Aşılama Aralık ayında aşılamaya başlayanlar buluşalım konuşalım☺️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç yumurta söylemediler ama biri 12 biri 13 ml dedi inşallah çatlamaz kendiliğinden tedirginim
Siz haklı çıktınız kızlar.. Geciken reglim hamileliktenmis. Reglim gelmisti sadece bir gün sürmüştü. Ben yine de 3. gün gittim doktora aşılama için basliyalim dedi doktorum ama yılbaşı tatiline denk geleceği için bir ay ara vermek istedim iyi ki de öyle yapmışım. Reglim geciktigi ay hamileymisim doktor bir şey demedi çünkü hiç test fln istemedi. Vajinal ultrason da da birşey gozukmemisti. İki hafta sonra öğrendim hamile olduğumu. Hatta buraya yazmıştım reglim gecikti diye siz test yapın demiştiniz ama kırmızıları görünce umudumu yitirmistim. Bir gün ve çok az gelmişti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 ♥️

Siz haklı çıktınız kızlar.. Geciken reglim hamileliktenmis. Reglim gelmisti sadece bir gün sürmüştü. Ben yine de 3. gün gittim doktora aşılama için basliyalim dedi doktorum ama yılbaşı tatiline denk geleceği için bir ay ara vermek istedim iyi ki de öyle yapmışım. Reglim geciktigi ay hamileymisim doktor bir şey demedi çünkü hiç test fln istemedi. Vajinal ultrason da da birşey gozukmemisti. İki hafta sonra öğrendim hamile olduğumu. Hatta buraya yazmıştım reglim gecikti diye siz test yapın demiştiniz ama kırmızıları görünce umudumu yitirmistim. Bir gün ve çok az gelmişti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Canım sağlıkla gelsin bebişin☺️ Senle neredeyse benzer bi durum yaşıyorum. Gonal f ile aşılama için tedaviye başladık. 7gün vurdum iğneyi dün kontrolde 6 yumurtan var dedi aşılama iptal çoğul riski var dedi. 2gün daha vur iğneyi çatlatma iğneni al yanıma gel dedi. Normal ilişki önerecek sanırım çatlatıp ama çok korkuyorum çoğul gebelikten. Risk olacaksa 2 gün daha neden vuruyorum anlamadım. Normal ilişkide risk daha mı az acaba. Kafam çok karışık sen nasıl düşünmüştün yardımcı olur musun bana da🙏

Canım sağlıkla gelsin bebişin☺ Senle neredeyse benzer bi durum yaşıyorum. Gonal f ile aşılama için tedaviye başladık. 7gün vurdum iğneyi dün kontrolde 6 yumurtan var dedi aşılama iptal çoğul riski var dedi. 2gün daha vur iğneyi çatlatma iğneni al yanıma gel dedi. Normal ilişki önerecek sanırım çatlatıp ama çok korkuyorum çoğul gebelikten. Risk olacaksa 2 gün daha neden vuruyorum anlamadım. Normal ilişkide risk daha mı az acaba. Kafam çok karışık sen nasıl düşünmüştün yardımcı olur musun bana da🙏
Sağol canım benim Rabbim isteyen herkese versin bir an evvel 🙏🏻 Ben ilk 75 dozla 4 gün vurdum kontrolde 6 yumurtan var dedi sonra dozu 37.5 a düşürdü 2 gün daha vur dedi tekrar kontrole gittim yumurtalar arttmisti. Çatlatma iğnesi vermedi ilişki bile yasakladı. Sanırım henüz tam olgunlasmadigi için 2 gün daha vurunmami istedi ama o iki günden sonra sayı artmıştı. O ay 10 gün gecikti reglim sadece bir gün adet oldum sandım çok az kanamam vardı yine de 3. gün gittim kontrole bütün yumurtalar catlamisti zaten o ay çok fazla akıntım olmustu. Ardı ardına çatladıgi için iki iliskiyle tutmuş ama hemen kalktım iki dk bile durmadım yani ben de çok şaşkınım. İptal olduysa sen vur çatlatma iğneni doktorun daha iyi biliyordur. Benim catlamada sorunum yoktu canim. İğneyle 2 ya da 3 tanesi catlar muhtemelen sen değerlendir günlerini. Ama benim doktorum ilişki bile yasaklamıştı bizim ki nasılsa olmuyor kafasiydi. İnşallah kendiliğinden müjdeli haberi alırsın 🙏🏻🙏🏻

