Aşılama Aralık ayında aşılamaya başlayanlar buluşalım konuşalım☺️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım gününde tam saati saatine olurum ama çok fazla yumurtam oluşunca catlamadi kist oldu diye düşünüyorum ya da son çatlayan yumurtadan 14 gün sonra adet gelir diye düşünüyorum ben de bilemedim
Benim çatlamamdan 14 gün sonra adet olmuyorum genelde daha erken oluyorum sanmıyorum herkeste aynı olduğunu

3 ya da 4 yumurtayla bile yapıyorlar benim ki daha fazlaydı
Maşallh sende bereketli olmuş☺️ Bakalım ben neler duyacağım salı günü😬 ne zor yollar ya. Bide bu iğneyi yapınca biraz kasık sancısı yapıyor bende bide çıkarınca iğnenin ucundan bir damla akıyor acaba etkili olmaz mı diye strese girdim😬

Maşallh sende bereketli olmuş☺ Bakalım ben neler duyacağım salı günü😬 ne zor yollar ya. Bide bu iğneyi yapınca biraz kasık sancısı yapıyor bende bide çıkarınca iğnenin ucundan bir damla akıyor acaba etkili olmaz mı diye strese girdim😬
Ben de senin gibi çok gel git yaşadım yanlış yere mi yapıyorum acaba son damla neden duruyor diye ama bı sıkıntı yok aynen devam et canım ben de sızı olmuyordu ilk vurdugum da oldu o kadar ama gün geçtikçe kasıklarıma dokunduğumda ağrı oluyordu hatta muayene bile ağrı oldu o da çok sayı da yumurtadan kaynaklandı

Ben de senin gibi çok gel git yaşadım yanlış yere mi yapıyorum acaba son damla neden duruyor diye ama bı sıkıntı yok aynen devam et canım ben de sızı olmuyordu ilk vurdugum da oldu o kadar ama gün geçtikçe kasıklarıma dokunduğumda ağrı oluyordu hatta muayene bile ağrı oldu o da çok sayı da yumurtadan kaynaklandı
Zor işler bunlar gerçekten umarım rabbim bunların karşılığını verir bizlere 🤲🏻 Dart atıyormuş gibi hissediyorum kendimi normalde ben iğne yaptıramam işte kendime yapıyorum demek böyle bir şeymiş yani insan kendinden önce tutuyor daha olmadan

Zor işler bunlar gerçekten umarım rabbim bunların karşılığını verir bizlere 🤲🏻 Dart atıyormuş gibi hissediyorum kendimi normalde ben iğne yaptıramam işte kendime yapıyorum demek böyle bir şeymiş yani insan kendinden önce tutuyor daha olmadan
Adetim geldi bugün sabah itibariyle salı günü dokto maceram başlıyor inşallah bı aksilik yaşamam tekrar hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bir an önce kavusalim yavrularımıza ayyyyy inşallah 🙏🏻

Adetim geldi bugün sabah itibariyle salı günü dokto maceram başlıyor inşallah bı aksilik yaşamam tekrar hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bir an önce kavusalim yavrularımıza ayyyyy inşallah 🙏🏻
İnşallah canım benimde salı günü randevum var bakalım ne diyecek iğneler olmuş mu😬 sarı akıntı var geçmeyen bu enfeksiyon hiç bitmiyor bende😢

Back
X