- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Hayırlısıyla inşallah çok bekledik çok uğraştıkHadi hayırlısı olsun hakkında cnm
Inşallah tutar
İğneli aşılama nasıl oluyo canım ?Bende iğneli aşılama yaptırdım..
Ilk asilama da tek yum vardir..
Bu asilamamda 2 yum var.
Bakalim sonuç ne olcak..
Moralini bozma olumlu dusun olumlu olsun
Canım bnm 5 yumurtam gelişti dr iğneyi durdurdu çok yumurta aşılama için istediğimiz bir şey değil dedi 2 tane önde gidiyodu öbğrlerinin sönmesini beklycrz dedi. Tek yumurta olması senin için daha iyi çnlü benim 2 gelişmiş ymrutam vardı kadın bana 3 kere sordu bak ikiz olabilir hazr mısın felan ben de şaka yapıyo sandım onlar 1 yumurta istyio aşılama için ama gelişmesi önemli o yumrtanın. 2 den fazlada aşılamayı iptal ediyolarmışBugün kontrolüm vardı 6 gun 75ıu gonal f kullandım bir tane gelişmiş yumurtam var çok morali bozuldu oda 13 mm civarında doktor bırden fazla gelişmesini bekliyoduk dedi aranızda 1 yumurta ile aşılama olan varmı
Sağolun valla iyi geldi söyledikleriniz umarım sizinkide olumlu olur dualarım sizinleBende iğneli aşılama yaptırdım..
Bu asilamamda 2 yum var.
Bakalim sonuç ne olcak..
Şuanda aşılamayı mı bekliyosunjz evet fazla yumurtada ikiz olasılığı yüksekmiş ben ikizdende korkuyodum zaten hakkımızda hayırlısı olur ınsallahCanım bnm 5 yumurtam gelişti dr iğneyi durdurdu çok yumurta aşılama için istediğimiz bir şey değil dedi 2 tane önde gidiyodu öbğrlerinin sönmesini beklycrz dedi. Tek yumurta olması senin için daha iyi çnlü benim 2 gelişmiş ymrutam vardı kadın bana 3 kere sordu bak ikiz olabilir hazr mısın felan ben de şaka yapıyo sandım onlar 1 yumurta istyio aşılama için ama gelişmesi önemli o yumrtanın. 2 den fazlada aşılamayı iptal ediyolarmış
Benimde aşılamam yumurta fazlalığı dan ve çok geliştipinden iptal edildiŞuanda aşılamayı mı bekliyosunjz evet fazla yumurtada ikiz olasılığı yüksekmiş ben ikizdende korkuyodum zaten hakkımızda hayırlısı olur ınsallah
Yok canım çarşamba günü oldum. Bende çok krokuyodum bana haır mısın dedi bende tmm ben hazırım daa ya vucudum taşıyabilir öiyim dedi tabiki dedi sen hazır mısın aman dedim olaunda yeterki ikizde geçerli dedim :)Şuanda aşılamayı mı bekliyosunjz evet fazla yumurtada ikiz olasılığı yüksekmiş ben ikizdende korkuyodum zaten hakkımızda hayırlısı olur ınsallah
İstediğimiZ bir şey değil yumurtaların çok gelişmesi dediBenimde aşılamam yumurta fazlalığı dan ve çok geliştipinden iptal edildi
Canim ilk asilamada tek yum diyemi tutmadi acaba onla bi alakasi warmidir sence? Bazilari 3 yum felan olursa sans daha cok artar diyoBende iğneli aşılama yaptırdım..
Bu asilamamda 2 yum var.
Bakalim sonuç ne olcak..
Mrb cnm yok ben igne kullanmadim femara kullandim 5 gun boyunca gunde 2 ser tane 1 hafta sonra da 1 tane yum olusmus iste 19 mm kafama taktim ama acaba tek yum olmasi isimizi daha da zorlastirirmi diye..Merhaba bendede aynı şekilde bir yumurta var iğne kullandınız mı ? Benim doktorumda birden fazla yumurtanın daha iyi olduğunu soyledi gerçekten moralim bozuldu ve kafam karıstı
Aynı durumdayız şuanda o zaman hayırlısı olsun inşallahMrb cnm yok ben igne kullanmadim femara kullandim 5 gun boyunca gunde 2 ser tane 1 hafta sonra da 1 tane yum olusmus iste 19 mm kafama taktim ama acaba tek yum olmasi isimizi daha da zorlastirirmi diye..
Insallah..Aynı durumdayız şuanda o zaman hayırlısı olsun inşallah
Ben rahat değilim zaten alttan muayenede bile inşallh iyi geçer yaİdrara sıkışmam gerektiği dr geç söyledi sıkıştınmı diye sorduğund evet dedim sonra beni odasına aldı ben çok gergindim dedi biraz rahtla (demesi kolay tabii) neyse o şeyi alttan soktu ama ince şeyi bi türlü sokmad sıkışmadığın için böyle oluyo dedi bacaklarında çok gergin dedi ve cimcikledi benii bu kadar kasma dedi bıraktım kendimi sonra ınu içeri aldı bak dedi şimdi bıraktın kendini ama tabii o srada çok uğraşırken beni canım yandı ama çok acıtıcı değil klasik kontrol gibi düşün gergin olmazsan skıntı yaşamazsın
Canim asilama yapilirken neden idrara sıkışık olmak gerekiyorki benim doktorum hic iyle bisey demediİdrara sıkışmam gerektiği dr geç söyledi sıkıştınmı diye sorduğund evet dedim sonra beni odasına aldı ben çok gergindim dedi biraz rahtla (demesi kolay tabii) neyse o şeyi alttan soktu ama ince şeyi bi türlü sokmad sıkışmadığın için böyle oluyo dedi bacaklarında çok gergin dedi ve cimcikledi benii bu kadar kasma dedi bıraktım kendimi sonra ınu içeri aldı bak dedi şimdi bıraktın kendini ama tabii o srada çok uğraşırken beni canım yandı ama çok acıtıcı değil klasik kontrol gibi düşün gergin olmazsan skıntı yaşamazsın
Rahmi daha iyi görebilmek içinmiş..Canim asilama yapilirken neden idrara sıkışık olmak gerekiyorki benim doktorum hic iyle bisey demedi
Yaa ilk gittik dr çok ılımlı çok güler yüzlü.. 2. 3. De hiç öyle gelmedi bana azarlar gibi bacaklarımı da cimcikledi sinirlerimi bozduu işinde çok iyi olabilir ama biraz da bizi anlasalar keşkeBen rahat değilim zaten alttan muayenede bile inşallh iyi geçer ya
Dr lar da izinli oluyo genelde.. özel hastane mi ?? Dr unla konuş benceBenımde aşılama günüm 1 ocağa denk gelicek gibi görünüyor birde bu çıktı şimdi merkezler kapalı olacağı için 2 ocağa ertelenecek o arada once yumurta çatlamasın die bir iğne sorada çatlatma iğnesi olacakmışız neyi kafama takacağımı şaşırdım inanın
Kzlar tüp bebek yaptırmayacaksanıZ tek yumurta daha iyi 2 den fazla olunca zaten iptal ediyolar kafanıza takmayın bence takılcak bişi değil çok olması daha kötü emin olunMrb cnm yok ben igne kullanmadim femara kullandim 5 gun boyunca gunde 2 ser tane 1 hafta sonra da 1 tane yum olusmus iste 19 mm kafama taktim ama acaba tek yum olmasi isimizi daha da zorlastirirmi diye..
Insallah karşılığını alırız emeklerimizin..İğneli aşılama nasıl oluyo canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?