Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende aşılama için klomen kullanmıştım biliyorsunuz aşılamam iptal edilmişti fakat 2 3 gündür inanılmaz kasık ağrım var bugün 14. Günümdeyim sebebi klomen olabilir mi acaba
Ben bir süre klomenle tedavi görmüştüm, bu yunurtamin hep 19 20 mm olduğu zamanlar çok ağrım olurdu doktora gittiğimde çatlatma vakti derdi akıntı hep catladiktan sonra gelirdi 2 3 gün sadece ağrı sonra 2 3 gün akıntı ve ağrı olurdu belki seninki de öyle bir donemdedir canım. Bu zamanları değerlendirin

Benimde bugün kontrolüm oldu..
2 tane 16 mm yum olmuş..
Bi akşam son yum ignemi yaptim..
Yarin gece 12de Catlatma iğnesini yapicam..
Cuma günü de asilama olucak..
Fazla sakinim

Benimde bugün kontrolüm oldu..
2 tane 16 mm yum olmuş..
Bi akşam son yum ignemi yaptim..
Yarin gece 12de Catlatma iğnesini yapicam..
Cuma günü de asilama olucak..
Fazla sakinim
İnşaallah hayırla pozitif sonuçlarınızı alırız canım:) en güzeli sakinlik stres yapmadan

Çok teşekkür ederim canim bugun hafifledi catladı o zaman

Kizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinn hala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Canımmmm çok sevindimmmm belirtilerimiz çok benziyordu ve senden böyle güzel bir haber bekliyordum Hayırlısıyla kan testinden de beklenen güzel sonuç çıkar inşallah. Korkma ve stres yapma güzel düşünelim ki güzel olsun

Belirtileriniz nelerdi canim

Kizlarr dun kalem test yaptim aksam ve cift cizgiyi gordum bugunde saat 13.00te kan sonucumu alicam dua edinn hala inanamiyorum ve cok korkuyorum
Çook sevindim gözün Aydın .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 13 ünde aşılama oldum beklemedeyim. Ama ara ara regl olacakmışım gibi oluyor moralim bozuluyor

coook güzel ALLAH hayırlı etsin

benimde en sonunda 18,5 oldu yarın aşılamam var arkadaşlar.

İşte kuzum aşılama yaptirdigimi kimse bilmeyince mecbur kalıyorsun inşaallah hamilelikte dur sırf bunu düşünüp sabrediyor insan emeklerimizi boşa çıkarmadı rabbim

ben de şimdi geldim hastaneden anneme dahi söylemedim öyle darlıyorlar ki bana da femara diye ilaç verdi 5 gün sabah akşam kullanıp 30unda tekrar gidicem bakalım tahlillere filan bakınca iğneye şimdilik gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…