- 23 Kasım 2018
- 260
- 195
- 103
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Benim bel kasık bacak göğüs her yerim ağrıyor yinede iyi düşünmeye çalışıyorum canım sende öyle yapBenimde bugün bacaklarım ağrıdı bayağı. Üşütmüşüm gibi sanırım olmadı
Tebrik ederim sağlıkla gelsinKizlar kanda cikti 177.8 ♥♥ belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
Artmazmi1,9 çıkmış
Rabbim kolaylik versin canım dikkat et kendine dinlen mutlakabende bugun 11,30 da aşılamam nasipse kızlar... dua edin......
bende bugun 11,30 da aşılamam nasipse kızlar... dua edin......
1,9 çıkmış
Doktor da 3 gün daha bekle dedi ama ağırlarım başladı zannetmiyorumArtmazmi
Ben beklemiyorum artık inandım sonuca. Herşeyde bir hayır vardırbelirsizlikle beklemek çok zor canım benim az çok anlayabiliyorum ama daha 4 gün var dur bakalım hemen koyverme kendini.. inşirah suresi ferahlık verirmiş daraldıkça oku
Inşallah enkisa zamanda olurBen beklemiyorum artık inandım sonuca. Herşeyde bir hayır vardır
Ayy canim benim cook sewindim hayirli olsunnKizlar kanda cikti 177.8belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
Neden kimseye söylüyorsun ki canım hiç kimseye söyleme ne aşılamayı ne de doktora gittiğini ailene bile söyleme valla benimde moralimi bozuyorlardı gizli gidiyorum annemin bile haberi yok çünkü sürekli soruyor stres oluyorum inşallah bu ay hamile kalırsam hamileyim derim aşılama olduğunu bile söylemem kendiliğinden oldu diyeceğimAyy canim benim cook sewindim hayirli olsunnŞu surecte inan ki umut oldun bana ya asilama tutmaz diyenlerimi dersin bosuna para harciyosun diyenlerimi dersin kafayi yicektim neredeyse Şu an icim rahatladi walla senin sonucunla Darisi bizlere olsunn insallahhh ❤
Ayy canim benim cook sewindim hayirli olsunnŞu surecte inan ki umut oldun bana ya asilama tutmaz diyenlerimi dersin bosuna para harciyosun diyenlerimi dersin kafayi yicektim neredeyse Şu an icim rahatladi walla senin sonucunla Darisi bizlere olsunn insallahhh ❤
Amiiinn kizlar sağolun Allah razi olsun. İnsallah saglikli olur doktora yarin gidicem oglen bakalim ya. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh en kisa suredee
maalesef öyle de olmuyor canım ben baştan söylemeyeyim diyordum ama bu sefer de ne yaptın hadi şu doktor var oraya gidelim hadi bu doktor var şuraya gidelim diye diye En sonunda söylemek zorunda bıraktılar.Neden kimseye söylüyorsun ki canım hiç kimseye söyleme ne aşılamayı ne de doktora gittiğini ailene bile söyleme valla benimde moralimi bozuyorlardı gizli gidiyorum annemin bile haberi yok çünkü sürekli soruyor stres oluyorum inşallah bu ay hamile kalırsam hamileyim derim aşılama olduğunu bile söylemem kendiliğinden oldu diyeceğim
Canim walla ebrunun da dedigi gibi oyle olmuyoNeden kimseye söylüyorsun ki canım hiç kimseye söyleme ne aşılamayı ne de doktora gittiğini ailene bile söyleme valla benimde moralimi bozuyorlardı gizli gidiyorum annemin bile haberi yok çünkü sürekli soruyor stres oluyorum inşallah bu ay hamile kalırsam hamileyim derim aşılama olduğunu bile söylemem kendiliğinden oldu diyeceğim
Aynen canim beni de mecbur biraktilarmaalesef öyle de olmuyor canım ben baştan söylemeyeyim diyordum ama bu sefer de ne yaptın hadi şu doktor var oraya gidelim hadi bu doktor var şuraya gidelim diye diye En sonunda söylemek zorunda bıraktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?