Sağol canım benim Rabbim isteyen herkese versin bir an evvel 🙏🏻 Ben ilk 75 dozla 4 gün vurdum kontrolde 6 yumurtan var dedi sonra dozu 37.5 a düşürdü 2 gün daha vur dedi tekrar kontrole gittim yumurtalar arttmisti. Çatlatma iğnesi vermedi ilişki bile yasakladı. Sanırım henüz tam olgunlasmadigi için 2 gün daha vurunmami istedi ama o iki günden sonra sayı artmıştı. O ay 10 gün gecikti reglim sadece bir gün adet oldum sandım çok az kanamam vardı yine de 3. gün gittim kontrole bütün yumurtalar catlamisti zaten o ay çok fazla akıntım olmustu. Ardı ardına çatladıgi için iki iliskiyle tutmuş ama hemen kalktım iki dk bile durmadım yani ben de çok şaşkınım. İptal olduysa sen vur çatlatma iğneni doktorun daha iyi biliyordur. Benim catlamada sorunum yoktu canim. İğneyle 2 ya da 3 tanesi catlar muhtemelen sen değerlendir günlerini. Ama benim doktorum ilişki bile yasaklamıştı bizim ki nasılsa olmuyor kafasiydi. İnşallah kendiliğinden müjdeli haberi alırsın 🙏🏻🙏🏻
Maşallah sürpriz yapmış bebiş☺️ Ben de 7 gün 87,5 doz yaptım, şimdi 2gün daha aynı doz devam dedi. Sayı çoksa neden dozu düşürmedi ya da neden 2gün daha vuruyorum anlamadım. Hep doktordan çıkınca aklıma geliyo sorular🙈 kendi kendime vurmayayım 2gün diye düşündüm sonra vardır bi bildiği diyorum şimdi. Allak bullak oldum anlayacağın. Olmazsa senin gibi yapayım 1gün ilişki hemen kalkayım onda da😬 doktora çoğul olursa diye korkuyorum dedim 2den fazla olursa indirgeriz dedi, alıyor sanırım birini. Hiç korun falan da demedi. Senin kaçıncı ayda yaptı sürprizi bebek? Öncesinde femara falan kullanmış mıydın? Bana da dua et nolur🙏

Maşallah sürpriz yapmış bebiş☺ Ben de 7 gün 87,5 doz yaptım, şimdi 2gün daha aynı doz devam dedi. Sayı çoksa neden dozu düşürmedi ya da neden 2gün daha vuruyorum anlamadım. Hep doktordan çıkınca aklıma geliyo sorular🙈 kendi kendime vurmayayım 2gün diye düşündüm sonra vardır bi bildiği diyorum şimdi. Allak bullak oldum anlayacağın. Olmazsa senin gibi yapayım 1gün ilişki hemen kalkayım onda da😬 doktora çoğul olursa diye korkuyorum dedim 2den fazla olursa indirgeriz dedi, alıyor sanırım birini. Hiç korun falan da demedi. Senin kaçıncı ayda yaptı sürprizi bebek? Öncesinde femara falan kullanmış mıydın? Bana da dua et nolur🙏
Ben 2 buçuk yıllık evliyim ilk senem bitmeden gittim 3 ay letu kullandım bı sonuç alamadim. Bir sene ara verip tekrar gittim hastaneye kistlerim vardi bir kaç ay doğum kontrol hapı kullandım geçtiği gibi gonal f başladım. İlk iğne kullanisimdi aşılama için başladık ama iptal oldu. Ben de senin gibi madem fazlaca yumurtam var neden iki gün daha vuruyorum diye düşünmedim değil ama doktor ne dediyse yapıyoruz mecbur. Sanırım bazen arkadan gelen yumurtalar sönüyormuş ya da ilk gelenlerin boyutu yeterli değil ne bilim canım ne deseler onu yapıyoruz ben de iki gün daha vurundum. Sen benim gibi yapma sana ilişki yasak dememiş günlerini değerlendir gün aşırı deneyin inşallah bir tanesi tutar canım. Neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor her zaman dualarım bütün isteyen herkes için. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinden de sana canım inşallah aminnnnnn🙏🏻🙏🏻♥️

Maşallah sürpriz yapmış bebiş☺️ Ben de 7 gün 87,5 doz yaptım, şimdi 2gün daha aynı doz devam dedi. Sayı çoksa neden dozu düşürmedi ya da neden 2gün daha vuruyorum anlamadım. Hep doktordan çıkınca aklıma geliyo sorular🙈 kendi kendime vurmayayım 2gün diye düşündüm sonra vardır bi bildiği diyorum şimdi. Allak bullak oldum anlayacağın. Olmazsa senin gibi yapayım 1gün ilişki hemen kalkayım onda da😬 doktora çoğul olursa diye korkuyorum dedim 2den fazla olursa indirgeriz dedi, alıyor sanırım birini. Hiç korun falan da demedi. Senin kaçıncı ayda yaptı sürprizi bebek? Öncesinde femara falan kullanmış mıydın? Bana da dua et nolur🙏
Maalesef sevincim kısa sürdü gitti bebeğim 😔

Maalesef sevincim kısa sürdü gitti bebeğim 😔
Canımm😞 Sebep neymiş öğrenebildin mi? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hamile kalabildiğini gördün bak. Sağlıksız olacakmış ki gitmiş öyle düşün. Üzülme demiycem illa üzülür insan ama çabuk toparla kendini. Sebebini araştır, bir dahakine önlemini alırsın en azından.

Canımm😞 Sebep neymiş öğrenebildin mi? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hamile kalabildiğini gördün bak. Sağlıksız olacakmış ki gitmiş öyle düşün. Üzülme demiycem illa üzülür insan ama çabuk toparla kendini. Sebebini araştır, bir dahakine önlemini alırsın en azından.
Yaşım 30 canım aynen sağlıksızmis doktorum öyle söyledi. Toparlandım sıkıntı yok tedavime başladım hemen aşılama deniyecem canım inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah 🙏🏻

Ne güzel ya siz çatlatma iğnesi vurmadınız dimi. Benim doktorumda iğnenin 5. Gününde 7 yumurtadan dolayı iptal etti ilişkiyide yasakladı bende denesemmi diye kararsız kaldım inşallah benimde böyle olur🙏🏼

Back
X