Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah gelicektir cnm..
Ben yaptırdım bi kurtaj bi kimyasal olduktan sonra..
Kan pıhtılaşması cıktı..
Sende araştırma hastanelerinde yaptirabilirsin..

Negatif çıktı kan
Biz 5.5 yıldır evliyiz hiç korunmadık ama nedense bir türlü gebelik gerçekleşmedi. Klomen tedavisi çatlatma iğnesi histeroskopi hgs kist operasyonu amh değeri düşüklüğü yani yumurta rezervim azalmış derken nerdeyse 3 yıldır uğraşıyoruz. Bu aşılamayı da aklımızda kalmasın diye yaptık. Doktorumuz normalde ilk aşılamanın başarısız olmasından sonra hemen tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi. Ama ben 1 kez daha aşılama denemek istedim ve oldu çok şükür. Demem o ki hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ben hep zamanı geldiğinde olacağına inandım ama bir taraftan da varsa ufak ufak sorunları çözmeye çalıştım. Umarım sizin için de doğru zamanda güzel haberler almak nasip olur güzel düşünün stres yapmayın inanın her şey çok daha güzel olacak Allah’ın izniyle.

Benim evliliğimde tam 5 buçuk sene.il iki sene korunduk son 3 büçük senedir uğraşıyorum hsg ili defa çekildim temiz çıktı eşimde hiç sorun çıkmadı sperm çok iyiydi olmuyordu geçen sene bir aşılama bir tüp bebek denedik olmadı. Sebepsiz diyorlar ya bi sebeb var ki stres o da hayatımızdan maalesef çıkmıyor. Bir sene ara verdik kendiliğinden yine olmadı şimdi bakıyoruz stres yüzünden eşimde sperm sayısı azalmaya başladı tedavi oluyor ilaçlar filan düzelmiştir inşallah Yani bu aşılama da tutmadı yine başa sardık nasibimizde yok bunu anladık. Hem maddi hem manevi çöküntü yaşıyoruz hep bu hastane masraflar ve üstüne üzüntü umutsuzluk... nasıl olacak artık bilemiyorum gerçekten

Moral bozmamak elde değil biliyorum ama bak umudunu kaybetme. Ben de adet olmayı bekliyorum ki aşılama için gidip işlemlere başlayayım. Ama meret gelmiyo. Karnım ağrıyo ama daha bişey yok. Pes etmeden sabırla uğraşmak gerekir. Hepimiz tek bi amaç için uğraşıyoruz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

yaaa çoookkk sevindim canım Rabbime şükürler olsun ilk haberimizi aldık devamıda gelir inşallahh :)

Sağolun destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden artık hayırlısı bakalım Allah yar ve yardımcımız olsun en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallah

bende yarın 4. gün oluyor sabah gidicem bakalım sen adeti bugün yarın mı bekliyorsun?

bende yarın 4. gün oluyor sabah gidicem bakalım sen adeti bugün yarın mı bekliyorsun?
Bugün olmadım yarın bakalım olacak mı? Ben de vertigo var. Bugğn başım çok döndü midem bulandı iatifar ettim. Ama gebelik belirtisi mi yoksa vertigo mu kestiremiyorum.

Bugün olmadım yarın bakalım olacak mı? Ben de vertigo var. Bugğn başım çok döndü midem bulandı iatifar ettim. Ama gebelik belirtisi mi yoksa vertigo mu kestiremiyorum.

benim yarın 4. gün olacak devam ediyor belli mi olur bi test yapsaydın ya

Kızlar aşılamanın 8.günündehim bu zamana kadar ciddi bir kasık ağrım vardı ve bugün yerini bel ağrısına bıraktı biraz ağır bir iş yaptım ve hemen arkasından başladı birşey olmuş olabilir yoksa ağrı normal mi bilemiyorum. İki gündür göğsume dokunduğunda sızlıyor acaba adet belirtilerimi diye de korkuyorum, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama o kadar duygusallastim ki herşeye gözlerim doluyor

bak bu kadar uğraşıyoruz didiniyoruz ne olursa olsun ağır hiç bişey yapma senden bebişinden daha önemlisi mi var az kalmış zaten bol bol dua sabır inşallah belirtiler hamileliktir

Kızlar bende aşılama için klomen kullanmıştım biliyorsunuz aşılamam iptal edilmişti fakat 2 3 gündür inanılmaz kasık ağrım var bugün 14. Günümdeyim sebebi klomen olabilir mi acaba

Kızlar bende aşılama için klomen kullanmıştım biliyorsunuz aşılamam iptal edilmişti fakat 2 3 gündür inanılmaz kasık ağrım var bugün 14. Günümdeyim sebebi klomen olabilir mi acaba
Çatlamış olabilir yumurtaların cnm..
Alıntın varmi

bak bu kadar uğraşıyoruz didiniyoruz ne olursa olsun ağır hiç bişey yapma senden bebişinden daha önemlisi mi var az kalmış zaten bol bol dua sabır inşallah belirtiler hamileliktir
İşte kuzum aşılama yaptirdigimi kimse bilmeyince mecbur kalıyorsun inşaallah hamilelikte dur sırf bunu düşünüp sabrediyor insan emeklerimizi boşa çıkarmadı rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…