- Konu Sahibi hayalleredogru
Kendini umutlandırmadan beklemeyi becerebilen var mıOlursa inşallah aynı zamanlarda çok dua ediyorum. :) ama yinede kendimi umutlandirmadan bekleyeceğim inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini umutlandırmadan beklemeyi becerebilen var mıOlursa inşallah aynı zamanlarda çok dua ediyorum. :) ama yinede kendimi umutlandirmadan bekleyeceğim inşallah
Bende kendimi umutlandırmamak adına hiç düşünmüyorum bile inşallah ikimizde hatta herkes güzel haberler alırOlursa inşallah aynı zamanlarda çok dua ediyorum. :) ama yinede kendimi umutlandirmadan bekleyeceğim inşallah
Evet öyle aslında aklına geliyor ama şuan ben iğne vurma aşamasında olduğum için belki yapıldıktan bit hafta sonra başlar stres merak şimdi erken diye rahatımKendini umutlandırmadan beklemeyi becerebilen var mıyaptırırken hiç umutlu değildim. Beklerken yine de hep olursayı düşünüyor insan. Olmama ihtimalini düşünüyorsun ama bi bakıyorsun yine ya olursa diyorsun
Zaten yapılana kadar acaba nasıl birşey acıyor mu zor mu ne kadar sürüyor vs... dediğiniz gibi bir hafta sonra başlıyor merak. Ben şuan o aşamadayım. Geçen cuma yapılmıştıEvet öyle aslında aklına geliyor ama şuan ben iğne vurma aşamasında olduğum için belki yapıldıktan bit hafta sonra başlar stres merak şimdi erken diye rahatım☺
Şuan en yorucu aşamadasın zihinden yorgunluk çok daha zor umarım beklediğine çektiklerine değer inşallahZaten yapılana kadar acaba nasıl birşey acıyor mu zor mu ne kadar sürüyor vs... dediğiniz gibi bir hafta sonra başlıyor merak. Ben şuan o aşamadayım. Geçen cuma yapılmıştı
Hiç bir fikrim yok vallahi canım ama hamile olabilir misin test yaptın mı normal şekilde kalmış olabilirsin sonuçtaKızlar geçen ay gonal f kullandım çok fazla yumurtam oluştuğu için iptal oldu tedavimBu ay düşük dozla basliyacaz ama bugün 33. günüm ben henüz adet olamadım ya iyice sinirlerim bozuldu. Acaba oluşan yumurtalar ardı ardına çatladıgi için adetim gecikiyor olabilir mi ? Çatlatma iğnesi yapilmadı kist olma ihtimali var mı bir de bı kaç önce kistlerim vardı onlara rağmen adetim gelirdi fikri olan var mı yardım lütfen
![]()
Evet canım ama benim o kadar zaman olunca insan ister istemez hep negatif yönünü düşünürüm önce oldu mu acaba demem. Hatta ilk asılama da eşime umutlanma bunun şansı çok yüksek değil pozitif olursa sevinirsin diyordum. Test bile yapmıyorum uzun zamandırKendini umutlandırmadan beklemeyi becerebilen var mıyaptırırken hiç umutlu değildim. Beklerken yine de hep olursayı düşünüyor insan. Olmama ihtimalini düşünüyorsun ama bi bakıyorsun yine ya olursa diyorsun
Amin inşallah canım bu ay son olur da meleklerimize kavuşuruzBende kendimi umutlandırmamak adına hiç düşünmüyorum bile inşallah ikimizde hatta herkes güzel haberler alır![]()
En ufak bi belirtim olsa test yapardım ama yok üstelik doktor ilişki yasak demişti buna rağmen İki kez ilişki oldu ama 2 dk sonra kalktım yani olacağını sanmıyorum canım teşekkür ederim cvbin içinHiç bir fikrim yok vallahi canım ama hamile olabilir misin test yaptın mı normal şekilde kalmış olabilirsin sonuçta
