- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
İnşallah canım yaaİnşallah tutar aşılaman da bir daha bu tiple muhattap olmak zorunda kalmazsin
Kızlar salı günü aşılamam yapılacak inşallh ben 2 3 gündür çok öksürüyrdum antibiyotik kullandım zararı olur mu ya kafayı yicem benkendime çok kızıyorum neden sormadan içtim diye
Gebelik öncesi olduğu için sorun olmazKızlar salı günü aşılamam yapılacak inşallh ben 2 3 gündür çok öksürüyrdum antibiyotik kullandım zararı olur mu ya kafayı yicem benkendime çok kızıyorum neden sormadan içtim diye
Canm dahiliye yazdı doktora söyledim bişi olmaz dedi ama kendi doktoruma sölemeti unuttum dün de Bi bayan aşılamayı ertelet antibiyotik zararlı dediGeçmiş olsun inşallah olmaz antibiyotiği kendi kendine mi içtin bir doktor mu yazdı aşılama sürecinde olduğunu söyledin mi?
Ay inşallh dediğin gibidir canmGebelik öncesi olduğu için sorun olmaz
Canım senin adına üzüldüm ama bu kadar umutsuz olma. Şöyle düşün boş boş oturup beklemektense çabalayıp olması için elimizden geleni yapmak daha iyi. Bak ben evleneli 5 bitti 6 dan gidiyoruz. Evlendigimiz günden beri istiyoruz ama olmuyor sebep bulamadılar. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlât nasib etsin herkese inşallah. Hâlâ bir umutla bekliyorum ben tedavilere devam ediyorum. Üzme kendiniAşılamanın 14. Gününde yani dün sabah kan verdim bi umutla beklemenize gerek yok biz sizi arayıp bilgi verecegiz dediler ogleden sonra telefon caldi olumsuz negatitif cikti doktorumuz hfta ici arayip sizi bilgilendirecek ve kontrol icin gun verecek bi de progestoronu artik kullanmayin dediler adetime 4 gun var gosteriyor takvimim ama uzuntuden galiba sabaha kadar sancidan uyuyamadim ve kanamam var şimdi cok umutanmiştim hayırlısı nasip kismet şunu anladım Rbbim nasip etmeyecekse etmiyo yani normal yollarla 3 senedir deniyoruz olmuyo bi asilamayla mi olacak herşey Allahın elinde ol demeden olmuyo işte hicbir şeye bakmıyo ne eşimde ne bende bir sorun bulamadilar yok tıp durdu yani...
En azından adet gününün 1 gün geçmesini bekle canımKizlar bende bu ay ilk aşılamami yaptirdim regl günüm yarin ve cok korkuyorum aklimdan cikmiyo bi turlu onceden test yapip ogrenmek daha mi iyi olurdu bilemedim
Hayırlısı olsun..Aşılamanın 14. Gününde yani dün sabah kan verdim bi umutla beklemenize gerek yok biz sizi arayıp bilgi verecegiz dediler ogleden sonra telefon caldi olumsuz negatitif cikti doktorumuz hfta ici arayip sizi bilgilendirecek ve kontrol icin gun verecek bi de progestoronu artik kullanmayin dediler adetime 4 gun var gosteriyor takvimim ama uzuntuden galiba sabaha kadar sancidan uyuyamadim ve kanamam var şimdi cok umutanmiştim hayırlısı nasip kismet şunu anladım Rbbim nasip etmeyecekse etmiyo yani normal yollarla 3 senedir deniyoruz olmuyo bi asilamayla mi olacak herşey Allahın elinde ol demeden olmuyo işte hicbir şeye bakmıyo ne eşimde ne bende bir sorun bulamadilar yok tıp durdu yani...
Oyle yapacam dayanabilirsem ne zormus beklemek valla bu ay beni cok yordu umarım yeni yil hepimiz icin guzel olurEn azından adet gününün 1 gün geçmesini bekle canım
Aşılamanın 14. Gününde yani dün sabah kan verdim bi umutla beklemenize gerek yok biz sizi arayıp bilgi verecegiz dediler ogleden sonra telefon caldi olumsuz negatitif cikti doktorumuz hfta ici arayip sizi bilgilendirecek ve kontrol icin gun verecek bi de progestoronu artik kullanmayin dediler adetime 4 gun var gosteriyor takvimim ama uzuntuden galiba sabaha kadar sancidan uyuyamadim ve kanamam var şimdi cok umutanmiştim hayırlısı nasip kismet şunu anladım Rbbim nasip etmeyecekse etmiyo yani normal yollarla 3 senedir deniyoruz olmuyo bi asilamayla mi olacak herşey Allahın elinde ol demeden olmuyo işte hicbir şeye bakmıyo ne eşimde ne bende bir sorun bulamadilar yok tıp durdu yani...
Sıkılmasın canin drun dedigi tarihte yaptir testini insallah olumlu sonuç alirsinMerhaba arkadaşlar ben de ayın 19unda aşılammaı olmuştum ve çok zor Bi aşılama oldu bugun 11. Gündü belli olmuştur diye erken gebelik testi aldım negatif çok canım sıkıldıdoktorum 3.4 gibi test yapmamı istemişti ama dayanamadım yaptım ve olsaydı sanırım belli olurdu bugun
Kizlar bende bu ay ilk aşılamami yaptirdim regl günüm yarin ve cok korkuyorum aklimdan cikmiyo bi turlu onceden test yapip ogrenmek daha mi iyi olurdu bilemedim
Hayırlısı olur inşallah cnm..Yarın aşılamam var kızlarrrçok heyecanlıyımmm uyuyamıyorum heyecandann
Merhaba arkadaşlar ben de ayın 19unda aşılammaı olmuştum ve çok zor Bi aşılama oldu bugun 11. Gündü belli olmuştur diye erken gebelik testi aldım negatif çok canım sıkıldıdoktorum 3.4 gibi test yapmamı istemişti ama dayanamadım yaptım ve olsaydı sanırım belli olurdu bugun
Yarın aşılamam var kızlarrrçok heyecanlıyımmm uyuyamıyorum heyecandann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?