testi yaptırabilirsin dedi
Hayırlısı olsun senin için de inşallah Bebişin tutunurTest zamanın gelmedi mi ? Ben 13 ünde yaptırdım 25 26 sı gibi kan testi yaptırabilirsin dedi
Aynen benim öyle oldu iptal oldu tedavimCanım en az 2 yumurta oluşması lazım ve herbirinin en az 18 mm olması lazım. en fazla 4 iyi ondan fazlası birbirini sıkıştırıp büyümeyi engelliyor. Çok yumurta oluştuğu içi aşılama yaptıramayanlar bile var.
Gebelik belirtisi olabilir cnmKızlar bugün 12. Günüm ama adet sancısı gibi kasığıma ara ara ağrı atıyor anlık sonrada geçiyor. Böyle olan var mı
İnşallah dediğin gibi olurGebelik belirtisi olabilir cnm
Adet olacakmış gibi ağrı oluyor ama olmuyosun..
Insallah tutmuştur bize umut olur
İptal olmaz onlar istenilen boyuta ulaşana kadar iğnelere devam edersinSlm kızlar..
2 yumurtam 12 mm..
Büyümekte olan yumurtalarda varmış..
Iptal olabilir diye bisey sotlylemedi dr..
Ignelere devam pazartesi kontrol var tekrar..
Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?