- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Allah çabalarımızın mükafatını en kısa zamanda verir inşallahHsg en nasıl çıktı peki
Ewet 6 ay içerisinde normal gebelik oluşabiliyor öyle biliyorum bendehakkında hayırlısı olsun inşallah hanilesindirilk çektirdiğimde iki tüpüm de kapalı göründü ama ben acıyacak diye kendimi çok sıkmıştım ikinci filmimde hiçbir tıkanıklık engel vs çıkmadı işte rahim filmi sonrası normal yoldan hamile kalan da çok kişi varmış bu yüzden acaba dedirtiyor adetim hiç şaşmaz stresten de 1 2 gün erken olur
Aşılama yaptırmak için önce neler yapıyolar? Ayrıca benim eşimde varikosel var ben de hiç tüplerime baktırmadım. KorkuyorumMerhaba öncelikle aşılama yapanların veda yaptıracak olanların Allah yar ve yardımcısı olsunİnşallah bebeklerimiz tutunur.. bende aşılama yaptırdım bütün 11. Günüm Pazartesi test yapıcam bana da dua etmeyi unutmayın nolur
Benim 13. Günüm pazartesi yapılan tahlili ama umudum yok adet sancısı gibi ağrılar ara ara oluyor o yüzden umudumu yitirdimKızlar nasılsınız 1 ay oldu bu topik açılalı yokmu bi hamileyim haberi verecek olan ya :)
İlk olarak hsg çektirmeni öneririm doktorun istemese bile sen talepte bulun bazı doktorlar göz ardı edebiliyorlar. Çünkü tüplerinde tıkanıklık varsa aşılaman boşa yaptırmış olursun. Sonrasında aşılama acısız ağrısız bir işlem inşallah hayırlısıyla gerek bile kalmadan hamile kalırsınAşılama yaptırmak için önce neler yapıyolar? Ayrıca benim eşimde varikosel var ben de hiç tüplerime baktırmadım. Korkuyorum
Canim oncelikle bulundugun yerde iyi bir doktora gidip kontrollerini yaptiman lazim(hsg, hormon testi v.b.)zaten doktorun seni yonlendirir. Hsg de tuplere bakiliyor acik olup olmadigina. Eger cok ciddi bi sorunun yoksa cikolata kisti veya baska bisey doktorun soyler zaten kontrolden sonra asilamaya engel bi durumun olup olmadigini. Varikosel konusunda da hic korkma benim esimdede war ilk once ben de cok korkmustum ama ameliyatla halledilecek bisey yani. Ameliyattan bi kac ay sonra kendilginden hamile kalan bi cok kadin varmis. Benim esime doktor varikoselden ameliyat dedi ama biz ondan once sansimizi asilama da denemek istedik ilac felan kullandim pazartesi de doktora gidicem kontrole yumurtalrm istenilen boyuta geldiyse asilama yapilacak tutarsada tutmazsada iki turlude esim ameliyat olacakAşılama yaptırmak için önce neler yapıyolar? Ayrıca benim eşimde varikosel var ben de hiç tüplerime baktırmadım. Korkuyorum
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bizim de varikosel 3.5. Ama morfoloji sayı çok şükür normal. Bi aşılama deneyelim olmazsa ameliyat dedik. Adet olmayı bekliyorum. Sen hsg çektirdin mi ağrılı bir şeymiş sanırım ve gideceğim hastanede çekmiyolarCanim oncelikle bulundugun yerde iyi bir doktora gidip kontrollerini yaptiman lazim(hsg, hormon testi v.b.)zaten doktorun seni yonlendirir. Hsg de tuplere bakiliyor acik olup olmadigina. Eger cok ciddi bi sorunun yoksa cikolata kisti veya baska bisey doktorun soyler zaten kontrolden sonra asilamaya engel bi durumun olup olmadigini. Varikosel konusunda da hic korkma benim esimdede war ilk once ben de cok korkmustum ama ameliyatla halledilecek bisey yani. Ameliyattan bi kac ay sonra kendilginden hamile kalan bi cok kadin varmis. Benim esime doktor varikoselden ameliyat dedi ama biz ondan once sansimizi asilama da denemek istedik ilac felan kullandim pazartesi de doktora gidicem kontrole yumurtalrm istenilen boyuta geldiyse asilama yapilacak tutarsada tutmazsada iki turlude esim ameliyat olacak
Çok haklısın ama medicalpark pendikte hag çekmiyorlar. Çeken bir hastaneye gideyim değil mi?İlk olarak hsg çektirmeni öneririm doktorun istemese bile sen talepte bulun bazı doktorlar göz ardı edebiliyorlar. Çünkü tüplerinde tıkanıklık varsa aşılaman boşa yaptırmış olursun. Sonrasında aşılama acısız ağrısız bir işlem inşallah hayırlısıyla gerek bile kalmadan hamile kalırsın
Ben daha yumurtaların büyümesini bekliyorum pazartesi kontrole gideceğim salı ya da çarşamba asılama olur heraldeKızlar nasılsınız 1 ay oldu bu topik açılalı yokmu bi hamileyim haberi verecek olan ya :)
