Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa ilk gittik dr çok ılımlı çok güler yüzlü.. 2. 3. De hiç öyle gelmedi bana azarlar gibi bacaklarımı da cimcikledi sinirlerimi bozduu işinde çok iyi olabilir ama biraz da bizi anlasalar keşke
Kesinlikle hoş değil cimciklemek falan zaten stresli oluyoz anlamazlar ki rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Kesinlikle hoş değil cimciklemek falan zaten stresli oluyoz anlamazlar ki rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Yaa bi de gerginim yaa kaslarımı sıkıtıkça canım yandı o anda o kdar da savunmasızım bi de maşesef onun eline bakıyorum yapsın da bitsin artık diye zaten çıkınca hemen eşime dedim ben tüp bebek felan istemiyorum olmuyo işte o kadar sinirlerimbozıldu kii ben içerde beklerken eşimde sonuçlarını gösterip hocam olur mu felan gibi bişi demiş ne dememi bekliyorsun olur dedim yaa olmasa aşılama yapmazdım demiş eşim şok yaa zaten biz o kadar çaresiziz ki naaptımız belli değil destek olmak yerinee böyle yapmaları o kadar da para alıyo sankii bana bedava yapıo eşim dedi bunlar para alana kadar böyle iyiler aldıktan sonra böyle dedi hak verdim.. çünkü ilk başta kadın beni muayene etmek için kaç kere aradı mesaj attı bi ilği bi ilği desdim bak özelhastane ne kadar ilğili eşimde dedi para için bende dedim ne alaaka sonra anladım ki eşim haklı

Bende dün aşılama oldum hayırlısı bakalım benim canım çok yandı kendimi kastığım için o şeyi içeri alamadı bi türlü ve benim de canım yandı dr da bayağı uğraştı

ikinize de hayırlı olsun inşallah tutmuştur minikler forum içerisinde her sabah ateşini ölçüp takip eden birini okudum 37 ve yukarısı çıkıyorsa gebelik diyordu denemek lazım

ikinize de hayırlı olsun inşallah tutmuştur minikler forum içerisinde her sabah ateşini ölçüp takip eden birini okudum 37 ve yukarısı çıkıyorsa gebelik diyordu denemek lazım
Valla ben giribim zaten ateşim bar ölçsem de sağlıklı çıkmaz :)

Allah verdikten sonra 1 yumurtada kaç tane can yaratıyor nice örnekleri var hiç canını sıkma tabi ki kaliteli yumurta olması daha da önemlisi inşallah sağlıklı gebelik ve bebişi sağlıklı olarak eve getirmek

Saat 2de aşılamam oldu..
Simdi eve gidiyorum araba da uzanmış bu sekilde..
Hakkımızda hayırlısı rabbim nasip eder insallah bu sefer

Allah yardımcın olsun canım çok iyi fikir içimiz rahat eder en azından inşallah benimde rizede yapılacak eve hemen hemen 1 saatlik yol bende arka koltuğa battaniye serip uzanırım

Valla ben giribim zaten ateşim bar ölçsem de sağlıklı çıkmaz :)

yaa geçmiş olsun sana heyecanlı bekleyiş sürüyor desene..
aman ha nane limon filan içme maydanoz dereotu nane gibi yeşilliklerin fazlası bu dönemde tehlike diyorlar

emin ol bunda da vardır bir hayır ben ilk rahim filminde tüpler kapalı göründü diye laparoskopi ameliyatı olacaktım ameliyata 3 gün kala hastanedeki cihaz arızalandı ve 3 ay yapılmasını bekledim ama sinir stresten 4 kilo verdim en son dayanamayıp farklı hastaneye gittim rahim filmi tekrarlandı ve tüplerim açık çıktı anlayacağın 3 ay burnumdan geldi ama boş yere ameliyat olmaktan kurtuldum tevekkül bizden, takdir allahtan

Yaa ilk gittik dr çok ılımlı çok güler yüzlü.. 2. 3. De hiç öyle gelmedi bana azarlar gibi bacaklarımı da cimcikledi sinirlerimi bozduu işinde çok iyi olabilir ama biraz da bizi anlasalar keşke

Allah iyilerle karşılaştırsın ya çok şaşırdım

Allah iyilerle karşılaştırsın ya çok şaşırdım
Çok amin . Allah kimsenin eline düşürmesin.. bi de bana sıkışık mısın dedi bende aşılama olsun ni an önce diye az skışmkştım evet dedim. Sonra yattık dedi sıkışsaydın dedi şuan rahatsız olurdun evet dedim ee niye sıkıştım diyosun sana soramadım mı ben desi sordun evet diyoeum hala konuşuyo karıı tüm enerjim gitti..

Mrb cnm yok ben igne kullanmadim femara kullandim 5 gun boyunca gunde 2 ser tane 1 hafta sonra da 1 tane yum olusmus iste 19 mm kafama taktim ama acaba tek yum olmasi isimizi daha da zorlastirirmi diye..

benim tiroid ilacım sürekli, yediklerime de dikkat ettim ama 3 gündür de femara kullanıyorum her içmemde bulantı yapıyor ve afedersin ishal sizde de yaptı mı?

bence şikayet edin hiç hoş değil hiçbir yerde kimse kimseye bu üslupla konuşmamalı hele de böyle hassas bi durumda..

bence şikayet edin hiç hoş değil hiçbir yerde kimse kimseye bu üslupla konuşmamalı hele de böyle hassas bi durumda..
ParamıZla rezil oluyoruz resmen.. bi de bebek olana kadar sizi bırakmayz dedi sürekli iletişimde olucaz vs içimden diyorum nah bi daha gelirim..

işte bu yüzden bildirin ki uyarsınlar bari sizden sonra gidenlere yapamasın
Anlıycaklarını düşünmüyorum canım.. benim en hassas olduğum anda bana bnları diyen insan anlamaz.. tuzları kuru tabii.. hiç muhatap olmuycam.. tutarsa giderim zaten ücretleri fazlaysa istesem de devam edemem :) tutmazsa hemen vınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…