- 23 Kasım 2018
- 260
- 195
- 103
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Büyür canım daha güzel düşün güzel olsun:)Slm kızlar..
2 yumurtam 12 mm..
Büyümekte olan yumurtalarda varmış..
Iptal olabilir diye bisey sotlylemedi dr..
Ignelere devam pazartesi kontrol var tekrar..
Hakkımızda hayırlısı olsun
Aminn canım aminn doz arttırdımı peki iyimi dedi .Slm kızlar..
2 yumurtam 12 mm..
Büyümekte olan yumurtalarda varmış..
Iptal olabilir diye bisey sotlylemedi dr..
Ignelere devam pazartesi kontrol var tekrar..
Hakkımızda hayırlısı olsun
Doktorum aşılamadan sonraki günden itibaren gün aşırı iliski demisti.kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Bu 14 günlük bekleme süresi için eşinizle yakınlaşma yaşadınızmı. Ben korkuyorum ya tuttuysa zarar verirse diye. Doktorada utandım soramadım
evet öyle bizde yaptık ama şimdi sona yaklaşınca bu son haftada yani zarar görürmü diye düşünüyorum.Bizede ilk bi hafta gün aşırı dedi sonrası için bişey demedi.Doktorum aşılamadan sonraki günden itibaren gün aşırı iliski demisti.
Himm doğru diyorsun aslında canım bı bilgim yokevet öyle bizde yaptık ama şimdi sona yaklaşınca bu son haftada yani zarar görürmü diye düşünüyorum.Bizede ilk bi hafta gün aşırı dedi sonrası için bişey demedi.
Bende de pko var canım 11.gunde 9mm di 3 gün daha kullandım 14 mm oldu adetimin 17.gununde ancak 19 mm olmuştu öğün de çatlatma iğnesi vurundum. Buyumeyecek diye çok korkmuştum ama pkolarda böyle olduğunu söyledi doktorum, bir tane gelişti büyümesi de geç oldu inşaallah pozitif olsun da emeklerinize degsin
Benim geçen cuma aşılama oldu yani tam bir hafta. Bugün hafif bir ağrı hissettim. Kasık ağrısı. Onun dışında bi belirtim yok. Akıntım da tok. Olması gereken ne onu da bilmiyorumHayırlısı olsun senin için de inşallah Bebişin tutunurHerhangi bir belirti yaşıyor musun ve ateşini de hergün ölçmeyi unutma
4 tane daha yumurta varmis büyümekte olan..İptal olmaz onlar istenilen boyuta ulaşana kadar iğnelere devam edersin
Bugün 75lik fostimon kullanıcam..Aminn canım aminn doz arttırdımı peki iyimi dedi .
Anlıyorum. Bende adet ağrısı gibi ağrı oluyor sonra geçiyor inşallah olmaz. Hayırlısı olaun hepimiz için..Benim geçen cuma aşılama oldu yani tam bir hafta. Bugün hafif bir ağrı hissettim. Kasık ağrısı. Onun dışında bi belirtim yok. Akıntım da tok. Olması gereken ne onu da bilmiyorum☺ Ben 2. Çocuk için uğraşıyorum. İlk gebeliğimde regl günüme kadar bi belirti yaşamamıştım sadece hafif ağrılar oluyordu regl olacakmışım gibi hissediyordum. Regl e bir kaç gün kala hissetmiştim yani. 3 yıldır da ikinci için uğraşıyoruz hatta 4 yola yaklaştı
Benimde öyleydi en sona doğru sadece bir yumurta gelişti diğerleri kaldı öyle o da yeterliymiş zaten4 tane daha yumurta varmis büyümekte olan..
Onlar büyümez heralde..
2 tane 12 11 mm yumurta guzel gelişse kafi
2 yıl önce tayinle Hopa’ya geldik ama bu hastane işlerinden Karadenizi doğru düzgün gezememiştik dedik bu aşılama işine başlamadan gidip gezelim Gürcistan Batumla başladık kafa boş adet oldum olucam derdi yok nasılsa aşılama başlayacak diye keyifle gezdik döndük tam Türkiye’ye giriş gümrük binasında ayağımı burktum balon gibi şişti tabi röntgen filmleri kutu kutu ilaçlar kremler mecbur kullanıyorum neyse ki ufak zedelenmeyle atlattım şimdi de eşim içime kurt düşürdü rahim filmi sonrası kendi kendine hamile kalan da çok oluyormuş röntgen çektirmeseydik diye adete 5 6 gün var sol taraf kasığımda iğnelenme gaz sancısı kabızlık iştahsızlık ne ararsam var acaba heyecandan mı kafam karmakarışık
Bu testin aynısını bende yapmıştım ilk dakikalarda çıkmayınca vazgeçtim sabah bi gördüm net ikinciçizgi silik değil aynı koyulukta ama regl oldum yani bu teste hiç güvenme derim ilk dklarda çıkmadıysa yanlış sonuç çıkıyoradetim 1 gün geçti ama inanılmaz sancım var akşam 8 gibi test yapmıştım ilk 10 dk bişey yoktu akşam yemeğe de misafirim vardı şimdi tekrar baktım silik çizgi var ama 4 5 saat geçti kafam çok karışık sabah testi yenilesem mi yoksa kendi kendimi mi avutuyorum bilmiyorum çok sancım var yine mi kimyasal deliricemEki Görüntüle 2567354
En iyisimi kan testi yaptır sabah net sonucu alırsın ama reglin bayadır geçiyor o yüzden hamiş de olabilirsinadetim 1 gün geçti ama inanılmaz sancım var akşam 8 gibi test yapmıştım ilk 10 dk bişey yoktu akşam yemeğe de misafirim vardı şimdi tekrar baktım silik çizgi var ama 4 5 saat geçti kafam çok karışık sabah testi yenilesem mi yoksa kendi kendimi mi avutuyorum bilmiyorum çok sancım var yine mi kimyasal deliricemEki Görüntüle 2567354
En iyisimi kan testi yaptır sabah net sonucu alırsın ama reglin bayadır geçiyor o yüzden hamiş de olabilirsinİnşallah mutlu haberi alırsın
Allah çabalarımızın mükafatını en kısa zamanda verir inşallahbu ay rahim filmi çekindim sonrasında 1 hafta antibiyotik fitil kullandım geçen hafta da ayağımdan 4 röntgen filmi bi torba ilaç Allah biliyor durup durup bu kadar ilaca radyasyona tutmasa diyorum aşılamaya başlayalım diye 4 gözle adet bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?