Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yazık günah işte bak senin o doktora insanlar belki aylarca süren birikimini götürecek aynı muameleyi başkaları görmesinler diye en azından halkla ilişkilere veya başhekimliğe bidir diye dedim..

Yazık günah işte bak senin o doktora insanlar belki aylarca süren birikimini götürecek aynı muameleyi başkaları görmesinler diye en azından halkla ilişkilere veya başhekimliğe bidir diye dedim..
Canım alanında çok iyi dr kimse beni takmaz :) he deyip geççekler.. ayrıca beni devlethastanesi yönlendirdi şuan düşünüyorum da çok saçma değil mi aşılamaya o kadar para verdim devlet yapmıyo mu ?

Ay okadar sinir oldum ki nedemk olur dedim ya diye terlemek ya zaten karşındaki insanlar çaresiz bitkin ağızdan çıkacak iki olumlu cümleyi bekleyen insanlarız buna ihtiyacımız var çünkü moral motivasyon olarak çok üzüldüm canm inşallah hayırlısıyla aşılaman tutar. Böle gıcık uyuz insanlarla karşılaştırması rabbim bizleri

kızlar yumurta büyüklük sınırı 18 mm aşılamada. sayısını sınırı geçtiysede büyüklüğü takmayın kafanıza.Benim 2 yumurtam oldu biri 22 digeri 18di tuttu şükürler olsun. Size tavsiyem yumurta büyütme ilaçlarını (gonal f, menagon, klomen) kullanırken aynı zamandada incir kürünü yapın . Benim ilk aşılamada olmadı yumurta 2 yada 3 tü ve 18 19 mmdi hepsi. Ama incir kürüyle gerçekten düşük dozda iğne kullanarak daha iyi sonuçlar aldım. Kafayada takmamaya çalışın kitap okuyun filme başlayın kafanız dağılsın aklınız hep orda olmasın .İlk aşılamada ben 10. gün başladım test yapmaya oldumu diye. Şimdi gününü bekledim hayırlısı dedim inşallah rabbim isteye herkesin kucağını doldursun. Rabbi hebli mines salihin.

Amin canım yaşadıklarmız yetmiyor gibi bi de dr töreriyle uğraşıyoruz..

kızlar beklemek durumundayız 8 ocak benimki bakalım nasıl olacka. bied duphaston verdi doktorlar

ParamıZla rezil oluyoruz resmen.. bi de bebek olana kadar sizi bırakmayz dedi sürekli iletişimde olucaz vs içimden diyorum nah bi daha gelirim..
Neden içinden söylüyorsun gittiğin de direk yüzüne söyle hal ve hareketleriniz hiç hoşuma gitmedi bir daha gelmeyi düşünmüyorum diye uzatirsa hoşunuza gitmeyen şeyler söylerse şikayet edin kendi paramızla rezil oluyoruz ya.. Özel hastane parayla işler biliyorsun ki bizlere müşteri gözüyle bakan doktorlardan nefret ediyorum. Zaten aylardır uğraşıyoruz duymadığımız yasamadigimiz şey kalmamış bı de bunlarla uğraşacağız iyi valla

Hayırlı olsun masallah Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin canım benim geçen ay tedavim iptal oldu çok fazla sayıda yumurtam vardı bu ay ara verdim önümüzdeki adetle çok düşük dozla basliyalim dedi doktorum inciri sordum sakın birşey kullanma dedi zaten yumurta gelişimin çok iyi dedi bu kez de iptal olursa tüp tek çarem sanırım

Allah yardımcın olsun canım çok iyi fikir içimiz rahat eder en azından inşallah benimde rizede yapılacak eve hemen hemen 1 saatlik yol bende arka koltuğa battaniye serip uzanırım
Amin cnm inşallah olur..
Elimizden geleni yapalim gerisi allaha emanet

Gıcık bi drmus yani..
Nefret ettiğim dr modeli..
Paranla rezil olmak boyle bisi iste..
Moralini bozma stres yapma

Canım haklısın ama yapı gereği öyle bi insan değilim malesef allaha havale ediyorum.. devlete de gitsem aynı özele gitsem de gördüğüm muamele aynı söylemekle bitmez ki duymadığım şey kalmadı evet kendi derdim yetmiyo gibi bi de bunları duyuyorum eşimde normalde sinirli tiptir ama insan önce şok oluyoo bişi yapamıyo farkına sonra varıyosun.

Benimde 2 asilamam canim benim yumurtalar oyle seninkiler gibi buyumedi 1.de o yuzden incir yaptim ben cok faydali oldu. İlk adilamaya 18 mmle girdim 2. Asilamada 22 olmustu

Benimde 2 asilamam canim benim yumurtalar oyle seninkiler gibi buyumedi 1.de o yuzden incir yaptim ben cok faydali oldu. İlk adilamaya 18 mmle girdim 2. Asilamada 22 olmustu
Anladım canım sağlıkla gelsin miniğin Benim başlarsak tedaviye ilk olacak da bu 6. Ayim bir türlü baslayamadik hep bı sorun çıkıyor 5 ay kistlerim geçsin diye uğraştık geçen ay ignelere başladım boşa gitti iptal oldu bu ay dinlenip önümüzdeki adetle başlarız inşallah duanı esirgeme bizden

İnşallah tutar aşılaman da bir daha bu tiple muhattap olmak zorunda kalmazsin

Hep ediyorum canım Rabiim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah banada bu streste sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…