- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Inşallah gelicektir cnm..bu kadarını yaşatan Rabbim istese devamı da gelirdi bilmiyorum ki balım doktora sorucam bakalım belki aşılamadan önce gen testi yaptırır bende de 2. kez oldu bunda da vardır bir hayır Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda doldursun inşallah..
Negatif çıktı kan
15. GünümdüKacinci günün cnm
Biz 5.5 yıldır evliyiz hiç korunmadık ama nedense bir türlü gebelik gerçekleşmedi. Klomen tedavisi çatlatma iğnesi histeroskopi hgs kist operasyonu amh değeri düşüklüğü yani yumurta rezervim azalmış derken nerdeyse 3 yıldır uğraşıyoruz. Bu aşılamayı da aklımızda kalmasın diye yaptık. Doktorumuz normalde ilk aşılamanın başarısız olmasından sonra hemen tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi. Ama ben 1 kez daha aşılama denemek istedim ve oldu çok şükür. Demem o ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ben hep zamanı geldiğinde olacağına inandım ama bir taraftan da varsa ufak ufak sorunları çözmeye çalıştım. Umarım sizin için de doğru zamanda güzel haberler almak nasip olur güzel düşünün stres yapmayın inanın her şey çok daha güzel olacak Allah’ın izniyle.
Hayırlısı pek umudum yok ama hayırlısı demekten başka çare yokinşallah bu ay sana da sürpriz olur kendiliğinden gelir...
adet olmadığına göre umut vardır canım,
burda okumustum 13.günde çıkmamış kanda bir hafta sonra öğrenmiş hamile olduğunu.
Moral bozmamak elde değil biliyorum ama bak umudunu kaybetme. Ben de adet olmayı bekliyorum ki aşılama için gidip işlemlere başlayayım. Ama meret gelmiyo. Karnım ağrıyo ama daha bişey yok. Pes etmeden sabırla uğraşmak gerekir. Hepimiz tek bi amaç için uğraşıyoruz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınbu yıl ocak ayında da başıma gelmişti benim adetim hep günü gününe olur 2-3 gün geçti testte önce silik sonra çiift çizgi gördüm güya bu sabah gidip kan vericektim normalinden baya fazla sancıyla 1 gün boyunca afedersiniz açık pembe akıntı ve pedin üzerinde kahverengi siyah parçalar vardı şuan kanamayla karışık parçalar geliyor normal adette az bişey pıhtı olur böyle anladım yaşadığım yerdeki doktora da gidip herşeyi baştan anlatacak dermanım yoktu gitmedim çarşamba sürekli gittiğim doktora anlatırım artık
yaaa çoookkk sevindim canım Rabbime şükürler olsun ilk haberimizi aldık devamıda gelir inşallahh :)Merhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
canım yaa üzülme şimdi nasip değilmiş demekki seni çok iyi anlıyorum ne denir onuda pek bilmiyorum bende böyle olduğumda kim ne dese boş geliyo açıkçası.Hayırlısıyla en kısa sürede anne olalım inşallahhNegatif çıktı kan
Sağolun destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden artık hayırlısı bakalım Allah yar ve yardımcımız olsun en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallahcanım yaa üzülme şimdi nasip değilmiş demekki seni çok iyi anlıyorum ne denir onuda pek bilmiyorum bende böyle olduğumda kim ne dese boş geliyo açıkçası.Hayırlısıyla en kısa sürede anne olalım inşallahh
Moral bozmamak elde değil biliyorum ama bak umudunu kaybetme. Ben de adet olmayı bekliyorum ki aşılama için gidip işlemlere başlayayım. Ama meret gelmiyo. Karnım ağrıyo ama daha bişey yok. Pes etmeden sabırla uğraşmak gerekir. Hepimiz tek bi amaç için uğraşıyoruz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bugün olmadım yarın bakalım olacak mı? Ben de vertigo var. Bugğn başım çok döndü midem bulandı iatifar ettim. Ama gebelik belirtisi mi yoksa vertigo mu kestiremiyorum.bende yarın 4. gün oluyor sabah gidicem bakalım sen adeti bugün yarın mı bekliyorsun?
Senin adetin devam ediyo mubende yarın 4. gün oluyor sabah gidicem bakalım sen adeti bugün yarın mı bekliyorsun?
Bugün olmadım yarın bakalım olacak mı? Ben de vertigo var. Bugğn başım çok döndü midem bulandı iatifar ettim. Ama gebelik belirtisi mi yoksa vertigo mu kestiremiyorum.
Kızlar aşılamanın 8.günündehim bu zamana kadar ciddi bir kasık ağrım vardı ve bugün yerini bel ağrısına bıraktı biraz ağır bir iş yaptım ve hemen arkasından başladı birşey olmuş olabilir yoksa ağrı normal mi bilemiyorum. İki gündür göğsume dokunduğunda sızlıyor acaba adet belirtilerimi diye de korkuyorum, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama o kadar duygusallastim ki herşeye gözlerim doluyor
Çatlamış olabilir yumurtaların cnm..Kızlar bende aşılama için klomen kullanmıştım biliyorsunuz aşılamam iptal edilmişti fakat 2 3 gündür inanılmaz kasık ağrım var bugün 14. Günümdeyim sebebi klomen olabilir mi acaba
Akıntım yok canımÇatlamış olabilir yumurtaların cnm..
Alıntın varmi
İşte kuzum aşılama yaptirdigimi kimse bilmeyince mecbur kalıyorsunbak bu kadar uğraşıyoruz didiniyoruz ne olursa olsun ağır hiç bişey yapma senden bebişinden daha önemlisi mi var az kalmış zaten bol bol dua sabır inşallah belirtiler hamileliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?