Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar..
2 yumurtam 12 mm..
Büyümekte olan yumurtalarda varmış..
Iptal olabilir diye bisey sotlylemedi dr..
Ignelere devam pazartesi kontrol var tekrar..
Hakkımızda hayırlısı olsun
Büyür canım daha güzel düşün güzel olsun:)

kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Bu 14 günlük bekleme süresi için eşinizle yakınlaşma yaşadınızmı. Ben korkuyorum ya tuttuysa zarar verirse diye. Doktorada utandım soramadım

Doktorum aşılamadan sonraki günden itibaren gün aşırı iliski demisti.

Doktorum aşılamadan sonraki günden itibaren gün aşırı iliski demisti.
evet öyle bizde yaptık ama şimdi sona yaklaşınca bu son haftada yani zarar görürmü diye düşünüyorum.Bizede ilk bi hafta gün aşırı dedi sonrası için bişey demedi.

aa çok sevindimmmmmm

Merhaba canim gnol f 450 ignesini kullandim bu ay catlatma ignesi yaptim yarin 3.asilamam olacak o esnada sıkişmam gerektigini duydum ama doktorum bole birsey soylemedi bende sormadim dogrumu acaba bu

Merhaba canim gnol f 450 ignesini kullandim bu ay catlatma ignesi yaptim yarin 3.asilamam olacak o esnada sıkişmam gerektigini duydum ama doktorum bole birsey soylemedi bende sormadim dogrumu acaba bu

Hayırlısı olsun senin için de inşallah Bebişin tutunur Herhangi bir belirti yaşıyor musun ve ateşini de hergün ölçmeyi unutma
Benim geçen cuma aşılama oldu yani tam bir hafta. Bugün hafif bir ağrı hissettim. Kasık ağrısı. Onun dışında bi belirtim yok. Akıntım da tok. Olması gereken ne onu da bilmiyorum Ben 2. Çocuk için uğraşıyorum. İlk gebeliğimde regl günüme kadar bi belirti yaşamamıştım sadece hafif ağrılar oluyordu regl olacakmışım gibi hissediyordum. Regl e bir kaç gün kala hissetmiştim yani. 3 yıldır da ikinci için uğraşıyoruz hatta 4 yola yaklaştı

Aminn canım aminn doz arttırdımı peki iyimi dedi .
Bugün 75lik fostimon kullanıcam..
Cumartesi-pazar 50lik firmamı söyledi dr..
Arkadan gelen yumlar yetişsin diye..
Bol yumlu bi ay oldu benim için..
Ek olarak çörekotu yiyorum sabahları ac karnına çiğneyip yutuyorum acaba onun mu etkisi oldu

Anlıyorum. Bende adet ağrısı gibi ağrı oluyor sonra geçiyor inşallah olmaz. Hayırlısı olaun hepimiz için..

adetim 1 gün geçti ama inanılmaz sancım var akşam 8 gibi test yapmıştım ilk 10 dk bişey yoktu akşam yemeğe de misafirim vardı şimdi tekrar baktım silik çizgi var ama 4 5 saat geçti kafam çok karışık sabah testi yenilesem mi yoksa kendi kendimi mi avutuyorum bilmiyorum çok sancım var yine mi kimyasal deliricem

Bu testin aynısını bende yapmıştım ilk dakikalarda çıkmayınca vazgeçtim sabah bi gördüm net ikinciçizgi silik değil aynı koyulukta ama regl oldum yani bu teste hiç güvenme derim ilk dklarda çıkmadıysa yanlış sonuç çıkıyor

En iyisimi kan testi yaptır sabah net sonucu alırsın ama reglin bayadır geçiyor o yüzden hamiş de olabilirsin İnşallah mutlu haberi alırsın

En iyisimi kan testi yaptır sabah net sonucu alırsın ama reglin bayadır geçiyor o yüzden hamiş de olabilirsin İnşallah mutlu haberi alırsın

bu ay rahim filmi çekindim sonrasında 1 hafta antibiyotik fitil kullandım geçen hafta da ayağımdan 4 röntgen filmi bi torba ilaç Allah biliyor durup durup bu kadar ilaca radyasyona tutmasa diyorum aşılamaya başlayalım diye 4 gözle adet bekliyorum

Allah çabalarımızın mükafatını en kısa zamanda verir inşallah Hsg en nasıl çıktı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…