Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa rizeli misin bende rizeliyim cnm..
cok ayri sevindim hemşehirli olmamıza..
Insallah süreç hızlı ve olumlu ilerler..
Bende senin gibi adeti bekliyorum..

inşallah aslen sivaslıyım hopada yaşıyorum ama hastane işlerine filan hep rizeye geliyoruz araştırmada beril hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun?

Allah razı olsun aynen birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim belki faydamız olur

inşallah aslen sivaslıyım hopada yaşıyorum ama hastane işlerine filan hep rizeye geliyoruz araştırmada beril hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun?
Beril hanım şar hastanesindeyken gitmiştim ona rahim filmi ve polip ameliyatımı yapmıştı kendisi iyi drdur..
Şuna istanbulda yaşıyorum burda araştırma hastanesine gidiyorum..
2 asilama yapıp raporu çıkartıp özelde tup bebek yapma düşüncesindeyim..
Insallah gerek kalmaz

ben de internette yorumlarını okuyup seçtim hayırlısı bakalım inşallah hiçbirine gerek kalmadan sürprizle gelir bebişler

Kızlar kontrole gittim çıktım şimdi. 2 yumurta olmuş biri 22 mm olmus digeri 17 mm olmuş. Bugün yine gonal f vurucam yarın catlatma ignesi salı günüde aşılama olucak.

Masallah bayagi büyümüş yumlar..
Hakkinda hayırlısı olur insallag
İnşallah canım böyle görünce bende heyecanlandım inşallah bu sefer ututar ya.Varmıdır tavsiyeleriniz kızlar şunu ye şunu yap diyebileceğiniz. Benim emmimin kızı şunu yaptı hamile kaldı diyebileceğiniz ne varsa dinlemeye ve yapmaya hazırım :) :)

Kızlar kontrole gittim çıktım şimdi. 2 yumurta olmuş biri 22 mm olmus digeri 17 mm olmuş. Bugün yine gonal f vurucam yarın catlatma ignesi salı günüde aşılama olucak.

hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah dualarım sizinle içini ferah tut meryem suresi ve rabbi yessir oku bol bol

Rabbi Yessir Duası
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Rabbi Yessir Duasının Anlamı
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır

meryem suresi 40gün boyunca okudum o ay kimyasal gebelik geçirdim sonu hüzran oldu ama en azından gebe kalabildiğimi normal yolla da olabileceğini anladık içimiz rahatlamıştı

nane maydanoz dere otu gibi ödem söktürücü yiyeceklerden uzak kalmak gerekiyormuş canın ne isterse abartmamak şartıyla ye moralini yüksek tut yengeç burcuyum hislerime güveniyorum aralık ayı iyi gelecek inşallah

Ayy Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur. Olursa bu posttaki herkese benden çay :) Meryem suresini okurken secde yaptınmı canım.Ben çalışıyorum işyerinde dinlemek istiyorum ama secde yapaMıyorum diye korkuyorum açıkçası.

niyetin önemli canım benim bende yapamadım tek hayırlısıyla olsun da biz sana çay ısmarlayalım

Maşallah canım inşaallah hayırla sanuclanir. Gobal f Kac gün vurundun ve kaç dozla bide adetten itibaren kaçıncı gün çatlatma ignesivurunmus olacaksin

Maşallah canım inşaallah hayırla sanuclanir. Gobal f Kac gün vurundun ve kaç dozla bide adetten itibaren kaçıncı gün çatlatma ignesivurunmus olacaksin
Canım tam 10 gün vuruldum 112 buçukla Bir de adetten sayarsak başlangıçtan 12 gün sonra çatlatma iğnesini vurulmuş oluyorum

Kizlar mrb araniza yeni katildim 24 yasindayim 2 sene 1 aylik ewliyim hic hamile kalamadim gecen ay doktora gittik esimle birlikte bende bir problem cikmadi ama esimde neredeyse %70 sperm hareketsizligi cikti ve doktorum aralik ayinda asilama onerdi adet gunumu bekliyorum simdi ve sorum su asilama ile hamile kalma ihtimali yuksekmi ilk kez yaptiricam ama cewremden asilama hakkinda cok olumsuz yorumlar duydum cok kararsizim...

Canim bu isler belli olmuyo ben bi arkadaşla ayni zamanda aşılama oldum
Benim eşimin ileri hız sayısı %75 kalitesi gayet iyidi ama maalesef tutmadı hareketsiz sayısı %15 idi..
o arkadasinkini tam hatırlamıyorum ama baya dusuktu ileri hızı kötüydü sonuçları ama o hamile kaldı . Belli olmuyo yanı canim Allah’ın taktiri nasipte varsa oluyo biraz klişe oldu ama böyle
Sizin hareketsiz sayınız biraz yüksek o yüzden asilama ol derim şansını dene sen gerekeni yap gerisini Allah’a bırak içini ferah tut en önemliside çok çok dua et Umarım yakında mutlu haberi alırız

Insallah canim benim umarim hepimiz bu ay guzel haberler aliriz..

Öncelikle içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin benimde eşim epilepsi ve panik atak ilaçlarını 10 yılı aşkındır kullandığı için sperm tahlilinde sizinki gibi birçok şey düşüktü doktor promen k diye multivitamin verdi 3 ay onu kullandı biz aynı zamanda prof dr saraçoğlunun trt diyanette tavsiye ettiği keten tohumu yağının ve keçiboynuzu pekmezinin soğuk sıkımını bir de çoban çökerten diye bitkiden aldık ve tüm değerleri düzeldi 3 ay sonunda kontrolde doktor bile sonuçlara inanamamıştı 1 kimyasal gebelik oldu ona bile sevindik şu an ki problemimiz de eşimin spermleri fazlasıyla kaliteli ama boşalma esnasında yarısı idrar torbasına gidiyor buna da geri boşalma diyorlar bu yüzden normal yolla hamileliği zorlaştırıyor rabbim önce bizlere ardından tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…