Kaç yumurta olmuştu canım bilgin var mı? Olma ihtimali var bence hangisi ne zaman çatladı bilmiyoruz sonuçta bunun için bazen 1 dk bile fazla bir ara test yap benceEn ufak bi belirtim olsa test yapardım ama yok üstelik doktor ilişki yasak demişti buna rağmen İki kez ilişki oldu ama 2 dk sonra kalktım yani olacağını sanmıyorum canım teşekkür ederim cvbin için
Ama olabilir herkeste belirti olmuyor bide bence bir test yap senEn ufak bi belirtim olsa test yapardım ama yok üstelik doktor ilişki yasak demişti buna rağmen İki kez ilişki oldu ama 2 dk sonra kalktım yani olacağını sanmıyorum canım teşekkür ederim cvbin için
Canım ilk kontrolde 6 tane dedi en küçüğü 11 mldi 4 günde 6 yumurta oluştu 75 dozla vuruldum. Sonra dozu 37.5 a düşürdü doktor iki gün daha iğnemi yaptım sayı nerdeyse 8 olmuştu 9 da olabilir sayamadi yani ama ekran da gördüm ben deKaç yumurta olmuştu canım bilgin var mı? Olma ihtimali var bence hangisi ne zaman çatladı bilmiyoruz sonuçta bunun için bazen 1 dk bile fazla bir ara test yap bence
Canım en son ilişkiden kaç gün geçti peki biliyor musunCanım ilk kontrolde 6 tane dedi en küçüğü 11 mldi 4 günde 6 yumurta oluştu 75 dozla vuruldum. Sonra dozu 37.5 a düşürdü doktor iki gün daha iğnemi yaptım sayı nerdeyse 8 olmuştu 9 da olabilir sayamadi yani ama ekran da gördüm ben deFazla geldi doz standart doz da 75 mis zaten ben de aşırı uyarıldı anlamadım gitti aylardır uğraşıyorum her ay bı sorunla karşılaşıyorum
![]()
Bir haftayi aştı sanırım yani adet döngüm 27 nasilsa adet olucam diye oldu en son ilişkiCanım en son ilişkiden kaç gün geçti peki biliyor musun
Bir durum var mutlaka adetin düzenli değil miBir haftayi aştı sanırım yani adet döngüm 27 nasilsa adet olucam diye oldu en son ilişki![]()
Yaa olabilir mi ki hiç yoktu aklimda bu ay aşılama iptal olunca önümüzdeki aya odaklandim hep. Dün gece de rüya gördüm biri düşük yapmisti ve ben hamile olduğumu ogreniyordum çok yeniydi düşük yapan kişi üzülmesin diye söylemiyordum ona ve çok üzülüyordum onun için ama ben çok şaşkındım elim karnimda hep bebek mi var şimdi burda diyip duruyordum ahhh gerçek olsa rüyam keşkeAma olabilir herkeste belirti olmuyor bide bence bir test yap sen
Ben 100 kullanıyorum ve 7 gün vurmuş olacağım o zaman bende sıkıntı yaşayabilirimCanım ilk kontrolde 6 tane dedi en küçüğü 11 mldi 4 günde 6 yumurta oluştu 75 dozla vuruldum. Sonra dozu 37.5 a düşürdü doktor iki gün daha iğnemi yaptım sayı nerdeyse 8 olmuştu 9 da olabilir sayamadi yani ama ekran da gördüm ben deFazla geldi doz standart doz da 75 mis zaten ben de aşırı uyarıldı anlamadım gitti aylardır uğraşıyorum her ay bı sorunla karşılaşıyorum
![]()
Evet canım gününde tam saati saatine olurum ama çok fazla yumurtam oluşunca catlamadi kist oldu diye düşünüyorum ya da son çatlayan yumurtadan 14 gün sonra adet gelir diye düşünüyorum ben de bilemedimBir durum var mutlaka adetin düzenli değil mi
Bence bir test yapmalısın zaten umudun yok yıkım olmaz değil miYaa olabilir mi ki hiç yoktu aklimda bu ay aşılama iptal olunca önümüzdeki aya odaklandim hep. Dün gece de rüya gördüm biri düşük yapmisti ve ben hamile olduğumu ogreniyordum çok yeniydi düşük yapan kişi üzülmesin diye söylemiyordum ona ve çok üzülüyordum onun için ama ben çok şaşkındım elim karnimda hep bebek mi var şimdi burda diyip duruyordum ahhh gerçek olsa rüyam keşke