- 23 Kasım 2018
- 260
- 195
- 103
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Ben bir süre klomenle tedavi görmüştüm, bu yunurtamin hep 19 20 mm olduğu zamanlar çok ağrım olurdu doktora gittiğimde çatlatma vakti derdi akıntı hep catladiktan sonra gelirdi 2 3 gün sadece ağrı sonra 2 3 gün akıntı ve ağrı olurdu belki seninki de öyle bir donemdedir canım. Bu zamanları değerlendirinKızlar bende aşılama için klomen kullanmıştım biliyorsunuz aşılamam iptal edilmişti fakat 2 3 gündür inanılmaz kasık ağrım var bugün 14. Günümdeyim sebebi klomen olabilir mi acaba
Akintin artarsa degerlendir bu günleri cnm..Akıntım yok canım
İnşaallah hayırla pozitif sonuçlarınızı alırız canım:) en güzeli sakinlik stres yapmadanBenimde bugün kontrolüm oldu..
2 tane 16 mm yum olmuş..
Bi akşam son yum ignemi yaptim..
Yarin gece 12de Catlatma iğnesini yapicam..
Cuma günü de asilama olucak..
Fazla sakinim
Hiç umudum olmadığı için yapmıyorumbenim yarın 4. gün olacak devam ediyor belli mi olur bi test yapsaydın ya
Amin cnm amin insallahİnşaallah hayırla pozitif sonuçlarınızı alırız canım:) en güzeli sakinlik stres yapmadan
Çok teşekkür ederim canim bugun hafifledi catladı o zamanBen bir süre klomenle tedavi görmüştüm, bu yunurtamin hep 19 20 mm olduğu zamanlar çok ağrım olurdu doktora gittiğimde çatlatma vakti derdi akıntı hep catladiktan sonra gelirdi 2 3 gün sadece ağrı sonra 2 3 gün akıntı ve ağrı olurdu belki seninki de öyle bir donemdedir canım. Bu zamanları değerlendirin
İnşallah canım inşallahAkintin artarsa degerlendir bu günleri cnm..
Yumurtlama olmuş olabilir..
Belki dogal yollardan hamile kalırsın..
Inşallah
Hadi inşaallah canım çok mutlu oldum kaçıncı günündü sonucuda bizle paylaşKizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinnhala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Canımmmm çok sevindimmmmKizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinnhala inanamiyorum ve cok korkuyorum
inşallah canım.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Ben 10.12 de aşılama olmuştum canı dün 14. günümdü yani.Hadi inşaallah canım çok mutlu oldum kaçıncı günündü sonucuda bizle paylaş
Belirtileriniz nelerdi canimCanımmmm çok sevindimmmmbelirtilerimiz çok benziyordu ve senden böyle güzel bir haber bekliyordum Hayırlısıyla kan testinden de beklenen güzel sonuç çıkar inşallah. Korkma ve stres yapma güzel düşünelim ki güzel olsun
Çokkkk mutlu oldum yaKizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinnhala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Ayy cok sevindim..Kizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinnhala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Çook sevindim gözün Aydın .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 13 ünde aşılama oldum beklemedeyim. Ama ara ara regl olacakmışım gibi oluyor moralim bozuluyorKizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinnhala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Merhaba kızlar. Dün de yazdığım gibi 6 Aralık’ta 2. Aşılamamı yaptırmıştım. Reglim 2 gün gecikmişti. Bugün idrarda gebelik testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Tabi inanamadım ve kanda baktırdım ve değerim 882 çıktı. Hala inanamıyorum. Hamileyim sanırım.
Inşallah herşey güzel olur..coook güzel ALLAH hayırlı etsin
benimde en sonunda 18,5 oldu yarın aşılamam var arkadaşlar.
Inşallah herşey güzel olur..
Benimde cuma ogleden sonra aşılamam var..
İşte kuzum aşılama yaptirdigimi kimse bilmeyince mecbur kalıyorsuninşaallah hamilelikte dur sırf bunu düşünüp sabrediyor insan emeklerimizi boşa çıkarmadı rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?