Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün bacaklarım ağrıdı bayağı. Üşütmüşüm gibi sanırım olmadı
Benim bel kasık bacak göğüs her yerim ağrıyor yinede iyi düşünmeye çalışıyorum canım sende öyle yap biz inşaallah oldu diyel rabbim de oldursun kötü düşünce yok

Kan testi verdim ümitlimiyim hiiiç değil. Çünkü bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Aşılamamın 14. Günü. Normalde adetim 30 unda olmalı en erken. Yani bu kadar erken ağrılarım başladıysa tutmadı diyorum

Hakkımızda hayırlısı kizlar..
Bidahaki sefere aya insallah..
Bu Ay vakti deil gelecek ay vaktidir..
Iyi dusunelim iyi olsun

Kizlar kanda cikti 177.8 belirtide sadece kkasiklaeda igne batmasi gibi aci vardi baska bisey yoktu valla. Simdide adet sancisi gibi sancim var sordum kendine yer aciyimus ondan olurmus bu sancida
Ayy canim benim cook sewindim hayirli olsunn Şu surecte inan ki umut oldun bana ya asilama tutmaz diyenlerimi dersin bosuna para harciyosun diyenlerimi dersin kafayi yicektim neredeyse Şu an icim rahatladi walla senin sonucunla Darisi bizlere olsunn insallahhh

Neden kimseye söylüyorsun ki canım hiç kimseye söyleme ne aşılamayı ne de doktora gittiğini ailene bile söyleme valla benimde moralimi bozuyorlardı gizli gidiyorum annemin bile haberi yok çünkü sürekli soruyor stres oluyorum inşallah bu ay hamile kalırsam hamileyim derim aşılama olduğunu bile söylemem kendiliğinden oldu diyeceğim

Ebrubeyazit tebrik ederim cnm cok sevindim..
Kucağına sağlıklı bi şekilde almak nasip olur insallah
Amiiinn kizlar sağolun Allah razi olsun. İnsallah saglikli olur doktora yarin gidicem oglen bakalim ya. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh en kisa suredee

maalesef öyle de olmuyor canım ben baştan söylemeyeyim diyordum ama bu sefer de ne yaptın hadi şu doktor var oraya gidelim hadi bu doktor var şuraya gidelim diye diye En sonunda söylemek zorunda bıraktılar.

Canim walla ebrunun da dedigi gibi oyle olmuyo hem bizim taraf hem de esimin tarafi cok kalabalik ya bi gun onlar bizde ya da bigun biz onlardayiz.. oyle boyle derken illaki cocuk konusu acilip konu hoooop doktor meselesine tavsiyelere vs. vs. geliyo ve mecbur kaliyoruz soylemede yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…