- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Araştırdık cnm genetikten morfolojiye hepsine bakıldı teksebep stres denilebilditekrarlayan düşükte gen testi illa ki yapılmıştır ama geçenlerde birinden duydum aynı şekil tekrar eden düşüğe sebep olan sperm DNA bozukluğu testi varmış ama detayını bilmiyorum bi araştırın isterseniz
Araştırdık cnm genetikten morfolojiye hepsine bakıldı teksebep stres denilebildi
Aminn canım hepimizin inş hadi siz güzel haber verin bari size seviniyimm bana morel olunnnbuna da şükür imkansız diye duymaktan iyidir en kısa zamanda rabbim dileğini gerçekleştirir inşallah
Oy cnm benim yaa 9 düşük mu yasadinAh cnm 9 düşük yaptım artık rutin oldu bir dr kadar deneyimim var resmen gitsemde verecegi progestan ve istirahat mlsf bende kendi haline bıraktım cumaya kadar zaten kontrolum vardı cumayı bekliycem cnm kısmet işi bunlar varsa kısmetimiz olur artı sabır canım rabbim kulum bana umut ermekten vaz gecmedikçe bende ondan vazgecmem demiş
Aminn canım hepimizin inş hadi siz güzel haber verin bari size seviniyimm bana morel olunnn
Resmen benimde oyle yaaa bukadar olurdurup durup tutmadı gibi geliyor sürekli ağlayasım var hayırlısı bakalım 1 hafta kaldı olursa sürpriz olur
Mlsf evet cnm yaptık cnm pıhtılaşmam çıktı asprin kullanıyorum onun için cok yıprandımm bazen bırakıcam ugraşmıycsm diyorum ama içimden birses umudumu kestirtmiyor ben de ne yapıyım bilmiyorum ayaklarım beynime hükmediyo ısrarla beni o dr kapısına goturuyorrOy cnm benim yaa 9 düşük mu yasadin
Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana insallah..
Bende 9 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldum
Bide kimyasal gebelik yaşadım..
Cok zor psikolojisi dagiliyo insanin..
Genetik testleri yaptir mutlaka
Ben yaptırdım ve kan pıhtılaşması cıktı
Oda dusuklere sebepmis..
Oyle demeyin yaaa kotu kotuyu cekiyoo bende oyle dedim 4 cu günden ihtibaren sonuç kotu oldu kanamanızın olmamasıda avantajjj şuan yapmayın boyle kızlarrrResmen benimde oyle yaaa bukadar olur
Ne guzel yakışmış takvimin canım benimmm rabbim onu sana bagışlasınnnnnnOy cnm benim yaa 9 düşük mu yasadin
Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin sana insallah..
Bende 9 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldum
Bide kimyasal gebelik yaşadım..
Cok zor psikolojisi dagiliyo insanin..
Genetik testleri yaptir mutlaka
Ben yaptırdım ve kan pıhtılaşması cıktı
Oda dusuklere sebepmis..
❤amin aminnnñ inşallahNe guzel yakışmış takvimin canım benimmm rabbim onu sana bagışlasınnnnnn
Hemde casıl canım 16 yıldırda biz bekliyoruz senin ilk aşılamanmıydı canım sizin sorun neydi❤amin aminnnñ inşallah
Rabbim sizede en kisa zamanda nasip etsin
Kucaginizi kucagimi doldursun insaalah
8 senedir bebegim gelsin diye bekliyorum
Beklemek cok zor sizisini iyi bilirim
Yok cnm 2.ci asilamamdiHemde casıl canım 16 yıldırda biz bekliyoruz senin ilk aşılamanmıydı canım sizin sorun neydi
Şükür rabbim ona gerek kılmadı cnm hayırlısıyla alırsın inş gucagınaaYok cnm 2.ci asilamamdi
Tüp bebege gecicektik olmasaydı
Sen nslsın cnm varmı bi gelişmeeResmen benimde oyle yaaa bukadar olur
Çok şükür gerek kalmadiŞükür rabbim ona gerek kılmadı cnm hayırlısıyla alırsın inş gucagınaa
Tutmadi benimde malesef..Sen nslsın cnm varmı bi gelişmee
rabbim yardimciniz olsun şuan yasiniz kacHemde casıl canım 16 yıldırda biz bekliyoruz senin ilk aşılamanmıydı canım sizin sorun neydi
Cnm sonucun iyiiii gene yappopppDun kan vermistim bugun cikti degerim 1.20 yani tutmadi kizlar surec gercekten hem maddi hem manevi yipraticiymis moralim cok bozuldu
38 cnmrabbim yardimciniz olsun şuan yasiniz kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?