Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar salı günü aşılamam yapılacak inşallh ben 2 3 gündür çok öksürüyrdum antibiyotik kullandım zararı olur mu ya kafayı yicem ben kendime çok kızıyorum neden sormadan içtim diye

Kızlar salı günü aşılamam yapılacak inşallh ben 2 3 gündür çok öksürüyrdum antibiyotik kullandım zararı olur mu ya kafayı yicem ben kendime çok kızıyorum neden sormadan içtim diye

Geçmiş olsun inşallah olmaz antibiyotiği kendi kendine mi içtin bir doktor mu yazdı aşılama sürecinde olduğunu söyledin mi?

Geçmiş olsun inşallah olmaz antibiyotiği kendi kendine mi içtin bir doktor mu yazdı aşılama sürecinde olduğunu söyledin mi?
Canm dahiliye yazdı doktora söyledim bişi olmaz dedi ama kendi doktoruma sölemeti unuttum dün de Bi bayan aşılamayı ertelet antibiyotik zararlı dedi

Aşılamanın 14. Gününde yani dün sabah kan verdim bi umutla beklemenize gerek yok biz sizi arayıp bilgi verecegiz dediler ogleden sonra telefon caldi olumsuz negatitif cikti doktorumuz hfta ici arayip sizi bilgilendirecek ve kontrol icin gun verecek bi de progestoronu artik kullanmayin dediler adetime 4 gun var gosteriyor takvimim ama uzuntuden galiba sabaha kadar sancidan uyuyamadim ve kanamam var şimdi cok umutanmiştim hayırlısı nasip kismet şunu anladım Rbbim nasip etmeyecekse etmiyo yani normal yollarla 3 senedir deniyoruz olmuyo bi asilamayla mi olacak herşey Allahın elinde ol demeden olmuyo işte hicbir şeye bakmıyo ne eşimde ne bende bir sorun bulamadilar yok tıp durdu yani...

Canım senin adına üzüldüm ama bu kadar umutsuz olma. Şöyle düşün boş boş oturup beklemektense çabalayıp olması için elimizden geleni yapmak daha iyi. Bak ben evleneli 5 bitti 6 dan gidiyoruz. Evlendigimiz günden beri istiyoruz ama olmuyor sebep bulamadılar. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlât nasib etsin herkese inşallah. Hâlâ bir umutla bekliyorum ben tedavilere devam ediyorum. Üzme kendini

Kizlar bende bu ay ilk aşılamami yaptirdim regl günüm yarin ve cok korkuyorum aklimdan cikmiyo bi turlu onceden test yapip ogrenmek daha mi iyi olurdu bilemedim

Hayırlısı olsun..
Üzülme demicem cunku uzuluyo insan..

Merhaba arkadaşlar ben de ayın 19unda aşılammaı olmuştum ve çok zor Bi aşılama oldu bugun 11. Gündü belli olmuştur diye erken gebelik testi aldım negatif çok canım sıkıldı doktorum 3.4 gibi test yapmamı istemişti ama dayanamadım yaptım ve olsaydı sanırım belli olurdu bugun

Allah beterinden esirgesin biz bilemiyoruz ama bunda da vardır bir hayır inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden olur..

Sıkılmasın canin drun dedigi tarihte yaptir testini insallah olumlu sonuç alirsin

testlere o kadar güven olmuyor vaktine daha varmış stres yapıp üzme kendini inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…