- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Yaaa rizeli misin bende rizeliyim cnm..
cok ayri sevindim hemşehirli olmamıza..
Insallah süreç hızlı ve olumlu ilerler..
Bende senin gibi adeti bekliyorum..
Bende ilk buraya girdiğimde öyleydim doktora bile utanıp soramıyordum hiç bişey sonra burayı keşvedince ay dedim ne kadar çok kişi varmış benim gibi aklıma takılan ne varsa sordum öğrendim ve çok rahat hissetim kendimi. Sende aklına takılan en olursa sor canım destek olalım birbirimize inşallah 2020 biim için uğurlu ve bereketli olucak :)
Bende sivaslıyım :) sen neresindensininşallahaslen sivaslıyım hopada yaşıyorum ama hastane işlerine filan hep rizeye geliyoruz araştırmada beril hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun?
Bende sivaslıyım :) sen neresindensin
Beril hanım şar hastanesindeyken gitmiştim ona rahim filmi ve polip ameliyatımı yapmıştı kendisi iyi drdur..inşallahaslen sivaslıyım hopada yaşıyorum ama hastane işlerine filan hep rizeye geliyoruz araştırmada beril hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun?
Beril hanım şar hastanesindeyken gitmiştim ona rahim filmi ve polip ameliyatımı yapmıştı kendisi iyi drdur..
Şuna istanbulda yaşıyorum burda araştırma hastanesine gidiyorum..
2 asilama yapıp raporu çıkartıp özelde tup bebek yapma düşüncesindeyim..
Insallah gerek kalmaz
Bende divrigiliyim ama maalesef daha 1 kere bile gidemedim istanbulda yasiyorum.sıcak çermikliyiz ama doğma büyüme merkezde yaşadım :)
Masallah bayagi büyümüş yumlar..Kızlar kontrole gittim çıktım şimdi. 2 yumurta olmuş biri 22 mm olmus digeri 17 mm olmuş. Bugün yine gonal f vurucam yarın catlatma ignesi salı günüde aşılama olucak.
İnşallah canım böyle görünce bende heyecanlandım inşallah bu sefer ututar ya.Varmıdır tavsiyeleriniz kızlar şunu ye şunu yap diyebileceğiniz. Benim emmimin kızı şunu yaptı hamile kaldı diyebileceğiniz ne varsa dinlemeye ve yapmaya hazırım :) :)Masallah bayagi büyümüş yumlar..
Hakkinda hayırlısı olur insallag
Kızlar kontrole gittim çıktım şimdi. 2 yumurta olmuş biri 22 mm olmus digeri 17 mm olmuş. Bugün yine gonal f vurucam yarın catlatma ignesi salı günüde aşılama olucak.
Rabbi Yessir Duasının AnlamıRabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır
İnşallah canım böyle görünce bende heyecanlandım inşallah bu sefer ututar ya.Varmıdır tavsiyeleriniz kızlar şunu ye şunu yap diyebileceğiniz. Benim emmimin kızı şunu yaptı hamile kaldı diyebileceğiniz ne varsa dinlemeye ve yapmaya hazırım :) :)
Ayy Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur. Olursa bu posttaki herkese benden çay :) Meryem suresini okurken secde yaptınmı canım.Ben çalışıyorum işyerinde dinlemek istiyorum ama secde yapaMıyorum diye korkuyorum açıkçası.meryem suresi 40gün boyunca okudum o ay kimyasal gebelik geçirdim sonu hüzran oldu ama en azından gebe kalabildiğimi normal yolla da olabileceğini anladık içimiz rahatlamıştı
nane maydanoz dere otu gibi ödem söktürücü yiyeceklerden uzak kalmak gerekiyormuş canın ne isterse abartmamak şartıyla ye moralini yüksek tut yengeç burcuyum hislerime güveniyorum aralık ayı iyi gelecek inşallah
Ayy Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur. Olursa bu posttaki herkese benden çay :) Meryem suresini okurken secde yaptınmı canım.Ben çalışıyorum işyerinde dinlemek istiyorum ama secde yapaMıyorum diye korkuyorum açıkçası.
Maşallah canım inşaallah hayırla sanuclanir. Gobal f Kac gün vurundun ve kaç dozla bide adetten itibaren kaçıncı gün çatlatma ignesivurunmus olacaksinKızlar kontrole gittim çıktım şimdi. 2 yumurta olmuş biri 22 mm olmus digeri 17 mm olmuş. Bugün yine gonal f vurucam yarın catlatma ignesi salı günüde aşılama olucak.
Canım tam 10 gün vuruldum 112 buçukla Bir de adetten sayarsak başlangıçtan 12 gün sonra çatlatma iğnesini vurulmuş oluyorumMaşallah canım inşaallah hayırla sanuclanir. Gobal f Kac gün vurundun ve kaç dozla bide adetten itibaren kaçıncı gün çatlatma ignesivurunmus olacaksin
Canim bu isler belli olmuyo ben bi arkadaşla ayni zamanda aşılama oldumKizlar mrb araniza yeni katildim 24 yasindayim 2 sene 1 aylik ewliyim hic hamile kalamadim gecen ay doktora gittik esimle birlikte bende bir problem cikmadi ama esimde neredeyse %70 sperm hareketsizligi cikti ve doktorum aralik ayinda asilama onerdi adet gunumu bekliyorum simdive sorum su asilama ile hamile kalma ihtimali yuksekmi ilk kez yaptiricam ama cewremden asilama hakkinda cok olumsuz yorumlar duydum cok kararsizim...
Insallah canim benimCanim bu isler belli olmuyo ben bi arkadaşla ayni zamanda aşılama oldum
Benim eşimin ileri hız sayısı %75 kalitesi gayet iyidi ama maalesef tutmadıhareketsiz sayısı %15 idi..
o arkadasinkini tam hatırlamıyorum ama baya dusuktu ileri hızı kötüydü sonuçları ama o hamile kaldı . Belli olmuyo yanı canim Allah’ın taktiri nasipte varsa oluyo biraz klişe oldu ama böyle
Sizin hareketsiz sayınız biraz yüksek o yüzden asilama ol derim şansını dene sen gerekeni yap gerisini Allah’a bırak içini ferah tut en önemliside çok çok dua etUmarım yakında mutlu haberi alırız ♥
Kizlar mrb araniza yeni katildim 24 yasindayim 2 sene 1 aylik ewliyim hic hamile kalamadim gecen ay doktora gittik esimle birlikte bende bir problem cikmadi ama esimde neredeyse %70 sperm hareketsizligi cikti ve doktorum aralik ayinda asilama onerdi adet gunumu bekliyorum simdive sorum su asilama ile hamile kalma ihtimali yuksekmi ilk kez yaptiricam ama cewremden asilama hakkinda cok olumsuz yorumlar duydum cok kararsizim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?