Ewet cektirdim ama anestezi ile cektirdim o an bisey hissetmedim yani ama yine de anestezinin etkisi gectikten sonra biraz agri oldu(cok asiri olmasa da) Temiz cikti sukur. Bizim varikosel 2 tarafli bi taraf 2.4 bi taraf 3.8 cok yuksel diil ama ameliyat gerek dedi bi de esim de sperm hareketsizligi de war sayi gayet iyi ama hareketsizlik biraz fazla dedi doktor. Bizim morfoloji %15 sizin ki kacAynı kaderi paylaşıyoruz. Bizim de varikosel 3.5. Ama morfoloji sayı çok şükür normal. Bi aşılama deneyelim olmazsa ameliyat dedik. Adet olmayı bekliyorum. Sen hsg çektirdin mi ağrılı bir şeymiş sanırım ve gideceğim hastanede çekmiyolar
Yumoslarin buyumesini bekliyorum benKızlar nasılsınız 1 ay oldu bu topik açılalı yokmu bi hamileyim haberi verecek olan ya :)
aynen bende bakıyorum bi hayırlı haber olsa da hepimize umut olsa diye benim daha bir hafta var sonuc içinKızlar nasılsınız 1 ay oldu bu topik açılalı yokmu bi hamileyim haberi verecek olan ya :)
deme öyle adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyor diyorlar hep dua et insaallah canım:) iyi düşünelim iyi olsun beni aşılamadan beri yani 5 gündür kasık ağrım hiç geçmedi bi özellikle sağ tarafımda mutlu mu olsam üzülsem mi bilemiyorumBenim 13. Günüm pazartesi yapılan tahlili ama umudum yok adet sancısı gibi ağrılar ara ara oluyor o yüzden umudumu yitirdimnormalde adet olacağım zaman o güne kadar ağrım olmaz ağrımın olduğu anda adet olurum. Şimdi ise üç gündür devam eden adet sancısı kasıklara vuruyor sonra geçiyor. Dengem bozuldu resmen
Sizin morfoloji who ya göre yapılmış belliki. Bizimki krugere göre. Şimdi şöyle; 2 ay önce medical parka gittik orda morfoloji %2 dediler(4 olması gerekiyor en az) biz yıkıldık. Takviye ilaç keçiboynuzu falan yaptık. Doktor hiç iyi değildi. Hastane değiştirdik emseye gittik. Morfoloji 4 çıktı. Doktor eski testin hatalını olduğunu söyledi. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik. Aşılama deneyin dedi. Bu hafta hasta olucam aşılamaya başvurucaz. Ama hastayken hsg çekerler mi?Ewet cektirdim ama anestezi ile cektirdim o an bisey hissetmedim yani ama yine de anestezinin etkisi gectikten sonra biraz agri oldu(cok asiri olmasa da) Temiz cikti sukur. Bizim varikosel 2 tarafli bi taraf 2.4 bi taraf 3.8 cok yuksel diil ama ameliyat gerek dedi bi de esim de sperm hareketsizligi de war sayi gayet iyi ama hareketsizlik biraz fazla dedi doktor. Bizim morfoloji %15 sizin ki kac
Sizin morfoloji who ya göre yapılmış belliki. Bizimki krugere göre. Şimdi şöyle; 2 ay önce medical parka gittik orda morfoloji %2 dediler(4 olması gerekiyor en az) biz yıkıldık. Takviye ilaç keçiboynuzu falan yaptık. Doktor hiç iyi değildi. Hastane değiştirdik emseye gittik. Morfoloji 4 çıktı. Doktor eski testin hatalını olduğunu söyledi. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik. Aşılama deneyin dedi. Bu hafta hasta olucam aşılamaya başvurucaz. Ama hastayken hsg çekerler mi?
Korkutuyorlar beni ya kürtaj olmak gibi falan dediler. O zaman ben adetin 2. Günü kadın doğuma gideyim dimi? Zaten orda ultrason çekerler sonra adet bitince de hag çekerler. Ultrason 2 kere baktılar yumurtalar falan çok iyi dediler. Zaten maşallah günü gününe adet olurum. Ama tüpleri bilemiyorum tabi. Sadece eşimin ileri hız hareketi biraz düşük ama onda da aşılamada özenle hızlıyı seçiyolar diye biliyorumaraştırma hastanesinde rahim filmi en erken adet bittikten 2 - 3 gün sonra çekilebiliyor ve cinsel perhiz yapmak gerekiyor ama sen önceden doktora gitmelisin bana filmden 3 gün önce başlamam için antibiyotik fitil vermişti film çekimine gideceğim güne de ağrı kesici yazmıştı 1 saat önce ve yarım saat önce diye inan korkulacak dayanılmayacak birşey yok ağrıya sızıya canım çok azdır 2 kez çekildim ikisinde de sadece adetin ilk günü olan normal sancı gibi geldi ertesi güne hiç bir şey kalmadı
Eşinizde herhangi bir sıkıntı var mıydıdeme öyle adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı oluyor diyorlar hep dua et insaallah canım:) iyi düşünelim iyi olsun beni aşılamadan beri yani 5 gündür kasık ağrım hiç geçmedi bi özellikle sağ tarafımda mutlu mu olsam üzülsem mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?