- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Bende öyle olmuş oluyorum o zaman gonalf kullandımInsallah karşılığını alırız emeklerimizin..
Hap yerine igne yapiyosun yumlari büyütmek icin..
Aynen cnmBende öyle olmuş oluyorum o zaman gonalf kullandım
Kesinlikle hoş değil cimciklemek falan zaten stresli oluyoz anlamazlar ki rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallahYaa ilk gittik dr çok ılımlı çok güler yüzlü.. 2. 3. De hiç öyle gelmedi bana azarlar gibi bacaklarımı da cimcikledi sinirlerimi bozduu işinde çok iyi olabilir ama biraz da bizi anlasalar keşke
Yaa bi de gerginim yaa kaslarımı sıkıtıkça canım yandı o anda o kdar da savunmasızım bi de maşesef onun eline bakıyorum yapsın da bitsin artık diye zaten çıkınca hemen eşime dedim ben tüp bebek felan istemiyorum olmuyo işte o kadar sinirlerimbozıldu kii ben içerde beklerken eşimde sonuçlarını gösterip hocam olur mu felan gibi bişi demiş ne dememi bekliyorsun olur dedim yaa olmasa aşılama yapmazdım demiş eşim şokKesinlikle hoş değil cimciklemek falan zaten stresli oluyoz anlamazlar ki rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Bende dün aşılama oldum hayırlısı bakalım benim canım çok yandı kendimi kastığım için o şeyi içeri alamadı bi türlü ve benim de canım yandı dr da bayağı uğraştı
Meraba kizlar yazdiklarinizi uzuntunuzu sevincinizi aglaya aglaya okudum.. hamile olan arkadaslarimi gonulden tebrik ederim Rabbim hayirli salih evlatlardan eylesin insallah. 2,5 senelik evliyim hic korunmadik olmadi sebebi sebebsiz hic bir neden bulamadilar caremizi asilamada aradik 16 aralıkta Ankara da Novaartda aşılama oldum. Goguslerimde ağrı belimde sirtimda agri kasiklarimda agri var ve istahsizim yemek yemek istemiyorum 2 gun once yani 10. Günümuzde Dayanmadım test yaptım negatif cıktı moralim çok bozuldu ama eşim hep destek oldu internetten araştırmış üzülme daha erken oldug u için idrarda çıkmazmış dedi kanda çıkar dedi. Yarın 14.günümüz kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım ne yapacagimi bilmiyorum.. Sizleri bilgilendirecegim inşallah
Valla ben giribim zaten ateşim bar ölçsem de sağlıklı çıkmaz :)ikinize de hayırlı olsun inşallah tutmuştur miniklerforum içerisinde her sabah ateşini ölçüp takip eden birini okudum 37 ve yukarısı çıkıyorsa gebelik diyordu denemek lazım
Mrb kizlarr bugun kontrolum vardi doktora gittim 1 tane sol tarafta yum. gelismis 19 mm doktora sordum 1 den fazla olmasimi iyi yoksa boylemi diye o da 1 tane olmasi daha iyi dedi yarin gece catlatma ignemi yapip pazartesi de sabah asilama olcam insallah.Sizce 1 tane mi yumurta iyi yoksa 1 den fazlami cok taktim yaa
Saat 2de aşılamam oldu..
Simdi eve gidiyorum araba da uzanmış bu sekilde..
Hakkımızda hayırlısı rabbim nasip eder insallah bu sefer
Valla ben giribim zaten ateşim bar ölçsem de sağlıklı çıkmaz :)
Hiç heycanlı değilim :)yaa geçmiş olsun sana heyecanlı bekleyiş sürüyor desene..
aman ha nane limon filan içme maydanoz dereotu nane gibi yeşilliklerin fazlası bu dönemde tehlike diyorlar
Benımde aşılama günüm 1 ocağa denk gelicek gibi görünüyor birde bu çıktı şimdi merkezler kapalı olacağı için 2 ocağa ertelenecek o arada once yumurta çatlamasın die bir iğne sorada çatlatma iğnesi olacakmışız neyi kafama takacağımı şaşırdım inanın
Yaa ilk gittik dr çok ılımlı çok güler yüzlü.. 2. 3. De hiç öyle gelmedi bana azarlar gibi bacaklarımı da cimcikledi sinirlerimi bozduu işinde çok iyi olabilir ama biraz da bizi anlasalar keşke
Kizlar bende 1 yumurta ile asilama oldum. Bugun 5.gun beklemedeyim yani.. Insallah tutaryeni yıla insallah hamile girerim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok aminAllah iyilerle karşılaştırsın ya çok şaşırdım
Mrb cnm yok ben igne kullanmadim femara kullandim 5 gun boyunca gunde 2 ser tane 1 hafta sonra da 1 tane yum olusmus iste 19 mm kafama taktim ama acaba tek yum olmasi isimizi daha da zorlastirirmi diye..
Çok amin. Allah kimsenin eline düşürmesin.. bi de bana sıkışık mısın dedi bende aşılama olsun ni an önce diye az skışmkştım evet dedim. Sonra yattık dedi sıkışsaydın dedi şuan rahatsız olurdun evet dedim ee niye sıkıştım diyosun sana soramadım mı ben desi sordun evet diyoeum hala konuşuyo karıı tüm enerjim gitti..
ParamıZla rezil oluyoruz resmen.. bi de bebek olana kadar sizi bırakmayz dedi sürekli iletişimde olucaz vs içimden diyorum nah bi daha gelirim..bence şikayet edin hiç hoş değil hiçbir yerde kimse kimseye bu üslupla konuşmamalı hele de böyle hassas bi durumda..
ParamıZla rezil oluyoruz resmen.. bi de bebek olana kadar sizi bırakmayz dedi sürekli iletişimde olucaz vs içimden diyorum nah bi daha gelirim..
Anlıycaklarını düşünmüyorum canım.. benim en hassas olduğum anda bana bnları diyen insan anlamaz.. tuzları kuru tabii.. hiç muhatap olmuycam.. tutarsa giderim zaten ücretleri fazlaysa istesem de devam edemem :) tutmazsa hemen vınnişte bu yüzden bildirin ki uyarsınlar bari sizden sonra gidenlere yapamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?