- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Benimde bugün kontrolüm oldu..
2 tane 16 mm yum olmuş..
Bi akşam son yum ignemi yaptim..
Yarin gece 12de Catlatma iğnesini yapicam..
Cuma günü de asilama olucak..
Fazla sakinim
Kizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinnhala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Soylemeyince daha rahat oluyor aslında insan en azından sorulardan kurtuluyor :) hadi hayırlısı canım haber et mutlaka iğne daha zor hap vermesi daha iyi olmusben de şimdi geldim hastaneden anneme dahi söylemedim öyle darlıyorlar ki bana da femara diye ilaç verdi 5 gün sabah akşam kullanıp 30unda tekrar gidicem bakalım tahlillere filan bakınca iğneye şimdilik gerek yok dedi
İnşaallah hayirla sonuclanircanimbenimde bugün kontrolüm oldu 3 yumurta oluşmuş 20-19-17,5 cm gece çatlatma iğnemi olucam cuma günü de aşılama
Bende anneme söylemedim sürekli soruyor strese sokuyor beniben de şimdi geldim hastaneden anneme dahi söylemedim öyle darlıyorlar ki bana da femara diye ilaç verdi 5 gün sabah akşam kullanıp 30unda tekrar gidicem bakalım tahlillere filan bakınca iğneye şimdilik gerek yok dedi
inşallah canımİnşaallah hayirla sonuclanircanim
Benimde bugün bacaklarım ağrıdı bayağı. Üşütmüşüm gibi sanırım olmadıKizlar kanda cikti 177.8 ♥♥ belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin inşallah. Çok sevindim umut oldun bizeKizlar kanda cikti 177.8 ♥♥ belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
benimde bugün kontrolüm oldu 3 yumurta oluşmuş 20-19-17,5 cm gece çatlatma iğnemi olucam cuma günü de aşılama
Kızlar asilamin 9. Günü kahverengi akintim var aşırı bel ağrısıyla birlikte adete daha 5 gün var. Adet olacam korkusuyla ayaklarımı dikip yattım böyle birşey yaşayan oldu mu
Kizlar kanda cikti 177.8 ♥♥ belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
Bende anneme söylemedim sürekli soruyor strese sokuyor beni
Benimde bugün bacaklarım ağrıdı bayağı. Üşütmüşüm gibi sanırım olmadı
Normalde bugün ve yarın için yaptırabilirsin demişti . Vakit bulup yaptıramadım. 13 ünde aşılamam yapıldıtahlil gününe kaç gün var canım dur bakalım panik yapma bacak ağrısını da belirtilere yazmışlardı inşallah öyledir
Ne sonucunda aşılama kararı aldınız bende düşünüyorum sabırsızım doktorum buda bir seçenek olabilir ama erken dedi ama vajinismus bitti beklemek istemiyorum yıllar geçiyor.Merhaba. Ben bu ay için hala sonuç bekliyorum, Çarşamba test yapacağım:) Ancak negatif olma ihtimaline karşı kendimi psikolojik olarak Aralık ayı için hazırlamaya başladım. Herkese başarılar dilerim :)
İnşaallah kuzum inşaallahyerleşme belirtisidir inşallah tutunuyordur bebiş
Ayyy çok şükür hamişlerimiz çoğaliyorKizlar kanda cikti 177.8 ♥♥ belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?